Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Trabzonspor 25.04.2009 @ 16:15

DeathLord

Öne çıkan mesajlar

bordomavi forumlarından maçı takip ediyorum bu trabzonluların tepkiler süper. bi kısmı şehre sokmayalım bunları diyor diğerleri ersun yanaldan başlayıp yardırıyor. tüm futbolcuları satalım diyorlar. ajsvlf gören de her sene şampiyonluğa oynuyor sanacak takım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sivaslıyım,sivasta yaşıyorum,ve şükrediyorum,ayağında terlikle belediye otobüsüne binip,şöförle muhabbet edip antrenman sahasında inerken şöförün ,dur oğlum inme yerde kar var seni 300 mt daha götürüp sahanın yanına bırakıyım demenin fedakarlığıdır ,sivasın yaptığı mucize ,duygu sömürüsü olarakta bakmayın,yarım yamalak türkçesiyle,abi bu ayda kirayı veremedik,afrikadaki abime para yolladım,kulüp sıkışık diye de aylığımıda istemeye utandım demenin gururudur sivassporun bu başarıları saygılar herkese ;)
Sosyal ağlarda paylaş

abi süper mantık yav %75 i istanbul takımlarınımı tutuyor ,harbiden süpersin yani,çekememezliğin dönüm noktası,neyse trabzonu sivas ağırlaması halayıyla karşılayıp,sivasın yollarıyla uğurladık,şimdi dışarı çıkıp 2tur atıp geliimde sonra yazarım yine:p selvi boylum salında gel rım rım
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 4 büyüklerlemi sivas stadı dolduruyor,abi bir araştır bakalım stad kaç bin kişilik stadın her maçta %kaçı doluyor ,bu hafta gidemedim bilet yok diye,ama 4 büyükler harici maçlarda bile 1 saat sıra beklediğimi biliyorum,bilmeden sallama buna deniliyor sanırsam

gs ninde taraftarı var dünya kadar,neden olimpiyatı hiç dolduramadı,polislerin taraftardan fazla olduğu maçlar aklımıza gelsin pls:D
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHA HALUK ABİ
BMN said:
benim ya ntarafımda haluk abi var. teknik direktör. abiside fenerbahçe paf takımının hocası.
haluk abi geçe nsene küme düşmekte olan takımı alıp şampiyon yaptı. kovuldu niye yaptın diye.
haluk abi aynen şunu diyo. bana bu trabzonu versinler 2 sene üstüste şampiyon yapmazsam paramı geri vercem diye.
ersun yanalın futbol anlayışında orta saha diye bişey yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
sivas'ı daha zor maçlar bekliyor. o stresi ve baskıyı kaldırabilicekler mi bakalım.

ama benim en sinir olduğum şey, o staddaki insaların %75 i istanbul takımlarını tutuyorlar. 2. olarak sivası tutuyorlar. bide çıkıp bıdı bıdı bişeyler diolar. pff

Ya herşeyi geçtim şu lafı bi ağzınızdan düşüremediniz gitti. Daha ciddi ne maçı kaldı Sivasspor'un?
%75 3 büyüklerden takım tutuyor demişsin doğrudur.Sonuçta 5 yıl önce tutulucak konumda değildi Sivasspor.Ama bugün değil Sivasspor 1. lige çıktığı günden beri ilk önce desteğim Sivasadır benim mesela.(ki hani sadece ailem kütüğüm sivas'ta ben doğma büyüme antalyalıyım) Burda bazı şeyler duygusaldır. Ha olmaz ya oldu diyelim Sivas 2 gün sonra Galatasaray'dan daha yukarılarda yer alır daha büyük klüp olur yine de bırakmam Galatasaray'ı ona da ayrı bi duygusal bağım vardır. Maça gitme konusu apayrı seyirci ve taraftar farkı var sonuçta.

İşin özü umarım şampiyonluğa kadar devam edicek bu fedakarlık :)
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan önce sivas kazanırsa şampiyon olur diye düşünüyordum. artık sivas şampiyonluğu kaçırması için beşiktaş ın 6 maçta 18 puan alması lazım. beşiktaş 6 maçta 16 puan alsa bile sivas şampiyon olacak.
ayrıca bana göre sivas 5 te 5 bile yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne sivasspor'u ne de kendi takımımdan başka takımı desteklerim, hatta sivas'a özel bir antipatim vardır. Ancak ligin bitmesine şu kadar hafta kalmışken Sivasspor şampiyonluğu hak etmiyor argümanlarına sığınamam, Sivas'dan daha üstün bir takım göremiyorum ligde şu an itibariyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...