Namessar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 edit notu: nerde oturdugumu soylemeye tirstim simdi :P dovmeye falan gelen olursa referans olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 para canın sağolsun db10 15 feda olsun sana dfgdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 namessar yanina parkettiriyorlar mi :) ben sitede iki kisilik yer aldim ortasina koyup parkettirmiyorum milleti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede said: beverli tepeleri galiba AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sagduyulu pu$t ya. kriz var milletin gozune sokmayin dio asdf. bu topik kapansin, gozume girdi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 seda sayanda 18 yasındakı ogluna dogum gununde r8 almıs. negzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 kazasiz belasiz adam gibi kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Zegna said: dogum gununde r8 Teğet geçmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hep merak etmi$imdir unlulerin cocuklarini ya. _meraba ben mahmut. _ben de seda sayan in oglu. gibi muhabbet oluyo mudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 "Oo senin ananı Nihat Doğan çıtlatmamış mıydı?" cevabı gelme olasılığından ötürü, olmuyordur diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 seda sayan ın oğlunu klube bırakmıştım arabayla lan 3 sene önce eşşek gibiydi zaten velet. şerefsize bak r8 almış aramıyor.Toyota yla bırakmıştım bjk plazaya görüğüm yerde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 DB7 *Bence* DB9 dan daha güzel. Bu da son serisi, DB9'larla aynı motorlu olan. Ön kaputu yükseltme sebepleri yaya güvenliği standartları içinmiş. Bu arada o meşhur V12, ilk olarak Ford Indigo'da kullanılmış. Aston Martin keyfini sürüyor o motorun şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 HELALIM O BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Selam, matama said: para boya yaptirmasaydin keske ben yaptiricam arabaya yakinda kaplama yapiyorlar Şimdi yakaladım cümleciği, ne kaplamasıdır bu? Nasıl birşey??? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar