ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sivas şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 maraton said: Fenerbahçe’de sakatlığından dolayı uzun süre forma giyemedikten sonra Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada sahalara dönen Alex de Souza’nın yine aynı bölgeden sakatlandığı ve yarın kontrole gideceği öğrenildi. Karşılaşma sonrasında baldırındaki bandajla stadyumdan ayrılan Brezilyalı yıldızın uzun süredir sakatlığı yaşadığı bölgeden yine sorun yaşadığı ve kesin durumunun yarın çekilecek MR’dan sonra belli olacağı kaydedildi. Alex de Souza’nın Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı yarın yapılacak kontrolden sonra netleşecek. Alex’in oyuna girmesiyle oyundan alınan Deniz Barış’ın da sakatlığının bulunduğu, yarın bu oyuncunun da kontrole gideceği ancak Beşiktaş karşılaşmasında büyük olasılıkla forma giyebileceği kaydedildi. Ahahaha Şaka gibi, adamı panikten erkenden soktular oyuna yine sakatlanmış, BJK'da olmazsa çok kötü yahu, puan kaybettirmemiz lazım. En kötü 2. olalım da CL falan olsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Edik: @balon neyi yapmazlar abi. Başkanları Sedat Peker'in kayınçosu, ayrıca kendisi de mafya. Ha mafya işlemez mi diyosun. Bi örnek vereyim o zaman. Giresunspor u aldı mı öyle bişey Sedat Peker, sonuncuydu o zamanlar. Neyse burada eskiden Giresunspor da oynayan arkadaşlar var. Telefon geldi ne kadar paranız varsa bize basın bu maçı alamazsak topuklarımıza sıkacaklar diye. Aynı gün burada (kıbrıs) bütün bet salonlarında listeden çıkarıldı o maç. Bi tane gerizekalı bet salonu haberi alamamış heralde arkadaşlar ara tara onu buldular bastılar aldılar parayı. Deplasmanda ilk üçten birini yenmişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 calimero said: Edik: @balon neyi yapmazlar abi. Başkanları Sedat Peker'in kayınçosu, ayrıca kendisi de mafya. Ha mafya işlemez mi diyosun. Bi örnek vereyim o zaman. Giresunspor u aldı mı öyle bişey Sedat Peker, sonuncuydu o zamanlar. Neyse burada eskiden Giresunspor da oynayan arkadaşlar var. Telefon geldi ne kadar paranız varsa bize basın bu maçı alamazsak topuklarımıza sıkacaklar diye. Aynı gün burada (kıbrıs) bütün bet salonlarında listeden çıkarıldı o maç. Bi tane gerizekalı bet salonu haberi alamamış heralde arkadaşlar ara tara onu buldular bastılar aldılar parayı. Deplasmanda ilk üçten birini yenmişlerdi... hee okeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Odeon said: Baggio said: Halısahada oynar gibi ayak koymuş Önder de, penaltı yaptırmasının yanında bir de BJK maçında cezalı olmuş. Bu yaşta bu zeka, maşallah. onderin hicbir sucu yok hocam. adam topu atip direk ustune cikiyor. pozisyonun oncesi sonrasina bir bakin. penalti penalti degil sari kartta cabasi Bence penaltı.O şekilde durmyacaksın orada adam topu geçirir sende önünde olursan üzerine çıkar tabi alttan tünel kazacak hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 semihle emre de mi yok? 3 maç mıydı onların cezası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sedat pekerin manevi oglumu neyse giresunsporun baskani oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 @calimero: yıldırım demirören ,aziz yıldırım ya da adnan polat çok mübarek şahsiyetler ya .paraları yok güç alacak. sedat peker o kadar abarttığın bir mafya değil,bu kadarını söylemek isterim .gücü vardır ,ama bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 DeathLord said: calimero said: Edik: @balon neyi yapmazlar abi. Başkanları Sedat Peker'in kayınçosu, ayrıca kendisi de mafya. Ha mafya işlemez mi diyosun. Bi örnek vereyim o zaman. Giresunspor u aldı mı öyle bişey Sedat Peker, sonuncuydu o zamanlar. Neyse burada eskiden Giresunspor da oynayan arkadaşlar var. Telefon geldi ne kadar paranız varsa bize basın bu maçı alamazsak topuklarımıza sıkacaklar diye. Aynı gün burada (kıbrıs) bütün bet salonlarında listeden çıkarıldı o maç. Bi tane gerizekalı bet salonu haberi alamamış heralde arkadaşlar ara tara onu buldular bastılar aldılar parayı. Deplasmanda ilk üçten birini yenmişlerdi... hee okeey. Son 10 haftasını incele bi bakalım Giresun un o zaman da heee okey mi diceksin yoksa ulan bu herifler niye hep tepedekileri yenip en sonunculara yeniliyo mu dicen. lol ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: semihle emre de mi yok? 3 maç mıydı onların cezası?semihle volkan beşiktaş maçında oynuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 balon said: @calimero: yıldırım demirören ,aziz yıldırım ya da adnan polat çok mübarek şahsiyetler ya .paraları yok güç alacak. sedat peker o kadar abarttığın bir mafya değil,bu kadarını söylemek isterim .gücü vardır ,ama bir yere kadar. ben diğerleri mafya değil demedim. ama sedat peker de en az onlar kadar etkili bi adam. ayrıca demirören ve polat mafya falan değil bildiğim kadarıyla. ha elbette tanıdıkları bilmemneleri vardır da sedat peker bildiğin kayınçosu adamın. ayrıca adamın kendisi de mafya. koymuştum buraya hakkındaki resmi suçlamaları. arayıp bulamıcam bi daha sivas şampiyon gibi bi başlıktaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 DoruK said: BiTcH_oFBaT said: semihle emre de mi yok? 3 maç mıydı onların cezası?semihle volkan beşiktaş maçında oynuyor sanırım evet oynuyorlar. ankara maçını unuttum bi an. neyse aragonese yedekte oturtur zaten. hani fenerin kadrosu eksik olcak genede çekiniyorum diyemiyorum, çünkü ruh yok. son dakka olmuş hala kontraya hızlı çıkmıolar. kötü olcak haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 BiTcH_oFBaT said: yatması? fener bu haliyle yenebilmeyi mi düşünüyor bide? önder de olmicak o maç. lol fark yememek için dua etmeliler şimdiden fener bir de yenerse.. yani yenebilir de.. top yuvarlaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ^^ Top okadarda yuvarlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 besiktasliyim ama fener yenebilir bizi bence, bizim inonude fenere sansimiz tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hehe, Erman Toroğlu'na sordular, A.Gücünü yenemeyen Fener BJK'ya napar diye, Erman "Beşiktaş Ankaragücü'nden daha oturmuş bir takım" dedi. Aradaki fark bu kadar yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Erman zaten son zamanlarda Besiktas düşmanı kesildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 @Calimero Farklı konulardan dolayı Sivas şehrine,o şehrin insanlarına karşı antipatin varsa bu senin sorunundur bu konunun futbolla uzak yakın alakası yok git farklı biyerlerde bunun peşinde koş. Nerden ne problemin var bilmiyorum da Sivasspor'a her fırsatta karalama kampanyası düzenlemen hoş değil yani. Süper Ligdeki her klübün başkanının mafya adını verdiğin şeyle bağlantıları var zaten ben sana tek tek yazayım mı burdan. Sedat Peker'in Sivas'tan çok Antalya'ya yakın.Bişeyler yapabilicek olsa Antalya ligden düşmez! Dediğim gibi alakasız yerlerden içinde bişeyler kalmış senin ama bunların yeri Futbol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Odeon said: Baggio said: Halısahada oynar gibi ayak koymuş Önder de, penaltı yaptırmasının yanında bir de BJK maçında cezalı olmuş. Bu yaşta bu zeka, maşallah. onderin hicbir sucu yok hocam. adam topu atip direk ustune cikiyor. pozisyonun oncesi sonrasina bir bakin. penalti penalti degil sari kartta cabasi Bariz penaltı abi o. Topa müdahele etmeye çalışıyor, kaçırıyor, sonra adama müdahele ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 calimero said: SİVAS KATLİAMInda katkısı bulunan herkes yargılanıp cezalandırılmadan, Madımak otelinde yananların anısıyla alay edercesine altına açılan KEBAPÇI kapanmadan ve Madımak oteli müze yapılmadan sivasspor u asla desteklemeyeceğim. umarım küme düşerler efem. saygılar... Bu arada Kebapçı kapandı alt taraf müze yapılıyor desteklerini bekliyoruz Sivasspor'a =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Valla ne yalan söyleyeyim Sivas'ın şampiyon olmasını ben de sırf "değişiklik olsun, Anadolu takımlarının önü açılsın" diye olumlu karşılıyorum, ama sorsanız istemem. Sevmiyorum Sivas'ı. Ama ne politik sebeplerden, ne tarihi sebeplerden. Sadece futbol sebebiyle. Bülent Uygun'un aşırı ukala ve sert çıkışları, saçma sapan agresif cevapları, çakma kurtlar vadisinden çıkma "delikanlı" tripleri, futbolculara mehter marşı dinletmesi, işine geldiğinde asarım keserim kükremesi yapıp 2 gün sonra acındırıp duygu sömürüsüne gitmesi falan... Adam iyi teknik direktör elbet, bunu az çok kanıtladı. Sadece bu sezon değil son 2-3 sezondur hep ligin üst sıralarını zorluyor, belli başlı bir yer edindi. Oyuncu seçimleri, getirdiği yabancılar başarılı. Topladığı kadrodan takım yaratmış, istikrar nedir bilmeyen adamları düzenli oyuna alıştırmış vs vs. Ama tavır falan ı ıh. Sırf Bülent Uygun yüzünden istemiyorum Sivas şampiyonluğunu, o kadar antipati kazandırdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 said: Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısında oynadığı kötü futbol sarı lacivertli taraftarları çileden çıkartırken, tepkilerden nasibini yönetimin yanı sıra futbolculardan Selçuk Şahin de aldı!.. Ankaragücü'nün ilk golünden sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bir kısım taraftarlardan "Yönetim istifa" sesleri yükselirken, taraftarların bir bölümü de bu tepkiyi ıslıkla protesto etti!.. Başkent temsilcisinin 2. golünden sonra tribünlerden tepkilerden artarken, bu kez futbolcular protestolardan nasibini aldı!.. Fenerbahçeli futbolcuların paslaşmaları esnasında tribünlerden "oley" sesleri yükselirken, sarı lacivertli futbolculardan Selçuk Şahin bu tepki üzerine tribünlere döndü ve taraftarları alkışlayarak bu alaycı protestoya yanıt verdi!.. Selçuk'un bu hareketi sonrası, tribünler bu oyuncu topu her ayağına aldığında ıslık ve yuh sesleriyle tepkilerini gösterdiler!.. Kaçırdığı gollerle taraftarlara saç baş yolduran Güiza da zaman zaman ıslıklanırken, Teknik Direktör Aragones'e tepki olarak da "I love you Zico" tezahüratları yapıldı. Haha çok eğlenceliymiş yahu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Rewendor said: Valla ne yalan söyleyeyim Sivas'ın şampiyon olmasını ben de sırf "değişiklik olsun, Anadolu takımlarının önü açılsın" diye olumlu karşılıyorum, ama sorsanız istemem. Sevmiyorum Sivas'ı. Ama ne politik sebeplerden, ne tarihi sebeplerden. Sadece futbol sebebiyle. Bülent Uygun'un aşırı ukala ve sert çıkışları, saçma sapan agresif cevapları, çakma kurtlar vadisinden çıkma "delikanlı" tripleri, futbolculara mehter marşı dinletmesi, işine geldiğinde asarım keserim kükremesi yapıp 2 gün sonra acındırıp duygu sömürüsüne gitmesi falan... Adam iyi teknik direktör elbet, bunu az çok kanıtladı. Sadece bu sezon değil son 2-3 sezondur hep ligin üst sıralarını zorluyor, belli başlı bir yer edindi. Oyuncu seçimleri, getirdiği yabancılar başarılı. Topladığı kadrodan takım yaratmış, istikrar nedir bilmeyen adamları düzenli oyuna alıştırmış vs vs. Ama tavır falan ı ıh. Sırf Bülent Uygun yüzünden istemiyorum Sivas şampiyonluğunu, o kadar antipati kazandırdı yani. ben de sirf o 3 yerim 5 yerim 6 yemem , 7 yerim 8 yemem gibi bi aciklamasi var ondan dolayi istiyorum sampiyonlar ligine gitmesini bi gorsun kac yiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 BabacumMostors said: BiTcH_oFBaT said: yatması? fener bu haliyle yenebilmeyi mi düşünüyor bide? önder de olmicak o maç. lol fark yememek için dua etmeliler şimdiden fener bir de yenerse.. yani yenebilir de.. top yuvarlaktır top yuvarlak kazanan dört köşe (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar