ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Senin ^ muhabbeti işte. ama onun faizi o %5, %4 gibi oranlar değildir. aylık onlar. aylık yazıyor yanlarında hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Boci said: ginaly said: Yanlış. O ayın harcamalarını hesap kesim tarihinde değil, o ekstrenin son ödeme tarihine kadar yapabilirsin. Arada faiz binmez. Benmi yanlış anlıyorum bilmiyorum. Ama hesap kesimi olduktan sonra yaptığınız tüm harcamalar bir sonraki aya kalır 15 nisanda alışverişlere başladım, 15 mayıs hesap kesim tarihim, 15 mayıs günü geldiğinde 900 lira borcum var. Son ödeme tarihim 25 mayıs. 25 mayısta gittiğimde 900 lira öderim. 15 mayıstan 25 mayısa kadar ne aldıysam onlar bir sonraki aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 pardon ya 0,9 muş. e şimdi 11 gün 600 tl yi elimde tutuyorum 1 lira mı faiz vericem? şahaneymiş? minimal faizden hesapladım gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 O oranlarla şöyle oluyor. 100 tl için 1 aya 5.5 tl gibi bi faiz gelir. 200 tl için 11 tl gibi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ginaly said: Boci said: ginaly said: Yanlış. O ayın harcamalarını hesap kesim tarihinde değil, o ekstrenin son ödeme tarihine kadar yapabilirsin. Arada faiz binmez. Benmi yanlış anlıyorum bilmiyorum. Ama hesap kesimi olduktan sonra yaptığınız tüm harcamalar bir sonraki aya kalır 15 nisanda alışverişlere başladım, 15 mayıs hesap kesim tarihim, 15 mayıs günü geldiğinde 900 lira borcum var. Son ödeme tarihim 25 mayıs. 25 mayısta gittiğimde 900 lira öderim. 15 mayıstan 25 mayısa kadar ne aldıysam onlar bir sonraki aya. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 aylık diilmiş işte olm. ne diyor orda nakit çekme işlendikten sonra günlük faiz biner diyor. %3.96ymış. 10 günde ne yapıyor hesapliyim bakalım 5 günde 115 oluyomuş 90 çekince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Nakit çekim ücretini unutmayın. Banka kafadan alır ne kadar çektiğinize bakmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 nakit çekmek=ayaküstü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yüksek miktardaki kredi kartı borcunu kapatmanın en iyi yolu bireysel kredi alıp borcu kapatmaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 fede said: aylık diilmiş işte olm. ne diyor orda nakit çekme işlendikten sonra günlük faiz biner diyor. %3.96ymış. 10 günde ne yapıyor hesapliyim bakalım 5 günde 115 oluyomuş 90 çekince hacı tamam faiz günlük işliyo da oradaki faiz yüzdesi aylık. %3.96'yı 30a bölecen, onunla hesaplayacan. lan günlük 4% faiz olursa ölür lan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ölüyo zaten dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Abicim aylık %3.96,hani bireysel tüketici kredisinden daha fazla bir faiz ama yine de ocak söndürecek bir faiz değil sanki? Günlük olmaz o kadar Mesela ben de Cardfinans var,200 ytl'ye kadar faiz yemiyorum nakit avansta asgarisini ödediğim takdirde.150 çektiysem 150 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ayrıca hsbc'deki nakit avans limiti olan 375 (750 limitliler için) lira günlük değil aylıkmış. bunu öğrenmiş oldum para vermeyince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 off ne kadar ciddi olmus bu topic ya. konu disina alinsin plz garbicin huzurunu kaciriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar