nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ardeth said: nutella yerim said: klon basıp ordu yapmak fikrine gelince mekanik her zaman insan gucunden daha ustun bir arac olmustur askerlikde,onun yapmaya siyasal ve sosyal ortam hazırlayan kisi tepeden 2 nuke atar toptan temizler ne geregi var onda klonu doyurcan kac bogaz eder sorun o mekaniği yönlendirecek yapay zeka ama. o yüzden zaten amaç bir mekanik robotun bütün yetenekleriyle insan zekasını birleştirmek hali hazırda insan zekası varken yapay zekaya ne hacet,nintendo wii gibi kontrolleri senin elinde olup uzaktan kontrol edilen bi robot mu yoksa kendi karar verme mekanizması olan bi makine mi,benim demek istedigim aslında o da degil diyorum ki klon basıp bi bolgeyı isgal etmek cok gereksiz cunku klon dan daha klon askere sahip ordular var dunya uzerinde,ha klon bas yok et dersen dedigim gibi nuke u var kimyasal ı var elektron bombası var,var allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ardeth said: nutella yerim said: yapay olarak organ elde etmek icin once insan klonlayıp sonra böbregini dalagını kesip almaya gerek yok onun yerine direk organı klonlayabilen bi teknoloji mevcut(tabi her organ icin degil ornegin akciger su an icin yapılamıyor) evet onun üzerine çalışıyorlar ama tabi ki insan klonlamak kadar verimli hale getirmek için onu çalışmaları lazım. onun zorlukları çeşitli, kök hücrenin başka dokulara farklılaşmak için içinden geçmesi gereken fazları vs henüz çok iyi bilmiyoruz dolayısıyla yaptığımız organin orjinaline %100 benzeyeceğine, problemsiz olacağına dair garanti yok henüz. muhtemelen kök hücreyi anlamak klonlamayı anlamaktan çok çok daha zor. eğer bu sektör özel şirketlerin eline düşerse (bi 100 sene sonra falan) bana klonlamayı tercih ederler gibi geliyor çünkü insan dışı klonlama bulunursa kök hücreden organ elde etmek çok iyi şekilde optimize edilmediği sürece daha avantajlı olur muhtemelen hmm evet olabilir,biyoloji hakkında pek bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sam said: seni uyutup böbreklerini sökmelerinden farkı nedir peki nil? (:P) Bilinçleri hiç açılmayacak ki. O yüzden sorun yok zaten onu söylüyorum. dasaaa said: nil elbette ki muhteşem bi insan ve eşsiz olduğu için kopyalanamaz.. Ah teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tamam işte senin de bilincin açılmadığı sürece sorun yok yani? uykuda tutarız merak etme. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ya benim bilincim şu an açık, ondan bahsediyorum. Yaratırken bilincini hiç açmazsan ne sorun olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 GERGE said: Bu arada bu bebe yaşarsa bunu ruhun ve tanrının olmadğına kesin kanıt olarak görürüm diyor ve tartışmayı alevlendiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bence sadece ruhun dinlere göre tanımının yanlış olduğu ortaya çıkar ve dinlerin büyük ölçüde yalan olduğunun kanıtı olabilir. Ama Tanrı'nın var olmayışının kanıtı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Diğer sorunları bırak dini açıdan çok büyük sorun çıkacak zaten bu clone olayında.Yapılıyorsa bile hep gizli olur bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Theghosthand said: Diğer sorunları bırak dini açıdan çok büyük sorun çıkacak zaten bu clone olayında.Yapılıyorsa bile hep gizli olur bu yüzden. Yok be abi. Ortaçağda mı yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sakalı şeriften sana Muhammet klonlarsa görürsün hangi çağda yaşadığımızı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Fark eder mi? Hala din yüzünden savaşlar falan çıkıyor yani.. En azından bahane ediliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Theghosthand said: sakalı şeriften sana Muhammet klonlarsa görürsün hangi çağda yaşadığımızı:) Mükemmel bir fikir! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Theghosthand said: sakalı şeriften sana Muhammet klonlarsa görürsün hangi çağda yaşadığımızı:) sd ,gkldfsşlkhşdfsklh :;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bunun insanlığa ne faydası olur ki? Clonlama amaç dışı kullanılırsa arıza çıkar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Tanrı'nın peygamberinin klonlanabilmesi din hakkındaki bilgileri değiştirir ve insanları aydınlatır. Büyük bi fayda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 o zaman ben yedek bi kılon bulundurayım hep bi de ara ara sistem geri yükleme noktası oluşturayım. devam edeyim ölünce ordan iyi fikir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 nileppezdel said: Ya benim bilincim şu an açık, ondan bahsediyorum. Yaratırken bilincini hiç açmazsan ne sorun olabilir ki? 'yaratırken' diyorsun da o da sonuçta tam anlamıyla bir insan, makine değil. onun uyuyup uyumayacağını sen belirleyemezsin yani. ayrıca ruh muh tanrı muhabbetine girilmiş de fiziksel bir klonun ruh, karakter, kişilik, ona her ne ad koyuyorsanız aynısını taşıma ihtimali olduğunu düşünmüyorum. einstein klonlayıp futbol holiganı da bulabiliriz karşımızda gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Adam yeniden dirilmiyo abi klonlanıyo. Klonlanınca o DNA yapısına sahip yeni birini yaratıyosun. Hafızasını ve yaşanmışlıklarınıda klonlayamıyosun. heralde belkide klonluyosundur emin değilim. Biri aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ya hani dna hafızası varya ondan yapsınlar bişeyler. onu da ben mi düşünecem. parası neyse vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 İşte ikinci cümlenin incelemesi yapılabilir ve şaşırtıcı sonuçlar bulabiliriz. Yaratırken de bilinci kapalı tutulabilir sanırım ya, emin değilim de, yaparlar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bence yaratıp sonra da uyku halinde tutulamaz. bilgisayar gibi düşün. bastın düğmeye. önce bi boot edicek ki tüm donanımı görsün. ondan sonra anca uyku haline getireceksin. çok absürd bi örnek oldu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Clon sadece genetik olarak kopyası değil mi ? Tek yumurta ikizleride birbirlerinin genetik kopyası sonuçda. Ama çok farklı iki kişilik çıkıyor ortaya. Sanmıyorum albert einsteini tekrar klonladığımızda aynı deha tekrar ortaya çıksın veya çıkabilirde bilmiyorum. Hafıza klonlanmıyor elbette sadece genetik olarak aynısı ortaya çıkıyor, fiziksel olarak bile tıpatıp aynısı olmayabilir. Merak ettiğim nokta tek yumurta ikizlerinin parmak izleri ve retinaları aynı mı ? Bilen var mı konu hakkında birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 @fede: Belki yapay bir beyin yaparlar ve o kontrol eder yaşamsal faaliyetleri? Yani beyin ölümü gerçekleşse bile makinelerle hayatta tutulabiliyor insanlar, bunun da çaresi bulunabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Yapay bir insan vücudunda klonlanmış organların yetiştirilmesi tıbben ve teknolojik olarak çok imkansız bişey olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 işte ünlülerin klonlanması da çok dert, hz muhammed klonu scientology'e yazılabilir, atatürk klonu titan zinciri kurar, benim klonum ulusalcı olur filan. en iyisi hiç bozmamak hatıraları. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar