Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 girişe kafa hizasına kafes taktım. cennet papağanı almıştık. gel git sürekli çarpıyorum. sürekli yükselteyim diyorum unutuyorum. yazık hayvan da perişan. hergün ayrı bir travma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bence ülke değiştirince saat farkından fotoğraf makinelerinin şarjı daha erken bitiyor telefonlar göbek atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 burda şikayetin ile başlığın ismi arasında bir bağlantı kurabilir miyizsle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ol masada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ol nedir peki, peynir mi? rakı var mı? şimdi bi rakı olsa yanına kol gibi çipura. evet çipura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar