Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg den bayanlara


DooMKaiseR

Öne çıkan mesajlar

su an oynuoruz feci zevkli tavsiye ederim www.cityofheroes.com

inceleyin cok matrak ve zevkli bi oyun.(feci de gaz)[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City


[Bu mesaj DA2019 tarafından 31 Mayıs 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Acikcasi swg den sonra aşiri keyif veriyor lvl sistemi var, öldugunuzde cezasi var oyle hemen sigortalatiim da bisi olmasin olayi yok kisacasi o sayfadaki birinci sirayi cidden hak ediyor bi deneyin.

Insana en cok gaz veren olaylar ise oyuna girer girmez daha ezik lvl 2 iken etrafda hulk filmindekinin aynisi sekilde binalarin ustunden atlayan tipler veya matrix deki neo gibi bi anda gokyuzune firlayip kaybolan tipleri gormek oluyor.Bu arada kinetik gucleri olanlarin etraftaki arabalari, forkliftleri dusmanlara atmasi da gorulmeye deger.ben daha lvl 10 olabildim anca şu anda hover alabildim saatte 2 km hizla yerden yukseliorum azimliyim ucucam :)( devvo legendary ve 20 olmus balli:)[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DooMKaiseR, 25 Mayıs 2004 01:52 tarihinde demiş ki:

...
devvo legendary ve 20 olmus balli:)


Ehm, düzeltiim dün gece 21 oldum. Eee, günde 3 saat oynayıp anca level21 olduk. Ama 20 ve sonrası kasmak acayip zor.

Oyun doomkaiser'in de dediği gibi inanılmaz zevkli, ben çok keyif alarak oynuyorum. Yukarda yanlış belirtilmiş oyunda pvp yok, 2005'de "City of Villains" expansion'ı ile gelicek. PvP olmadığı için oyunda sürtüşmeler, kavgalar da yaşanmıyo, haa arada ufak tartışmalar olmuyo diil, benim komutumu niye beklemedin, niye şunu yapmadın falan gibi ama o kadar da olsun, oyuncular arasındaki yardımlaşma inanılmaz.

Herkese şiddetle tavsiye ederim ve paticik adminlerden rica ediyorum diğer mmorpgler gibi City of Heroes a da bir alan açılsın. Admini olmaya hazırım. :)[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum öncelikle bir incele. www.cityofheroes.com

Resimlerine bak, videoları indir.

Eğer alıcam dersen:

önce www.plaync.com da bi account yaratıyosun, accountu yarattıktan sonra manage account diyosun, manage ekranında purchase code diyip 50 $ vererek COH cd key satınalıyosun. (aynı olay lineage 2 için de geçerli, aynı yolla lineage de alınabiliyo) Gamestopdan oyunu alıyım dedim 50$ oyun, 60$ shipping. Böylesi daha karlı. cd keyi accounta ekleyip oyunun setup dosyasını download ediyosunuz kuruyosunuz bu kadar. :)

Bunları halledin, oyunu anlatıyım.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pascha, 25 Mayıs 2004 13:53 tarihinde demiş ki:
oyunda pvp sistemi yoksa nasil oluyor da swgden daha ii bi pvp sistemi oluyor annamadim


Onu yazan arkadaş yanlış yazmış, aslında hiç pvp sistemi olmaması, daha iyi bi pvp sistemi oluyo oyunda. :-P[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

netten getirttiğin filan yok www.cityofheroes.com adresine girip acc açtırıyorsun ardından billingden city of heroes u seçiyorsun 50$ isteyecektir kredi kartı numaranı fln giriyorsun cdkey mailine gelicek active ediceksin acc unu coh a ardindan coh nun setup dosyasını o siteden indirip oynamaya başlıyacaksın.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heh olgunlassin iyide etrafda su anda inanilmaz cok newbie var zaten zevki orda aninda grup bulabiliyorsunuz herkes duşe kalka kör topal dovüsuyor swg nin ilk zamanlari gibi :) cevreme baktigimda herkes 5 le 9 lvl arasi nadiren lvl 20 lerden fazlalari var ama 1 sene sonra girerseniz herkes en az 20 olur newbie ligin zevki kalmaz :) Burdaki savaslar eski voritor huntlarini hatirlatiyor 12 13 kisi gidilip clone da biten hehe.[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sistem kaynağı sömürme olayı nasıl bu oyunun biraz bilgi verebilirmi oynayanlar. mesela swg'yi rahat çalıştırmayan bi makine bunu çalıştırabilirmi.
ya da mesela
p4 1.6
256 ram
gforce 3 ti200
nekadar rahat oynanır tahmininizce?

şöyle bi bakmıştım betadayken çok eğlenceli gelmişti sisterm şeysi azsa başlıycam[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadan yorum yapmak sux ;)

pvp gelen exp ile olacak denis sonuc olarak olucak bazi seyler pvp den daha onemlidir oyunun icerigini arastirsan bu oyunda pvp den daha guzel seyler oldugunu sende anlarsin :) kac gundur video sunu falan izliyorum gameplay vs.. screenshotlara baktim cok ilgi cekici geldi param oldugu an alacam oyunu geliyorum yaniniza devvo :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...