DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 su an oynuoruz feci zevkli tavsiye ederim www.cityofheroes.com inceleyin cok matrak ve zevkli bi oyun.(feci de gaz)[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City [Bu mesaj DA2019 tarafından 31 Mayıs 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 türkçeni seviyim![signature][hline]
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 hakatten swg/coh ne alaka[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 swg ile kadınlar arsında bir baha kuramadım :P
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 swgden bayanlara diyor zaten kadın ne alaka ehue baymak yani sıkılmak anlamında :P
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 zamaniniz olursa video sunu izleyin super oyun gibi gorunuyo :) swg nin aksiyon ve pvp eksigini kapatacak bir oyun gibi.. zaten arkadasta o anlamda solemis ama anlayamamislar ;)
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 benim de beyin hücreleri direk hatunlara odaklanmış herhalde, baymak aklımın ucudan geçmedi, dedim ne diyo bu.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 coh u bende cok oynamak istiyorum keske onun betasina katilsaydim l2 yerine..duydugum okudugum herkes deli gibi zevk aldiğini soyluyor en basta cok dandik olur bu oyun demistim ama oyle değil gibi gorunuyor...
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 www.mmorpg.com daki yorumlarini okumustum ,bi yerden sonra kötü adamlari dövmek bayio falan yaziodu... ii rating var ama yorumlarida ilginc orda yazan[signature][hline]UYKUM VAR!
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Acikcasi swg den sonra aşiri keyif veriyor lvl sistemi var, öldugunuzde cezasi var oyle hemen sigortalatiim da bisi olmasin olayi yok kisacasi o sayfadaki birinci sirayi cidden hak ediyor bi deneyin. Insana en cok gaz veren olaylar ise oyuna girer girmez daha ezik lvl 2 iken etrafda hulk filmindekinin aynisi sekilde binalarin ustunden atlayan tipler veya matrix deki neo gibi bi anda gokyuzune firlayip kaybolan tipleri gormek oluyor.Bu arada kinetik gucleri olanlarin etraftaki arabalari, forkliftleri dusmanlara atmasi da gorulmeye deger.ben daha lvl 10 olabildim anca şu anda hover alabildim saatte 2 km hizla yerden yukseliorum azimliyim ucucam :)( devvo legendary ve 20 olmus balli:)[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ben hic tutmadim karakterler birbirinin ayni (class olarak) kiyafet sistemide cok daha iyi olabilirdi. swg'in character customization'unun eline su dokemez. oyunun zevkli yanlari yok degil ama -'leri +'larindan daha fazla.[signature][hline]says the rhino...
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: DooMKaiseR, 25 Mayıs 2004 01:52 tarihinde demiş ki: ... devvo legendary ve 20 olmus balli:) Ehm, düzeltiim dün gece 21 oldum. Eee, günde 3 saat oynayıp anca level21 olduk. Ama 20 ve sonrası kasmak acayip zor. Oyun doomkaiser'in de dediği gibi inanılmaz zevkli, ben çok keyif alarak oynuyorum. Yukarda yanlış belirtilmiş oyunda pvp yok, 2005'de "City of Villains" expansion'ı ile gelicek. PvP olmadığı için oyunda sürtüşmeler, kavgalar da yaşanmıyo, haa arada ufak tartışmalar olmuyo diil, benim komutumu niye beklemedin, niye şunu yapmadın falan gibi ama o kadar da olsun, oyuncular arasındaki yardımlaşma inanılmaz. Herkese şiddetle tavsiye ederim ve paticik adminlerden rica ediyorum diğer mmorpgler gibi City of Heroes a da bir alan açılsın. Admini olmaya hazırım. :)[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 devvo biraz anlatirmisin su oyunu? nerden alinir dl edip cd key alma olayi var mi ?
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Dostum öncelikle bir incele. www.cityofheroes.com Resimlerine bak, videoları indir. Eğer alıcam dersen: önce www.plaync.com da bi account yaratıyosun, accountu yarattıktan sonra manage account diyosun, manage ekranında purchase code diyip 50 $ vererek COH cd key satınalıyosun. (aynı olay lineage 2 için de geçerli, aynı yolla lineage de alınabiliyo) Gamestopdan oyunu alıyım dedim 50$ oyun, 60$ shipping. Böylesi daha karlı. cd keyi accounta ekleyip oyunun setup dosyasını download ediyosunuz kuruyosunuz bu kadar. :) Bunları halledin, oyunu anlatıyım.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: pascha, 25 Mayıs 2004 13:53 tarihinde demiş ki: oyunda pvp sistemi yoksa nasil oluyor da swgden daha ii bi pvp sistemi oluyor annamadim Onu yazan arkadaş yanlış yazmış, aslında hiç pvp sistemi olmaması, daha iyi bi pvp sistemi oluyo oyunda. :-P[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oyunu netten mi getirtmek lazm yoksa turkiyede mevcut mu? orjinali? ve nasıl alırız nasıl baglanırız bilgi verirseniz sevinirim... ankarada satan yer bilen varsada solerseniz cok sevinirim...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 netten getirttiğin filan yok www.cityofheroes.com adresine girip acc açtırıyorsun ardından billingden city of heroes u seçiyorsun 50$ isteyecektir kredi kartı numaranı fln giriyorsun cdkey mailine gelicek active ediceksin acc unu coh a ardindan coh nun setup dosyasını o siteden indirip oynamaya başlıyacaksın.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Way Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: pascha, 25 Mayıs 2004 13:53 tarihinde demiş ki: oyunda pvp sistemi yoksa nasil oluyor da swgden daha ii bi pvp sistemi oluyor annamadim oluncada swg den daha ii olacagina eminim ;)
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 anti-swg seni :)[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. [Bu mesaj mayfer tarafından 25 Mayıs 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Arkadaşlar, City of Heroes u Türkiye'den kaç kişi oynuyo? Oynayan arkadaşlar server ve isimlerimizi yazalım ve buluşalım.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse
Althar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ya bu oyun beni acayip çekiyo kendine. Ama insan birden fazla Online oyuna zaman ayıramaz gibi geliyor bana. Onun için daha yeni çıktı COH. biraz olgunlaşsın sonra ona da geçeriz.
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 heh olgunlassin iyide etrafda su anda inanilmaz cok newbie var zaten zevki orda aninda grup bulabiliyorsunuz herkes duşe kalka kör topal dovüsuyor swg nin ilk zamanlari gibi :) cevreme baktigimda herkes 5 le 9 lvl arasi nadiren lvl 20 lerden fazlalari var ama 1 sene sonra girerseniz herkes en az 20 olur newbie ligin zevki kalmaz :) Burdaki savaslar eski voritor huntlarini hatirlatiyor 12 13 kisi gidilip clone da biten hehe.[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City
corso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 sistem kaynağı sömürme olayı nasıl bu oyunun biraz bilgi verebilirmi oynayanlar. mesela swg'yi rahat çalıştırmayan bi makine bunu çalıştırabilirmi. ya da mesela p4 1.6 256 ram gforce 3 ti200 nekadar rahat oynanır tahmininizce? şöyle bi bakmıştım betadayken çok eğlenceli gelmişti sisterm şeysi azsa başlıycam[signature][hline]
Way Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 oynamadan yorum yapmak sux ;) pvp gelen exp ile olacak denis sonuc olarak olucak bazi seyler pvp den daha onemlidir oyunun icerigini arastirsan bu oyunda pvp den daha guzel seyler oldugunu sende anlarsin :) kac gundur video sunu falan izliyorum gameplay vs.. screenshotlara baktim cok ilgi cekici geldi param oldugu an alacam oyunu geliyorum yaniniza devvo :)
Öne çıkan mesajlar