BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ya simdi bisi merak ediyorum ben. Heroic yapmayi birakali asirlar oluyor. Shaman hit cap 17% de. Benim hit cap 14%te sabitledim nasil olsa SP yada OOMkinden bonus geliyor diye. Mantikli olan bu degil mi yane genelde 10 man yapiyorum tamamda spyi felan kisip kesin 17% yi tutturmak sart mi? Yane insannar nasi yapiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 abi artık raidersan, hc mc yalan zaten, o dediğin adamlar da hep raidde ise sp fizboz galiba hatta, hiç sorun yok. hatta ally olsan bi de dranei olsa %1 daha kısabilirdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fizboz yok ben varım %3 veren ama arada resto girdigim için %17 yi tutturmaya bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 289 hit cap suan elemental shaman için.%3 talenttan geliyo %14,%3 de misery den bitiyo.bizim 10menlere de 25menlere de SP girdiği için hep yeterince kıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 10 mande %3 te miss oluversin birşey olmaz. Düzenli 25 man yapıyorsan ve talentini almışsan, karakter ekranında horde için %11, Aly için %10 gördünmü tamamdır gerisini boşver. Bu karakter ekranındaki değer item-ench ve gemlerin toplamını gösteriyor. Buna %3 talent+ %3 S.Pri yada moonkin'den geliyor %17 oluyor. Fazlası zarar. Haa 10 mende de illa %17 olsun diyorsan bu %10 değerini trinketsiz yakala, o trinketi çantada gezdir. 10 man yada HC yaparken takarsın olay biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 O %3'ü çok farketmezsin eğer Hardcore raider değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya genelde zaten iste berk oluyo ondan aliyoruz 3% de yane iki ayri gear tasimak sartmi acep diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 heroic hit capi daha düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar