Karabulut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Haşşaşiler dışında takılan ve ateşe tapan bir teşkilat vardi ciddi anlamda bela padişahların kökünü kurutan tiplerdi. Bunların isimlerini bilen varsa ve yardımcı olursanız çok sevineceğim. İlgilenenlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 assassin zaten haşşaşşilerden geldi.. onlar da arap sanırım türk değil[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Bildiklerimi yazıyom: Haşşaşiler Arap'tır. Hasan Sabbah tarafından oluşturulmuştur tarihteki ilk terör örgütüdür. Haşşaşilerden sonra ayrımcılığa,gruplaşmaya meyilli Orta Doğu terörist yetiştirmeye başlayacaktır. Hasan Sabbah'ın kurduğu bu ilk terör örgütünün hikayesi ise çok değşik. O zamanlar nasıl yapmışsa işte haşşaşı keşfetmiş ve bu bitkinin insanda geçici halisülasyonlar gördürdüğünü anlamış. Sonra insanlara "Ben insanları cennete götürüp,sonra da geri getirebiliyorum" diye kolpalamış. E insanlar haşaş bilmiyo tabi,sazanlamışlar ve harbiden de cillop gibi mekana uçmuş sonra da geri gelmiş. Sonuç olarak bu Hasan Sabbah ne derse yapar olmuşlar,çünkü onları taaaa cennete kadar götürebiliyo. Bu hasan ne derse yapar olmuşlar,öl dese ölüyolarmış. (Conan'ın filminde vardı sanırım bunun gibi bişi) Sonuç : Tarihin ilk terör örgütü böyle oluşmuş. Kusura bakmayın yrn tarih sınavı var,tam da konusu geldi,anlatayım dedim.[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Pardon 2 kere göndermişim. [Bu mesaj HalbadaR tarafından 10 Mayıs 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 assasin degil assassin![signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 haşhaşinlerin tarihteki ilk suikastçiler olduunu düşünmek hata olur.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ottoman Empire olarak anılan mutlak hükümranlıkta en afilli suikastci grubu Kara Lale dir... Hasan Sabbah ın kurdugu haşhaş ile size cenneti vaadediyorum sizde dediklerimi yapın mantaliteside ayrı bir suikast grubudur ki zaten o tarihlerde bir çok adı sanı bile belli olmayan suikast grupları mevcuttu... Derinlemesine araştırmak için kütüphanelere başvurunuz..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bende "tarihteki gizli örgütler" adlı bir kitap vardı bulabilirsen bu kitabı oku. Haşhaşinler ve onun gibi niceleri hakkında oldukça doyurucu bilgiler mevcut.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Selçuklu veziri Nizamülmülkün katilleri.. Bir Haşhaşi suikasttan hemen önce afyonu alır, sonra hedefi hançerler; bu adam Hassan Sabbah tarafından öldürülmüştür diye bağırır ve en sonunda kendini hançerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: HalbadaR, 10 Mayıs 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Bildiklerimi yazıyom: Haşşaşiler Arap'tır. Hasan Sabbah tarafından oluşturulmuştur tarihteki ilk terör örgütüdür. Haşşaşilerden sonra ayrımcılığa,gruplaşmaya meyilli Orta Doğu terörist yetiştirmeye başlayacaktır. Hasan Sabbah'ın kurduğu bu ilk terör örgütünün hikayesi ise çok değşik. O zamanlar nasıl yapmışsa işte haşşaşı keşfetmiş ve bu bitkinin insanda geçici halisülasyonlar gördürdüğünü anlamış. Sonra insanlara "Ben insanları cennete götürüp,sonra da geri getirebiliyorum" diye kolpalamış. E insanlar haşaş bilmiyo tabi,sazanlamışlar ve harbiden de cillop gibi mekana uçmuş sonra da geri gelmiş. Sonuç olarak bu Hasan Sabbah ne derse yapar olmuşlar,çünkü onları taaaa cennete kadar götürebiliyo. Bu hasan ne derse yapar olmuşlar,öl dese ölüyolarmış. (Conan'ın filminde vardı sanırım bunun gibi bişi) Sonuç : Tarihin ilk terör örgütü böyle oluşmuş. Sanırım Bahadır Boysal'ın bildikleri desek daa dooru olur.. :) O adamda bööle eski tarikatlara, işkenceler çok meraklıdır.. Sürekli aynı şeyleri annatır, çizer durur ama yinede okurum çou yazısını.. Bu konudan da çizimlerle bahsediodu.. (Neredeyse bütün L-Manyak, Lombak dergileri var bende, her haftada Leman ve Penguen alırım.. Geçtii sayıyı bulursam buraya yazarım..)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Yazarların isimlerini aklımda tutmam da, Islak Köpek'den mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eet, dergilerde çizdii şeyleri orda toplamıştı..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Bazen bayıyor ama yaa.. Olsun, zevk inen okuyos.. [Bu mesaj HalbadaR tarafından 16 Mayıs 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Eet ilginç ve güzel şeyler araştırıyor, ööreniyor ama sürekli artistik şekilde yazı yazıcam die kasınca bazen s.çışa geçiyor.. Bi de dediim gibi bildii bi hikayeyi kasış artistik yazı şekliyle, utanmadan da aynı resimlerle 3 hatta 4 kere annatıyor.. (Ayrıyetten atom dergisi çıkardı ibişik..)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Soulbringer, 12 Mayıs 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Ottoman Empire olarak anılan mutlak hükümranlıkta en afilli suikastci grubu Kara Lale dir... Hasan Sabbah ın kurdugu haşhaş ile size cenneti vaadediyorum sizde dediklerimi yapın mantaliteside ayrı bir suikast grubudur ki zaten o tarihlerde bir çok adı sanı bile belli olmayan suikast grupları mevcuttu... Derinlemesine araştırmak için kütüphanelere başvurunuz.. Kara lale nedir? karizmatik bir isim olmasının dışında[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu arada o zmanlar haşasinler kadar korkunç bir grup daha vardı Niyazmiyeliler nizamın sadık subayları nizamın ölümünde payı olan kim varsa -hasan sabbah dışında - öldürmüşlerdir. Sabbah'ın ögrütü kadar görkemli olmasalr da etkileri daha az yıkıcı değildir. [Bu mesaj Berk tarafından 19 Mayıs 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 niyazmiyelielr değil nizamiyelilerdir semerkantı ne çok insan okumuş ya :) Hasan Sabbah ile ilgil ibir kitap daha var; Vladimir Bartol un yazdığı ALAMUT isimli bir kitap, okuyun baya güzel[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 19 Mayıs 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 19 Mayıs 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çok afedersiniz bir hata oldu ben gitmedi sandım ama ard arda 4 tane olmuş [signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 19 Mayıs 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Haşşaşşin aşşaşşin assaşşin assassin bu bole olmus bilmiomuydunuz yoksa ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar