draedan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 animanda bayagi geriden geliyor sanirim, onu mu beklemeli yoksa lunar dan mi seyretmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Lunar çook daha köklü ve sağlam gruptur. Hardsub karaoke falan yapmadılarsa gene düşünmeden geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 diğer gruplar saldı zaten kendilerini, bir tek lunar istikrarlı devam ediyor şu anda. onlar da hayli geriden (4 bölüm falan) takip etseler de kalite güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Lunar iyidir lunar ordan devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 7 yumrukla selam çakarken GÜM sesi çıkardıkça adamlar titrim titriyor. epic savaşlar da başladı, bu arada tek elle kadını tutarken üç adamı birden biçen ayıcık İNSAN DEĞİL. heh bu arada romance of the three kingdoms karakterlerinin çeşitli oyun, manga ve anime'lerdeki tiplerini harmanlayan şöyle bir tablo buldum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yellow turbandan sonra über savaşlar başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 8-9 böyle her bölümünde titreten bir anime, bu kadar mı epic olunur. "BİR ADIM DAHA GERİ ATARSAN İSMİN YAMULUR" diye bağırdı da ben olduğum yerde bana söylüyormuşçasına sindim lol. badicilerin kapışması süperdi, o hadım yaşlı moruk da layığını buldu sonunda erosannin tarafından. adam herşeye el koydu ama cao cao ona bile charm person çekti. yalnız cao cao'nun zalimliğini de göstermeden edemediler ki hikaye daha ilginç bir hal aldı, başrolün kendisi kötü adam zaten. kulak memesi şovcusu da ilginç, adam herkese kendini süper pazarlıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 8 yahu her bölüm mü epic olur kardeşim her bölümde bişi buluo adamlar yapıcak cao cao yu da çok güzel yapmışlar valla cuk diye olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 10-12 bu kadar mı epic olunur, leblebi niyetine kendi gözünü yeme, titanların çarpışması, kale kapısını tokatlayıp devirme filan tek tek anlatsam bitmez. larger than life herkes. geçen hafta seri tamamlandı ama yılın en heyecanlı dizisini sublayan yok ya, şaka gibi. şu son bölümleri okashii'den izledim ama onlar da devamını getirmedi. lunar dahil bütün diğer gruplar da ara vermiş. abuk sabuk şeyleri 10 grup birden sublıyor bir taraftan, çıldırmak işten değil. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Animenin yeni bolumu cikti diye heveslendirmek istemezdim ama malesef cikmadi hala. Fakat animenin isledigi donemi isleyen John Woo yapimi iki film kesfettim. http://forum.paticik.com/read.php?11,3661946,3661946#msg-3661946 Cao Cao ayni heybete sahip olamaz herhalde ama yinede izlenilesi filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 red cliff'i evet seyrettim, cao cao'nun tarafında kendisi dahil herkes aptal, karşısındaki herkes de süper-kahraman olarak gösterilmese çok daha güzel bir film olabilirmiş. yine de izlenir. animanda yeniden sublamaya başladı sanırım ama halen çok gerisindeler, bilmiyorum yetişirlerse bile kaç ay sürer bu hızla. hiçbir grup sublamadı hala yarım yıldır, inanılması güç bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Guzel ama China olmasi bende antipati yaratti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ya bu anime heryerde 26 episode olarak belirtilmiş ama sadece 12 episode sublanmış ve complete serie olarak geçiyo. Yardımcı olacak bi arkadaş var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yok maalesef henüz altyazıları, hepimiz bekliyoruz. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 nihayet geçen hafta gotwoot altyazıları tamamladı! kesin izleyin! bakabt freeleech (2-3 gün daha sürecek) http://gotwoot-subs.net/wp-content/uploads/2011/06/lubu.jpg HHHHHHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 errorlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gotwoot nyaa batch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 alla alla izin vermiyo tracker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yeni konduysa leeche kapalıdır dicemde.. ben çektim sorunsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla başka linkim yok, nyaa'dan indirmiştim çıktıkça bölümleri ben. ikisinde birden sorun çıkması enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kendshin nyaa da yok böyle bi kısıtlama ama bakabt de her torrent clientla çekemiyosun. error kodu ne? wikide yazıyo neyin neden olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 alla alla sabah indirmiyordu eş değişimi falan kapalı şimdi kökledi torrent çatır çatır indiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar