Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soten Koro

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

7

yumrukla selam çakarken GÜM sesi çıkardıkça adamlar titrim titriyor.

epic savaşlar da başladı, bu arada tek elle kadını tutarken üç adamı birden biçen ayıcık İNSAN DEĞİL.

heh bu arada romance of the three kingdoms karakterlerinin çeşitli oyun, manga ve anime'lerdeki tiplerini harmanlayan şöyle bir tablo buldum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

8-9

böyle her bölümünde titreten bir anime, bu kadar mı epic olunur. "BİR ADIM DAHA GERİ ATARSAN İSMİN YAMULUR" diye bağırdı da ben olduğum yerde bana söylüyormuşçasına sindim lol.

badicilerin kapışması süperdi, o hadım yaşlı moruk da layığını buldu sonunda erosannin tarafından. adam herşeye el koydu ama cao cao ona bile charm person çekti.

yalnız cao cao'nun zalimliğini de göstermeden edemediler ki hikaye daha ilginç bir hal aldı, başrolün kendisi kötü adam zaten. kulak memesi şovcusu da ilginç, adam herkese kendini süper pazarlıyor heh.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...

10-12

bu kadar mı epic olunur, leblebi niyetine kendi gözünü yeme, titanların çarpışması, kale kapısını tokatlayıp devirme filan tek tek anlatsam bitmez. larger than life herkes.

geçen hafta seri tamamlandı ama yılın en heyecanlı dizisini sublayan yok ya, şaka gibi. şu son bölümleri okashii'den izledim ama onlar da devamını getirmedi. lunar dahil bütün diğer gruplar da ara vermiş. abuk sabuk şeyleri 10 grup birden sublıyor bir taraftan, çıldırmak işten değil. :X
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Animenin yeni bolumu cikti diye heveslendirmek istemezdim ama malesef cikmadi hala. Fakat animenin isledigi donemi isleyen John Woo yapimi iki film kesfettim.

http://forum.paticik.com/read.php?11,3661946,3661946#msg-3661946

Cao Cao ayni heybete sahip olamaz herhalde ama yinede izlenilesi filmler.
Sosyal ağlarda paylaş

red cliff'i evet seyrettim, cao cao'nun tarafında kendisi dahil herkes aptal, karşısındaki herkes de süper-kahraman olarak gösterilmese çok daha güzel bir film olabilirmiş. yine de izlenir.

animanda yeniden sublamaya başladı sanırım ama halen çok gerisindeler, bilmiyorum yetişirlerse bile kaç ay sürer bu hızla. hiçbir grup sublamadı hala yarım yıldır, inanılması güç bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...