Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

html down (wempen yayını)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

merhabalar,

amatör olarak web tasarım işine meraklı olduğumdan html öğrenmeye heves ettim.

şu kitabı bitirmek üzereyim. baya bişiler yazabiliyorum html, baya sevindirik oldum.

şu aşamadan sonra nasıl bir adım atmalıyım kestiremiyorum.

bu kitabın bana sağladığı html bilgisi yeterli midir yoksa temel sağlam olsun diyerekten bunun bir gömlek üstü önerceğiniz yeni bir html kaynağı ile mi devam edeyim. ya da html yeterlidir o kitaptan, php/aspnet ile uğraşmaya mı başlamalıyım?

Sosyal ağlarda paylaş

kitap iyi bir başlangıç olabilir ama devamını getirmez. pratik yaptıkça aslında (html hakkında bile) bir çok yeni şey öğrenebileceğini göreceksin muhtemelen.

herkes demiş zaten, css.. olmazsa olmaz. bence bunun için ayrıca bir kitap almana gerek yok. w3schools.com'u sırayla oku, eğer ki kitap gibi öğrenmek istiyorsan.. ama bence pratik yapmak en önemlisi.. çünkü problemlerle karşılaştıkça, çözüm üretme yeteneğin gelişiyor..

bence sonra da javascript'e yönel.. server-side'dan önce. şu devirde hakkıyla front-end developer olursan da karşılığını alırsın..

ondan sonra sunucu tarafına (bence) en iyi giriş; php olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Neden özellikle PHP veyahut ASP düşündün? Server-side veyahut client-side uygulamarına JavaScript in ardından Java tabanlı teknolojiler ile devem etmeyide düşünebilirsin.

Front-end kısmına kısmen katılmıyorum, kozmetik tarafda çalışmak istiyorsan evet fakat web servisleri ve uygulamaları bu işin gerçek katmanı.

Diğer arkadaşlar da belirtmiş, önüne başlangıç yapabileceğin kadar bildiğin fakat devamını yaparken zorlanabileceğin hedefler (web tasarım-uygulamarı) koyarak devam etmen çok önemli.

GR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...