Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 merhabalar, amatör olarak web tasarım işine meraklı olduğumdan html öğrenmeye heves ettim. şu kitabı bitirmek üzereyim. baya bişiler yazabiliyorum html, baya sevindirik oldum. şu aşamadan sonra nasıl bir adım atmalıyım kestiremiyorum. bu kitabın bana sağladığı html bilgisi yeterli midir yoksa temel sağlam olsun diyerekten bunun bir gömlek üstü önerceğiniz yeni bir html kaynağı ile mi devam edeyim. ya da html yeterlidir o kitaptan, php/aspnet ile uğraşmaya mı başlamalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 1.0 CSS 2.0 Python (istege bagli) 2.1 PHP Her zaman dedigim gibi, herhangi bir programlama dili ogrenmeden once Python ogrenmen (temel yeterli) senin icin uzun vadede yararli olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 CSS temellerini öğrenmediysen ordan devam et bence. Sonra da PHP/MySQL ya da ASP.NET ile devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 html dilini bilmek nefes almayı bilmek gibi birşey, bilmiyorum o kitapta bahsedilmiş mi ama css temelini de kur önce, daha sonra php öğrenmeye kasarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 pişti olmuşuz kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 peki :) türkiye içinde (dr'lerde vs) bulabileceğim kaynak önerirseniz süper olur. tamam, nette zibilyon tane kaynak varda starter kıvamında olanlar için kitabı açıp çalışmak daha rahat/stabil oluyor. ya da bana öyle geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kitap iyi bir başlangıç olabilir ama devamını getirmez. pratik yaptıkça aslında (html hakkında bile) bir çok yeni şey öğrenebileceğini göreceksin muhtemelen. herkes demiş zaten, css.. olmazsa olmaz. bence bunun için ayrıca bir kitap almana gerek yok. w3schools.com'u sırayla oku, eğer ki kitap gibi öğrenmek istiyorsan.. ama bence pratik yapmak en önemlisi.. çünkü problemlerle karşılaştıkça, çözüm üretme yeteneğin gelişiyor.. bence sonra da javascript'e yönel.. server-side'dan önce. şu devirde hakkıyla front-end developer olursan da karşılığını alırsın.. ondan sonra sunucu tarafına (bence) en iyi giriş; php olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Selam, Neden özellikle PHP veyahut ASP düşündün? Server-side veyahut client-side uygulamarına JavaScript in ardından Java tabanlı teknolojiler ile devem etmeyide düşünebilirsin. Front-end kısmına kısmen katılmıyorum, kozmetik tarafda çalışmak istiyorsan evet fakat web servisleri ve uygulamaları bu işin gerçek katmanı. Diğer arkadaşlar da belirtmiş, önüne başlangıç yapabileceğin kadar bildiğin fakat devamını yaparken zorlanabileceğin hedefler (web tasarım-uygulamarı) koyarak devam etmen çok önemli. GR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar