-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 SWG ruhunu WoW'da bile sürdürmeye karar verdim, desteklerinizi ve tiplerinizi bekliyorum. VIP 30 gold, lütfen Auction House'a doğru sıra oluşturalım ! Not : Resmen whisper yağdı SWG oynamış oyunculardan. Tip de geldi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben su satıyodum pretbc mage oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bende heal başına alıyodum para pretbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Alterac'da falan kapı açılmadan bağırdığımda arkasından lol falan demezsem nasıl küfür yağıyor anlatamam ama, retardinden başlıyolar guildıma kadar sövüyolar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hehe. deno gözüm ne yapıyorsun.? Dostum swtor da görüşmek üzere diyerim :) Ulubatli Hakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Görüşücez umarım ulu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 neler oluyo ya.. ha darkside ha wow, dikkatli olunmali oyun secerken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Güzel taktik , iş hayatında başarılar diliyorum :). 5 gold fazla ama onu biraz düşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 buff partiden çıkınca silinmeseydi tutabilirdi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar