Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: Famy said: gelecek hafta beni neler beklıyor demek istemiştim snawdan ve sorulardan baska =)) nasıl geçecek gibi yanii Çocuk sana yaklaşmak istiyor ama izin vermiyorsun. Bu hafta yine harekete geçecek. bak sen..sınawla alakalı kısmını merak etmiştim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Eğitim ekstraya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 nakamura tesekkur ederim umarım dediğin gibi olur =)) okadardan daha zor aslında ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: Eğitim ekstraya girer. nekadar mesela?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Ölçüler bardakla, kaşıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sana bedava tamam. Al fincanı gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: Ölçüler bardakla, kaşıkla. ABİ AHAHAHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 xunn said: napae said: xunn said: Napae yardımıma yetiş. Kestirmeli miyim? evet, sonuçtan memnun kalıcan. ahjksdks Ahahah haydi bakalım. Saçlarımı kastediyordum bu arada. Evet. başka bişeyi düşünmedim zaten ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Famy said: gelecek hafta beni neler beklıyor demek istemiştim snawdan ve sorulardan baska =)) nasıl geçecek gibi yanii iyi geçicek ama yine de pek beklediğin gibi olmicak sanırım, sıkılıcan biraz sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kabızlığım ne zaman geçicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 napae said: Famy said: gelecek hafta beni neler beklıyor demek istemiştim snawdan ve sorulardan baska =)) nasıl geçecek gibi yanii iyi geçicek ama yine de pek beklediğin gibi olmicak sanırım, sıkılıcan biraz sonuca. yapma yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ben moral verici olayım bari..3ünü de vereceksin fin merak etme ama tabi biraz üstüne dusmen lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: 3ün1ini vereceksin. kabız olan arkadaş bol su içerse rahatlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Masquerade said: Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: 3ün1ini vereceksin. kabız olan arkadaş bol su içerse rahatlayacak. benim fal topiğimde cevapları ben veririm, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Birazdan ki dota maçını sentinel mi alıcak scourge mu? bişi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Famy said: ben moral verici olayım bari..3ünü de vereceksin fin merak etme ama tabi biraz üstüne dusmen lazım.. böyle fal olur mu peki? "sana bi kısmet var ama fincanın şurası birazcık yalarsan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: hepsinden kurtuluyosun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 napae said: Masquerade said: Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: 3ün1ini vereceksin. kabız olan arkadaş bol su içerse rahatlayacak. benim fal topiğimde cevapları ben veririm, lütfen.bağışla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 napae said: Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: hepsinden kurtuluyosun. ^^ hey allam nası sallıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Masquerade said: bağışla :( tamam seni mi kırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: napae said: Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: hepsinden kurtuluyosun. ^^ hey allam nası sallıyorlar. utku arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 napae said: ginaly said: napae said: Fin said: alttan 3 tane dersim var onları sorayım ben de (: hepsinden kurtuluyosun. ^^ hey allam nası sallıyorlar. utku arkadaşım! naz arkadaşım. çok samimiyiz bu arada biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar