Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle bir fiyat belirleyelim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar elimde antika denilebilecek kadar eski bir bilgisayarım var :D. Şöyle size özelliklerinden bahsedeyim. Siz ona gore fiyat belirtin ben en fazla 150 milyon felan çıkarttım kafamdan.
Monitor 15' HP(menusuz)
Midi Kasa
LG 52X CD-rom
Generic neck floppy
AZT 56k Fax-moden harici
250 Watt labtec hoparlor + mic.
Pentium III 500 mhz
64 ram
Matrox 8 mb ekran kartı (onboard)
Crystal soundfusion Pci audio accelerator

Ahanda antikam bu buyurun belirleyin.[signature][hline]Icq : 162015742
Mesaj tarihi:
Monitor de olduğu düşünülürse 150'den başlayıp 200$'ye kadar yolu var. Ama daha fazlası zor. 160-170 e gider gibime geliyor.
Birde sabit diski yazmamışsın sanırım.

[Bu mesaj Gallant tarafından 25 Mayıs 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sabit disk unutmuşum pardon 8 gb quantum Hızını bilmiyorum tam olarak. Anakart hakkında bişi söyleyemeyeceğim zamanında HP marka olarak aldık Ba600 modeli inceledim anakartı tam olarak markasından emin değilim. Hp nin ureticisi olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Icq : 162015742
Mesaj tarihi:
ya bloodless demişsin öle yok antika tarihi cok eski diye ama hiç mi antika bilgisayar görmedik be, ben p4 e gecmeden önce p2 kullanıyodum ne var yani, 2001 yılında p2 kullanıyodum[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
adamını bulursan 250 mılyona hatta adamını bulursan 300 mılyona satabılırsın .
mın 200 mılyon eder ...
antıka yada kulustur degıl bence pekcok ısını gorur ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
abim de bugün 98'de alınmış p2-350 ile colin mcrae rally 2 oynuyor halen.. ben de 2000'de alınmış athlon 600 ile ut2004 ve kotor oynuyorum.. :)

2001 yılında p2 kullanmaktan şikayet eden arkadaşı cumhuriyet savcılığına ihbar ettim halkı galeyana getirmek hedesinden.. :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
  • Yeni Oluştur...