Futursuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Merhaba,warhammer a yeni başladım..yabancı forumlarda dolaşırken rastladığım bir konu dikkatimi çekti... "Aura twist" bildiğim kadarıyla 2.aura basıldığında önce basılan 12 sn içinde siliniyor..bu o olayla ilgili bir kombo mudur.yoksa 2 sini aynı anda kullanmaya yarayan bir programmıdır..eğer öyle ise warhammer da yalan oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aura twisting olayı auraları sırayla kullanmak, hayır warhammer yalan olmadı çünkü manuel yapmak zorundasın. inanılmaz külfetli bir hadise. ancak addon yardımıyla 2 ya da 3 aurayı (3 aura kullanan zaten auto-attack dışında pek bişi yapamaz çünkü 4sn'de bir çevirmek zorunda) sıraya dizip tek tuşa atarsan çekilir hale gelen bir eziyet. yine de o tuşa 3-4 saatlik bir seans boyunca 2318723178916918736 kere basman lazım belli aralıklarla. g15 makro kullanmayı deneyenler çıktı ama olmuyor öyle çünkü global cd esnasında aura değişmiyor, haliyle elinizdeki tek aurayı da kaldırıyor makro çoğu zaman. pirince giderken bulgurdan olma durumu. dolayısıyla herkes elle yapmaya mecbur twisting istiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 benim bildiğim de sam'in dediği gibi. ama bu konuyla alakasız da olsa, war çoktan patladı. ha niye oynuyorsun dersen, 8 arkadaş beraber oynuyoruz da ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Futursuz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Verdiğin bilgiler için saol Sam,eğer manuel ise sorun yok benim için..kombo benim işim:)2004 den beri knightonline playeri idim.artık kosp ve tbl öyle yaygınlaştıki oyunun bi anlamı kalmadı,tanıdığım bütün iyi playerler bıraktı oyunu bende bıraktım.warhammer a yeni başladım gayet güzel gidiyor şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bu oyunun patlama olayınıda bir ben anlamadım herhalde. Neye göre, kime göre ? Bu aura twistingi degistirseler ya. Çok dertli bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar