Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=((((

dunno

Öne çıkan mesajlar

elimde diil ginaly=(((

challenge yok diyorum ya. mesela sevdgin kisinin sana asık olmasını istersin ve bu senden bagımsız biseydir di mi??? bi heyecandır.. o da beni sevicek mi acaba dersin ve soru isaretleri heyecanlandırır insanı. baskasının sana asık olması bile, her sey, her sey, en kontrol dısı seyler bile aslında cok zor diil. ilgi cekmek diil sevdigin kisinin sana asık olmasını saglamak bile zor bisey diil. kızıcaksınız "dertsiz basına dert arıyosun" diyceksiniz ama bi düsünün ya... daha heyecansız bi hayat yok.
okul basarısı? garip sınavlar? degisik yerlere gitmek? ask?
hepsi basarılabilir seyler. cok kasarsan her seyi yapabiliyosun zaten.
yapabilicegine inanınca "zaten yapabilicegimi biliyorm o zaman neden kanıtlamaya calısıyim ki bunları kendime" diyosun=/777
Sosyal ağlarda paylaş

said:
challenge yok diyorum ya. mesela sevdgin kisinin sana asık olmasını istersin ve bu senden bagımsız biseydir di mi??? bi heyecandır.. o da beni sevicek mi acaba dersin ve soru isaretleri heyecanlandırır insanı. baskasının sana asık olması bile, her sey, her sey, en kontrol dısı seyler bile aslında cok zor diil. ilgi cekmek diil sevdigin kisinin sana asık olmasını saglamak bile zor bisey diil.

bu topicteki ve forumdaki bireylerin %95'i erkek. büyük bir challenge bizim için o olay.

dişi/erkek fizyolojisi. :/
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
basınız sagolsun cok.

B-ownz said:
Nakamura başın saolsun kardeşim.
Niye mutsuzsun hacı öyle mutsuzum yazmışın sırt mı sıvazlıcaz alla alla konuyu biraz aç belki tecrübelerimizin yettiği kadar yardımcı oluruz.

sağolun her ikiniz de.. Daha 10 yaşındaydı kas erimesi yüzünden yoğun bakımda idi zaten.

Anne-babayı da az önce gönderdik Ankara'ya..
Sosyal ağlarda paylaş

ki cok guzel de diilim ya
on uzerinden 6/7 filanım
ama taktik maktik sırılsıklam asık olabiliyo karsındaki. hem de hoslendıgın kisi
ask challenge dı benim icin. biliyosunuz eski topiclerimden. ask, karsılıklı sevgi filan hic ulasılmiycak fln gibi dusunrdum nerdeyse. ask heyecanlandırıyodu beni fazlasıyla. o da gecti artık
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
elimde diil ginaly=(((

challenge yok diyorum ya. mesela sevdgin kisinin sana asık olmasını istersin ve bu senden bagımsız biseydir di mi??? bi heyecandır.. o da beni sevicek mi acaba dersin ve soru isaretleri heyecanlandırır insanı. baskasının sana asık olması bile, her sey, her sey, en kontrol dısı seyler bile aslında cok zor diil. ilgi cekmek diil sevdigin kisinin sana asık olmasını saglamak bile zor bisey diil. kızıcaksınız "dertsiz basına dert arıyosun" diyceksiniz ama bi düsünün ya... daha heyecansız bi hayat yok.
okul basarısı? garip sınavlar? degisik yerlere gitmek? ask?
hepsi basarılabilir seyler. cok kasarsan her seyi yapabiliyosun zaten.
yapabilicegine inanınca "zaten yapabilicegimi biliyorm o zaman neden kanıtlamaya calısıyim ki bunları kendime" diyosun=/777

Vallaha hakkaten paradox olaylarına girmişin sen.

beni kız arkadaşım başka bi kızla aldattı bu kadar depresif ruh haline girmedim. ha illa aşk diyorsan ortalıkta seçenek çok şu ortam saplarından birine msn'ini verirsin aşktanda soğursun :).
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
ki cok guzel de diilim ya
on uzerinden 6/7 filanım
ama taktik maktik sırılsıklam asık olabiliyo karsındaki. hem de hoslendıgın kisi
ask challenge dı benim icin. biliyosunuz eski topiclerimden. ask, karsılıklı sevgi filan hic ulasılmiycak fln gibi dusunrdum nerdeyse. ask heyecanlandırıyodu beni fazlasıyla. o da gecti artık

çocuk doğur.

süper challenge.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
dunno said:
biseyleri cok istersem basarabiliyorum. challenge yaratmak gereksiz geliyo artık. cok istedigimde basarabiliyorum ve bunu biliyorum. acaba yapabilir miyim diye heyecanlanmıyorum o yuzden

YAHU KADIN Bİ KERE DE YAZDIKLARIMIZA ATARLAN,
AYARIMIZA AYARLA CEVAP VER,
SİNİR YAP,
HIRS YAP,
BİŞEYLER YAP,
BİZ YOKMUŞUZ GİBİ KONUŞMA
VALLA GÜCÜME GİDİYO LAN.
KENDİNE BENZETTİN İYİCE, DEPRESYONA GİRİCEM SENİN YÜZÜNDEN.
+563745856856745634634754876876856673464576585673463536363636547564634534546575464353453454376576563453453456587787695745564354242424324235546457687697809687755463453241241
Sosyal ağlarda paylaş

slm dunno aynı sorunu bende yaşıyorum hatta bide üstüne sümüğümü yere kadar uzatıp geri çekebiliyorum sana nerden ulaşabilirim?

çözüme gelince kendini geliştirmeyi hobi edin derim. tarihe merak sar mesela sevdiğin bi enstrumanı öğrenmek için kursa git. böle boş boş oturursan tabi mutsuz olursun hatta kilo bile alırsın gıdığın sarkar.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:
slm dunno aynı sorunu bende yaşıyorum hatta bide üstüne sümüğümü yere kadar uzatıp geri çekebiliyorum sana nerden ulaşabilirim?

çözüme gelince kendini geliştirmeyi hobi edin derim. tarihe merak sar mesela sevdiğin bi enstrumanı öğrenmek için kursa git. böle boş boş oturursan tabi mutsuz olursun hatta kilo bile alırsın gıdığın sarkar.

dopdolu yasıyorum zaten. muzik aleti calıyorum, sarkı soluyorum, 3. dili hatırlamak icin kursa gidiyorum, okula gidiyorum, kitap okuyorum, bulusuyorum insanlarla, dans ediyorum daha napıyım tontisim. sonu yok bunların
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...