eight Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gel ben seveyim seni biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok abi. sürekli yaşam tarzını değiştirmek bunun çözümü. bi süre inek takıl mesela, ders çalış paso, bilim kas. notların yükselsin. aha başarılı bi insanım de mutlu ol. sonra ye iç gez dolaş. iç paso. hayat ne güzel beabi modunda ol, mutlu ol. sonra bişiler daha bul işte. takıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu topiin ederi yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno şöyle bir öneride bulunayım, baba parası yemeyi bırak. bir süre öyle idare etmeye çalış bakalım hayat seni nereye götürücek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fede said: ıslak sıç. kekremsi dönüp tadına mı baktın hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno rahatlık sana batıyo ya üff bıktım topiklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: hic mutlu diilim=(((((( cok mutsuzum beni seven kimse mutsuz oldugumu gorup uzulsun istemiyorum. herkese mutlu gibi yapıyorum. ama cok mutsuzum. hic mutlu diilim. selim ışık'ı cok iyi anlıyorum bize de mutlu gibi yap =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dövesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben daha bir şey diyemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mutluluk nerede söyleyeyim sana, bir fermuar gerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 AAA ADAM DONSUZ MUYMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 piyy terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ginaly haklı ama ben terbiyeli bi çocuk olduğum için yazmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ginaly said: Ver. kalbini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 biseyleri cok istersem basarabiliyorum. challenge yaratmak gereksiz geliyo artık. cok istedigimde basarabiliyorum ve bunu biliyorum. acaba yapabilir miyim diye heyecanlanmıyorum o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bi geçemedin şu feleğin çemberinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 of gencler. her seyi yasadım her seyi gordum sanki... ruhum yaşlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: biseyleri cok istersem basarabiliyorum. challenge yaratmak gereksiz geliyo artık. cok istedigimde basarabiliyorum ve bunu biliyorum. acaba yapabilir miyim diye heyecanlanmıyorum o yuzden YAHU KADIN Bİ KERE DE YAZDIKLARIMIZA ATARLAN, AYARIMIZA AYARLA CEVAP VER, SİNİR YAP, HIRS YAP, BİŞEYLER YAP, BİZ YOKMUŞUZ GİBİ KONUŞMA VALLA GÜCÜME GİDİYO LAN. KENDİNE BENZETTİN İYİCE, DEPRESYONA GİRİCEM SENİN YÜZÜNDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ginaly=) ne diyim ki. ne yazmıssın diye baktım ver demissin. soledigini yapsam nolucak ne degisicek. ruhum tükendi kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 özelden msn yollasana dertleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: ginaly=) ne diyim ki. ne yazmıssın diye baktım ver demissin. soledigini yapsam nolucak ne degisicek. ruhum tükendi kuzum oh be teşekkür ederim, üzülme sen bitanem, kıyamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu arada ZaugnaKhaldun benim fake acc. ginaly hesabına da yollayabilirsin msni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar