ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu kodu bulma şansımız var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 850-900$ arasinda satiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 vay be ne gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ne işe yarar desem çok mu abuş bir soru olur :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Where does it come from and how hard is it to get? Tyrael's Hilt comes from the Paris Worldwide Invitation (WWI) 2008 goody bag. Rarity: One per visitor to WWI 2008 Quantity: Speculated to be a print run of 8,000. How much would I expect to pay for one off eBay or similar? According to http://www.wowtcgloot.com/tyraels_hilt.h... (most information sourced from there), the lowest Buy It Now price starts around $400 USD upwards to $800 USD. The price should remain steady and higher than the BlizzCon murloc items as it has the extra appeal the Diablo genre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bi arkadaşım bana bedavaya verdi bunu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Blizz harbi unofficial pazar yarattı ba abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 parise gidip bunu ve bi iki dandik şeyi alıp gelseydim kâr bile ederdim heralde. hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 scorch said: bi arkadaşım bana bedavaya verdi bunu ;) Senin baban mı çalışıyor blizz. de anlamadım ki zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 500 dolara satmıştım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 deadwoll said: scorch said: bi arkadaşım bana bedavaya verdi bunu ;) Senin baban mı çalışıyor blizz. de anlamadım ki zaten :P bi kız arkadaşım ve 2 GM biri eu dieri us da sdfs :D biraz mırmırlanıyorum gelio böle ıvır zıvır betakey neyin ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 scorch nerde yaşıyorsun abi kız arkadaş falan ya nerden buluyorsunuz hep böyle uzaktan ütopya olarak gözüküyor bu tür şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar