Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Selamlar. Aradım bu sorunla ilgili 2-3 başlık var ancak yenisini açmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bendeki birazcık farklı. Varolan başlıkta Trojan dosyası açtığını ve DEP'in sonra ortaya çıktığını söylüyor arkadaş. ben trojan falan açmadım virüste açmadım ancak bir anda bu DEP mevzusu çıktı başıma. öncelikle iTunes açarken farkettim bunu, Program çalışmayı durdurdu diyor sonrada DEP uyarısı veriyor. Kapatmayı denedim, "bu programda DEP'i kapatamazsınız" dedi. Neyse dedim, bugün GTA 4 oynamak istedi canım, açtım menü açılıyor. Start game diyorum, yükleme ekranı geliyor herşey normal fakat yükleme bitince güzel windows yine uygulamayı durduruyor. Yine DEP uyarısı. İnternetten araştırdım, cmd.exe ile DEP'i tamamen kapatmanın bir yolu varmış, uyguladım. Doğru, komut DEP'i kapattı ancak uygulamalar açılmamaya devam ediyor. Tek fark program çalışmayı durdurdu yazısından sonra DEP tarafından engellendiği baloncuğu çıkmıyor artık. Sorun tam olarak nerde olabilir lütfen yardımcı olun mağdurum acayip bıktım bu allahın cezası vistadan. DirectX 10'dan dolayı elim mahkum kullanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 BIOS'tan kapatması vardı DEP işinin, onu araştır bir, nasıldı unuttum şimdi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hiçkimsenin fikri yok mu şu konuyla ilgili yani.. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben printer yuklerken cok ugrasmistim onunla ama unuttum nasil oldugunu. DEP ten kontrolunu kapatiyordum printerin ama gene hata veriyordu falan. Bastan driver falan kurmustum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Benim başıma geldi 3 kere falan, birinde trojanlı dosya yüzünden diğerlerinde kendi kendine çıktı. Çok uğraşmama rağmen kapanmadı 3 keresinde de bilgisayarı bi kaç gün geriye aldım anca öle düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Xenocide said: hiçkimsenin fikri yok mu şu konuyla ilgili yani.. /facepalm BIOS'tan kapatma işine bakmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 up! bilen birisi for dummies şeklinde anlatsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Baggio said: Xenocide said: hiçkimsenin fikri yok mu şu konuyla ilgili yani.. /facepalm BIOS'tan kapatma işine bakmadın mı? bios'tan kapatma işi ne ola? komut isteminden kapatma yaptım sadece, o da biraz çözdü ama hala GTA 4 ve iTunes açamıyorum. mesela komut isteminden kapatmadan FEAR 'da çalışmıyor (sadece denediklerim üzerinden yorum yapıyorum belki daha nice oyunlar çalışmıyor olabilir) kapatınca FEAR düzeliyorda işte diğerlerine bi etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar