Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista'da Veri Yürütme Engellemesi (DEP) saç yoldurtuyor

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Aradım bu sorunla ilgili 2-3 başlık var ancak yenisini açmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bendeki birazcık farklı. Varolan başlıkta Trojan dosyası açtığını ve DEP'in sonra ortaya çıktığını söylüyor arkadaş. ben trojan falan açmadım virüste açmadım ancak bir anda bu DEP mevzusu çıktı başıma. öncelikle iTunes açarken farkettim bunu, Program çalışmayı durdurdu diyor sonrada DEP uyarısı veriyor. Kapatmayı denedim, "bu programda DEP'i kapatamazsınız" dedi. Neyse dedim, bugün GTA 4 oynamak istedi canım, açtım menü açılıyor. Start game diyorum, yükleme ekranı geliyor herşey normal fakat yükleme bitince güzel windows yine uygulamayı durduruyor. Yine DEP uyarısı. İnternetten araştırdım, cmd.exe ile DEP'i tamamen kapatmanın bir yolu varmış, uyguladım. Doğru, komut DEP'i kapattı ancak uygulamalar açılmamaya devam ediyor. Tek fark program çalışmayı durdurdu yazısından sonra DEP tarafından engellendiği baloncuğu çıkmıyor artık.

Sorun tam olarak nerde olabilir lütfen yardımcı olun mağdurum acayip bıktım bu allahın cezası vistadan. DirectX 10'dan dolayı elim mahkum kullanıyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Xenocide said:
hiçkimsenin fikri yok mu şu konuyla ilgili yani..
/facepalm

BIOS'tan kapatma işine bakmadın mı?

bios'tan kapatma işi ne ola?

komut isteminden kapatma yaptım sadece, o da biraz çözdü ama hala GTA 4 ve iTunes açamıyorum. mesela komut isteminden kapatmadan FEAR 'da çalışmıyor (sadece denediklerim üzerinden yorum yapıyorum belki daha nice oyunlar çalışmıyor olabilir) kapatınca FEAR düzeliyorda işte diğerlerine bi etkisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...