Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin Malı DigiPhone ile ilgili sorun!


Soulblades

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşar yeni bir telefon aldım digiphone k800i fakat smsleri okumakta zorlanıyorum. Temanın ve sms yazılarının beyaz olmasından dolayı sorun yaşıyorum bu telefon ile bir bilgisi olan varmı tema nerden değiştirebilirim yada yeni bir tema nereden indire bilirim. Yardımcı olursanız çok sevinicem 2 gündür bununla uğraşıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Cin cihazlarda yazilimsal destek arama internet uzerinde. Anca Istanbul Dogubank da bulunan teknik servisler senin isini gorur bunlarin disinda bulabilecegini sanmiyorum.
Zaten Cin cihazlarda problem olmamasi gibi birsey yok. Bir cok problemle karsilasabilirsin ileride. Bize gun icerisinde bir cok cihaz geliyor bu sekilde. Turkce editleme vb. gibi problemler 50 ytl kadar degisebiliyor tabii cihaza gore.
Bir de o cihazi bilgisayarina falan baglama sakin. Usb portlarini yakarsin. Sahsen 3 adet Usb portunu yakmis biri olarak soyluyorum. Ana karta kadar felc olur sistemin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda gayet iyi calisiyor Cin mali cihazlar. Hani bazilari problemli olabilir ama alirken menuden herseyi kontrol edin. Ben Dogubankda toptan telefon ve teknik malzeme satisi yapiyorum. Satarken her ozelligini kontrol ettiriyorum ki tekrar geri donus olmasin ama bizim millet para gorunce sekilen sekle giriyor hehe yani on yargili olmayin. Sadece almadan once herseyini kontrol edin. Bilirsiniz zaten keni kendine oyle duruyorken bozulmaz hic birsey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...