di Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Selam, Turkcell'den data hattim var. Yolda falan acil birsey olunca ya da sehir disina cikinca kullaniyorum. Aylik 50 lira oduyordum 1 Gb'lik tarife icin. Fazla geldi iptal ettirdim ve Mart ayinda sehir disina cikmadan 2 gun once arayip 100 mb'lik pakete abone olmak istedigimi belirttim. Hatta faturalarimi yine telefon ustunden odedim bir sorun cikmasin diye. Isleminiz gerceklesti dendi ve ben de icim rahat sekilde gittim geldim. Mart sonunda 15-20 lira arasinda gelmesi gereken fatura 220 lira geldi. Once paketiniz tanimlanmadan internete girmissiniz dendi fakat gelin gorun ki ortada tanimlanmis bir paket zaten yoktu. Vodafone hattimdan 60 dakikadan fazla Turkcell Musteri Hizmetleri ile gorusmek durumunda kaldim cozulebilmesi icin. Toplamda 7-8 kere aradim ve bunlarin sadece ikisinde gorusme sansim oldu. Digerlerinde ya 10 dk bekleyip telefonu kapattim acan olmadigi icin ya da gece 10 ile sabah 9 arasinda sistemlerinde calisma oldugu icin ve bilgilerime ulasmadiklari icin islemimi gerceklestiremedim. Butun bu ugrasin sonunda fatura 15 liraya dustu ama bu sorunu 8 gun icinde cozemedikleri icin ben yine cezali odedim o faturayi. Bugun bu ayin faturasi geldi. Bu sefer paket tanimlamasi yapilmis fakat 29 liralik nereden geldigi belli olmayan bir internet kullanimi var. Fatura toplami 44 lira. Arasam bi 44 lira kadar da Vodafone'a odeyecegim beni 1 saat telefonda tutacaklarindan. Allah belani versin deyip tum alakami kesiyorum Turkcell ile. Ha bu arada ev, vodafone ve avea olmak uzere 3 ayri telefon bildirdim istedikleri uzere geri donus yapabilmeleri icin. Ev telefonumda dahi arama kayitlari mevcut ama arayan ya da SMS atan kimse olmamasina ragmen tarafiniza ulasilamamis seklinde yalan soyluyorler. Arayip ulasamayan herkesin mesajlari catir catir duserken telefonlarima bi bunlarinki dusmemis. Cog ilginc cogggg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bizim de başımıza gelmişti benzer bi olay. arayıp mesaj atmaktan başka bi tarife bilmemne kullanmıyoruz vallahi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 şerefsiz abi turkcell mesaj gelmişti teleefona haftasonu 5'ytlye tüm konuşmalar ücretsiz diye .bişeyler yazıp yolladım arkadaşı aradım 30 dk konuştum telefonu bi kapadım çat YENİ BAŞLAMIŞTIR diye.halbuki yazıp yolladıktan sonra başlamıştır die cevap gelmişti.şerefsizler işte nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Turkcell kullanıyorum, tarifedir carttır curttur okumuyorum bile, düz kontör alıyorum ve harcıyorum nokta. Çok telefon kullanmadığımdan en hesaplısı gibi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 turkcellden sırf şu karmaşık tarifeler, kampanyalar yüzünden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kampüssel güzel aslında egçen 7ytl fatura geldi hala şoklardaym.hergün en az yarm saat te konuşuyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 turkcell'i bu ara çok seviyorum sponsor oldukları için bize eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Türkcell sapıttı iyice, müşteri servisinde adam gibi 1 "insan"la konuşabilmek imkansız, şunu şunu diyorsanız şu tuşa basınız, yok olmuyorsa bu tuşa basınız vs vs. tuşlar arasında kaybolduktan sonra kaç defa küfredip vazgeçtiğimi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben yurtdışına çıkarken yurtdışı kullanımını açtırmak için aramıştım, 3 ay önce faturayı geç ödedim diye açmadılar. kendiniz kaybettiniz dedim, ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Cons said: ben yurtdışına çıkarken yurtdışı kullanımını açtırmak için aramıştım, 3 ay önce faturayı geç ödedim diye açmadılar. kendiniz kaybettiniz dedim, ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... "sakın aptallarla tartışma, önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra hede hödö" dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 turkcell sayesinde bi cok kez seks yaptim o yuzden bu post u kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gnctrkcll'le sanal sanal takiliyorum diyosun. iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kontör fiyatları düşsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 turkcell saolsun internet kotamın bittiğini söylemedi 250 küsür kontörü zıııırt diye çekti.. lan telefonla konuşmadan önce bile kontör biterken haber veriyodu.. tabi hata bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya 14 tl fatura geldi, ameliyat oldum evden çıkamıyorum. 4 gün geciktirdim direkt kapamış herifler. acımasız bir şirket kendisi. bak telekoma 600 tl borcum vardı 6. ay insaf edip kapattılar. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 avea For The Win! 180 yaz 2200'a gönder ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 allah bin kere belani versin turkcell:) dogumgunu topigi gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar