Dellah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 79-80 arası için nerde grind yapabilirim seri bi şekilde tavsiyelerinizi rica ediyorum.. Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sıkılmaya grind care olabiliyo mu :) dungeon yap bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ice Crown üst tarafında Onslaught Harbour war eski Tyr's hand gibin scarletlar çok hızlı spawn oluyo bence ii bir grind yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Dellah said: 79-80 arası için nerde grind yapabilirim seri bi şekilde tavsiyelerinizi rica ediyorum.. Saygılarımla... haha abi grind bayar seni. nerden cıktı grind gozunu sevim duder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ya q al götür yordu beni çay içerken tek elle mob kesmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Questleri yapmanı öneririm. Pek çoğunu elin mahkum yapacaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 git storm peakse; basla k3 ten hidirogullari qlerine. nasil olsa yapilacak o qler denildigi gibi, bari xp alirken yapmis olursun. simdi yapmazsan 80 sonrasi elin mahkum raid yapacagim dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Dellah said: ya q al götür yordu beni çay içerken tek elle mob kesmek için :) bence sen usenip qhelper yuklemedin ondan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Solaran said: Ice Crown üst tarafında Onslaught Harbour war eski Tyr's hand gibin scarletlar çok hızlı spawn oluyo bence ii bir grind yeri. 30 silver civarı veriyo moblar. Daha sen hepsini lootlamadan spawn olmaya başlıyolar. Bence tam grindlik yer... Bu seferde lootlamaktan sıkılırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Boci said: Solaran said: Ice Crown üst tarafında Onslaught Harbour war eski Tyr's hand gibin scarletlar çok hızlı spawn oluyo bence ii bir grind yeri. 30 silver civarı veriyo moblar. Daha sen hepsini lootlamadan spawn olmaya başlıyolar. Bence tam grindlik yer... Bu seferde lootlamaktan sıkılırsın... Ben bulamadım ya orayı ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 üst tarafında değil batı tarafında çünkü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 grind core Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Vegetarian Progressive Grindcore Metal. fsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 burda caster cok kesın ben yanlıs yerde farmlıyorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Masquerade said: Vegetarian Progressive Grindcore Metal. fsdfds super black metal olum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar