yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 en temizi sınav kağıdının altına kopya kağıdı koymak kalem kutusunu da kağıdın önüne koyarsın çok rahat oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 teknoloji gelişti artık, kopya çekipte ortada kanıt kalmasını istemiyorsanız (tu) Kopya!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 vize dönemi geldi, topic uplanmış. hayaller..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dicektimki ne kopyası kopyamı kaldı artık konuyu ben açmışım oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Revell said: teknoloji gelişti artık, kopya çekipte ortada kanıt kalmasını istemiyorsanız (tu) Kopya!!!1!! bu kalemlerden bizde üretioruz ;p coğu ilkokulda yasak bu kalemler :D hocalar almıo derslere fln ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ya ben her kopya hazırlayıp girdiğimde, hazırlarken zaten çoğunu ezberlediğimi farkederdim, bi halta yaramazdı o yüzden dfgdf. Üniversitede ise pek yemezdi 3-4 gözetmen geziyo ufacık sınıfta anasını satıyım, asistandır bilmemnedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çektiğim kopyalar orhun yazıtlarını 4 tur attırır üniversitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 üni. de kopya çekmenin en güzel, kolay, arkadaş kıskandıran, fakirleri üzen yolu, program yazılabilen bir hesap makinesi almak( casio fx9xxx serisi mesela), doldur sonra içini formüldür, tanımdır. bayağı yetenekli makinalar çıktı artık ebook bile okuyorlar ama pahalılar. tabi bu dediklerim sayısal bölümler için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar