Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 en sevdiğim iki oyun god of war ve half life desen yeterliydi ne gerek vardı bu kadar kasmana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 halflayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tabikide haylayf arkadaşlar tartışmaya gerek yok (budur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Masticore said: en sevdiğim iki oyun god of war ve half life desen yeterliydi ne gerek vardı bu kadar kasmana :S bağaaa mı dedin, bağaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Dev said: lost mu heroes mu gibi bişey olmuş adeta. lost en iyi dizi değil.ama heroestan bariz daha iyi bi dizi.ikisinide izliyorum.ve heroes ilk 2 sezon çöp gibiydi.3 izlemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 cs uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 half life diyesim var ama bunun sebebi multiplayer olması yani arkadaşlarımla eğlendiğim zamanları tamamen oyuna yüklersem saçma olur, ama öte yandan o imkanı sağlayan bir oyun dicem. aynı imkanı tek tek oynasak da 2-3 arkadaşla god of war da sağlıyor aslında. verdiği testosteronsal haz bazında gow kesinlikle. cs mod una olanak sağlayıp dünyada gow'a göre çok daha fazla insana ulaşabildiği için maalesef üzülerek half life, son kararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Cons said: cs uo dostum half life a oyun mu la o diyip cs demen biraz garip olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sly-One said: half life, son kararım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Uo haylayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Sly-One said: Cons said: cs uo dostum half life a oyun mu la o diyip cs demen biraz garip olmuş nerde demişim lan ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Denn said: Sly-One said: half life, son kararım. (tu) orçun ne diyosun bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 düşünmeden half life kıyaslamam bile ne kapışırdık saatlerce heyy heyy en çok da sesleri kalmş aklmda levyenin fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 half layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 napae said: Denn said: Sly-One said: half life, son kararım. (tu) orçun ne diyosun bu işe? oooovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 o oovvvvu ömer üründül gibi okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Fallout diyerek marjinallik yapmak istiyorum ehe ehe. Şaka bi yana fallout dan aldığım hazzı başka bi oyundan aldığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Cons said: Sly-One said: Cons said: cs uo dostum half life a oyun mu la o diyip cs demen biraz garip olmuş nerde demişim lan ibibik bu söylemde haklısın sevgili orçun cüce demiş onu haksız yere seni suçladığım için senden tüm pati halkı, türkiye, uganda ve kanarya sevenler derneği önünde özürü borç bilerekten dilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 eski telefonlarında ki nokia yılan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Eralp said: Fallout diyerek marjinallik yapmak istiyorum ehe ehe. Şaka bi yana fallout dan aldığım hazzı başka bi oyundan aldığımı hatırlamıyorum. bilardo? üfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 aylayf derler bizim burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 BATAK TABİKİ! En sevilen arkadaşlarla kahve ortamında atarlı batarlı oynanan oyun kadar insan hiç bir oyundan zevk alamaz. Bir yandan çay ve sigara keyfi bir yandan televizyonda ntvspor yada Star'da şampiyonlar ligi maçları oyunu dahada eğlenceli bir hale sokuyor. Muhabbet ve oyunun iç içe olduğu, bacak çıkarak altına oturanın kızını ziktirdiğin ve eğlencenin doruklarına vardığın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kimse wow dememis lan nerde wow fanboylari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar