Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Saeros said: Ardeth said: süper bağladın iki konuyu çok etkilendim senden bunu başka bir topicte mum ışığında konuşmaya ne dersin sevgili sina bize özel mi olcak konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: Saeros said: napae said: kimse iyi geceler demiyo ne biçim insansınız ya. küstüm, gittim. iygecelers TEŞEKKÜR EDERİM. recaaderim, uykusuzluk gözlerimi bulandırmayaydı daha önce derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: napae said: oha küfür edicem şimdi kendimi tutamayıp ya. birisi iyi geceler desin nolur, gidemiyorum bak. sdfklsdf insaf kör müsün resmen insan değilsin dedin bana görmemişim, neden atar yapıyosun ki? daha tatlı dille söylesen nolurdu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: Saeros said: Ardeth said: süper bağladın iki konuyu çok etkilendim senden bunu başka bir topicte mum ışığında konuşmaya ne dersin sevgili sina bize özel mi olcak konu pati erkeklerini çekici kılan detaylar falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 uu (söyleyecek sözün kalmaması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: görmemişim, neden atar yapıyosun ki? daha tatlı dille söylesen nolurdu yani? insan kendi attığı mesajın hemen altına bakmaz mı T_T; neyse hadi yatın ben de yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Kız senin gibi f5 spamlamıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: napae said: görmemişim, neden atar yapıyosun ki? daha tatlı dille söylesen nolurdu yani? insan kendi attığı mesajın hemen altına bakmaz mı T_T; neyse hadi yatın ben de yatıyorum ÖZÜR DİLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ginaly said: Kız senin gibi f5 spamlamıyodur. ARKADAŞIM. Ben multitask bir insanım burayı okurken program yazabiliyorum falan. Bana yazdığım muhteşem programların ss'ini koydurtmayın tekrar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 artık nası yazıyosan, 3 yıl oldu, bi proteini modelleyemedin. ne proteinmiş arkadaş, göt kadar bişey kıymete bindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben proteini yiyip yiyip sıçıyourm onu öizsem oluyor mu? bu arada konu buraya nasıl geldi? yani hangi mesajlarda nerelre saptı konu? biri çıkar atar yaapr gibi bobiler google şeyettirir biri iyi geceler dilensin ister masal da anlatırım ben!! ne biçim forum lan burası YİPİYAKE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben gene yatıyorum ha haberiniz olsun, sonra nerelerdeyin sayeros şimdi süpermen burdaydı demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 biriniz şuna ilgi gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: :( ÜZÜLMEEEĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: :( cnms sn çk svyrz bz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 HADİ LAN ORDAN. yattım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Flassh said: Saeros said: canpare reklamında italyan bi adam vardı hani canpareden güzel bisküvi yapamayıp pizza tükanı açıyodu, işte o adam aslında italyan değil biliyo musunuz? dağıldınız di mi konuyla alakalı olarak da dağılan bayanlar çok ilgimi çeker diyeyim dağılan kadın diyince aklıma bu geldi niyeyse sade kadının resmini bulamadım kesmeye de üşendim :( gerçekten de kütür kütürmüş. ancak site adresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kim dedi modelleyemediğimi paraların mı? http://img4.imageshack.us/img4/8996/adsz2bru.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çekicilik değilde; şımarık, asalet kırıntısı olmayan bir kız isterse dünya güzeli olsun defolsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 allah belasını versin öyle kızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 dislerinin yerli yerinde olmasi. 1 tane adriana patlatin bunun ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bomm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: kim dedi modelleyemediğimi paraların mı? http://img4.imageshack.us/img4/8996/adsz2bru.png koyun.. köpek!.. yok yok koyun bu koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://i5.photobucket.com/albums/y194/Monkey119/Article/AOL/WithoutMakeup/adriana-lima.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar