Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sen biliyosan bilmeye değer bişey değilmiş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Cahil neyse de fakirse ıııyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 para sevici değilim en azından gidin paralarla sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ölü sevici olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yaşayanlar bir gün ölür, bir gün ölür elbette. ağaçlarla balıklarla, kuşlarla ben amenna. ağlayanlar bir gün güler, bir gün güler elbette. uyanmakla anlamakla, bilmekle ben amenna. kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette. direnmekle kurtulmakla barışla ben amenna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pembe kaka cikartirsaniz ya da hayatinizin onceki donemlerinde 1 kez olsun bile cikarttiysaniz lutfen PM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 1,5 saat boyunca yatakta mal mal yatıp yine de uyuyamadım, ne iğrenç bi gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 arkadaşım ilgilenmiyoruz komik değil bizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 paranın yüzü sıcaktır. haydi, karanlık tarafa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kimse iyi geceler demiyo ne biçim insansınız ya. küstüm, gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kız da olması gereken detaylar nickinde n - a - e olmalı o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 InneR_ChaoS said: Flassh said: InneR_ChaoS said: napae said: InneR_ChaoS said: pembe bok sicmasi da + takıldın kaldın pembe boka benimki mavi o yuzden ss var mı? pic var onun yerine olmaz sende kalsın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 canpare reklamında italyan bi adam vardı hani canpareden güzel bisküvi yapamayıp pizza tükanı açıyodu, işte o adam aslında italyan değil biliyo musunuz? dağıldınız di mi konuyla alakalı olarak da dağılan bayanlar çok ilgimi çeker diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bi de ören bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 süper bağladın iki konuyu çok etkilendim senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 napae said: kimse iyi geceler demiyo ne biçim insansınız ya. küstüm, gittim. iygecelers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 oha küfür edicem şimdi kendimi tutamayıp ya. birisi iyi geceler desin nolur, gidemiyorum bak. sdfklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ardeth said: süper bağladın iki konuyu çok etkilendim senden bunu başka bir topicte mum ışığında konuşmaya ne dersin sevgili sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: kimse iyi geceler demiyo ne biçim insansınız ya. küstüm, gittim. arjantinli efsane futbolcu siego armando maradona yaptığı açıklamada bursaspordan gelen teklifi menajeri ile gözden geçireceğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Saeros said: napae said: kimse iyi geceler demiyo ne biçim insansınız ya. küstüm, gittim. iygecelers TEŞEKKÜR EDERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: oha küfür edicem şimdi kendimi tutamayıp ya. birisi iyi geceler desin nolur, gidemiyorum bak. sdfklsdf insaf kör müsün resmen insan değilsin dedin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 napae said: oha küfür edicem şimdi kendimi tutamayıp ya. birisi iyi geceler desin nolur, gidemiyorum bak. sdfklsdf İyi geceler dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Saeros said: canpare reklamında italyan bi adam vardı hani canpareden güzel bisküvi yapamayıp pizza tükanı açıyodu, işte o adam aslında italyan değil biliyo musunuz? dağıldınız di mi konuyla alakalı olarak da dağılan bayanlar çok ilgimi çeker diyeyim dağılan kadın diyince aklıma bu geldi niyeyse sade kadının resmini bulamadım kesmeye de üşendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar