Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh be en sonunda iş buldum!!

cenx

Öne çıkan mesajlar

aylardır boş gezenin boş kalfası işinden sıkıldım ve güzel bir iş bulabildim!
nemi oldum ? sigortacı !! ekonomik olarakta durumu düzelticem ne kadar mutluyum bilemezsiniz!
bu arada
artık sigorta konusunda (kosko, trafik, emeklilik, dask falan felan) her konuda yardımcı olurum size bi özel mesaj atmanız yeterli :) aman piyasada kazıkçı çok sigorta yapacağınız zaman bana fiyat sorunda kazıklanmayın :) neyse bu bi reklam felan deildir yanlış anlamayın ha. ama bi sorun olursa açın sorun her konuda yardım ederim benle iş yapmanız mühim deil yani...
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yazın öss yi kazansamda kazanmasamda bende giriyorum
istanbula gelicem orda çalışcam işim hazır şimdiden
bi tekstil firmasıyle ilgili bişi
tatilim zehir olcak gibi bişi ama antalyadan kurtulcam o yönden iyi
arasıra dürüm buluşmalarında bakarsınız bende gelirim :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

:tebrikz:
ne diyelim artık yaparsın bizede bi kıyak :P[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 27 Mayıs 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 27 Mayıs 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel meslek , pek yorulmazsın.En çok şüphesiz trafik sigortası müşterin olucaktır.%20 indrimli 98.500.000 %15 şöle %10 böle derken bakarsın herifin indirimi yok 123.000.000 ,
kasko fiyatı vermek ayrı dert olucak, dask hesaplamak bayıcaktır .....kolay gelsin =)

dipnot: sigortacı diilim, genel kültür diyelim.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun, umarım istediğin iştir ve kalıcı olur.

said:
kermit_frog, 27 Mayıs 2004 18:01 tarihinde demiş ki:...tatilim zehir olcak gibi bişi ama antalyadan kurtulcam o yönden iyi...

Abi bi terslik var bu işte ama? Yazın millet İstanbuldan Antalyaya kaçar sen Antalyadan İst.e gelecem diyosun sevinçle ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

öok teşekkürler arkadaşlar valla iş çok rahat sabah 8 de kalkıyorum beşyola minibüsle gidiyorum (hep boş oluyo) ondan sonra oradan arkadaş alıo beni arabayla hop ordan zeytinburnuna. büromuza geliyoruz sabah gazetemiz çayımız,tostumuz derken başlıyoruz günün planını yapmaya nerelere gidilcek neler yapılıcak falan. jarlaxle ın dediği şeylerin hepsi oğru valla. hatta 3. günümde 4 poliçe yapıp, bitaşımacılık firmasıyla anlaşma yapıp uso center(cnbc, visa, sony erricson un olduğu plaza) ile bi randevu koparınca patronu bayaa şaşırttım :) kaskonuz daskınız falan varsa gönderin bana hiç yoktan bi sorun olduğunda muhattabınız ben olurum başınız ağarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 27 Mayıs 2004 19:27 tarihinde demiş ki:

Abi bi terslik var bu işte ama? Yazın millet İstanbuldan Antalyaya kaçar sen Antalyadan İst.e gelecem diyosun sevinçle ;)

sizin için çok güzel
tatil için geliyosunuz 1 hafta kal veya 2 hafta
denizine git gez toz barlara git süper
keşke bende öyle yapabilsem ama BIKTIM
Sıcak çok sıcak olayı bayıyosunuz
yazın kapıdan dışarı çıktığınızda abartısız çaydanlıktan buhar çıkınca nasıl suratınız ısınır onun gibi yanıyosunuz suratınıza alev gibi sıcak üflüyor
akşamlarıda nemden götünüz başınıza yapışıyo
ben antalyalı değilim ve antalyaya geldiğim güne nalet ediyorum
nerde pislik var (diyceksiniz istanbulda yokmu ama ben bilirim burdakilerini :P ) nerde dolandırıcı var nerde zibidi var toplanmış.
Denize kız arkadaşını alıp ta gidemiyosun
illaki lüks yerlere gidceksin bunlardan kurtulmak için ama gel görki para ister oralarda
benim baba zengin değil valla :P
sonra alt yapı desen bi yağmur yağdığında internet gider kafam girsin antalyasına be
istanbul bekle beni :P
daha aklıma gelmyen yüzlerce şey[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

sonra bi ulaşım sıçık vaziyette
eski moda kırmızı renkte belediye otobüsleri ne binen kendinen geçmiş bi şekilde iniyo
otobüsler ben deyim 30 yıllık siz deyin 40
Dolmuşlar ve otobüscüler yollarda daracık yollarda rally yapıyo mübarek
sonra Durakta binip durakta inme olayı diye bişi yok
"Müsait bi yer"
çok komik bi olay olmuştu
danimarkadan arkadaşım vardı bi tane
yeni gelmişler 8 9 ay olmuş türkçesi çat pat işte
bana "ya bu müsati bi yer ne kadar büyük bi semt miş " dedi :P
direk yarıldım
"git git bitmiyo bu müsati yer " demişti :P
sonra park yapıyorlar gmsteriş olsun seçim dönemi geldi diye
1 ay sonra o parkta gezebilene helal
sidik kokusundan bali kokusundan yürünülmüyo afedersiniz ama :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...