Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ben oyun uynamıyorum bu arada, arttırıyordur ömrü ama müzik ve video işleri de az güç harcamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ya zaten sole bisi war pil denen seyin bitmesi olmesi normal pili uretirken adamlar erki 1000 sarj 2000 sarj bu kadar yane sonra boulur bu alet noralide bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 log tutumuyoruz privacy hede hodo eheuheu iste diyorum ki o 8 saat demek ki fark yaratiyo.. ya da topluca kotu kullaniyoruz.. ilk secenek daha mantikli tabii.. isin ozu notebook tamir edilirmis, beni dinlemeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 valla ben de 5-6 ay once desktop alana kadar 2003'te aldigim laptop'u kullaniyordum. tek bilgisayarim oydu. ofis, oyun, film gibi normal kullanimin yani sira, ufak bir test serveri olarak da geceleri acik birakiyordum. pili bile tik demedi. hala canavar gibi calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kac para ya pil. 1000$ lik aletin pili olsa olsa 100$ olur. at 2 sene sora al yenisini, yillik 50$ a gelir, aylik 4.1$ yapar gunluk 0.13$, $imdiki kur ile; 20 kuru$, ekmek alamassin lan. amortismani bu kadar sikko olan bir malin makinenize kattigi degeri hesaplayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Babama gonderdigim batarya Turkiye de 300 milyodan pahali idi, macbook battery si.. eskimesinide goz onune alacaksin. 2000 dolara aldigin notebook 2 sene sonra 500 dolara bile dusebiliyor calisir ikinci eli.. cok degmiyor o yuzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 laptopun ikinci eli yok zaten o sebeble cope atana kadar kullanmak onemli zaten yane evet ole bi iyasa warda ben 1600 dolara aldigim aleti simdi 500 600 dolara satsam satamam yane sikinti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Lan som agizlilar laptopimi bozdunuz =( Dunyanin en garip bugi bende de var abi. Laptop sarjda degilken pili kullaniyoken scroll yaptiginda textler karisiyo, resimler dansediyo beyaz karecikler oluyo falan tam adami kor edebilecek bisey. cat diye basladi. allahtan hala garanti var da degistircekler parcalari. scroll edince bole oluyo mesela text file http://cs.brown.edu/~ilke/ak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar