Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstü için pil yaptırma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
log tutumuyoruz privacy hede hodo eheuheu

iste diyorum ki o 8 saat demek ki fark yaratiyo.. ya da topluca kotu kullaniyoruz.. ilk secenek daha mantikli tabii..

isin ozu notebook tamir edilirmis, beni dinlemeyin :)
Mesaj tarihi:
valla ben de 5-6 ay once desktop alana kadar 2003'te aldigim laptop'u kullaniyordum. tek bilgisayarim oydu. ofis, oyun, film gibi normal kullanimin yani sira, ufak bir test serveri olarak da geceleri acik birakiyordum. pili bile tik demedi. hala canavar gibi calisiyor.
Mesaj tarihi:
kac para ya pil.

1000$ lik aletin pili olsa olsa 100$ olur.

at 2 sene sora al yenisini, yillik 50$ a gelir, aylik 4.1$ yapar gunluk 0.13$, $imdiki kur ile; 20 kuru$, ekmek alamassin lan.

amortismani bu kadar sikko olan bir malin makinenize kattigi degeri hesaplayabilir misiniz?
Mesaj tarihi:
Babama gonderdigim batarya Turkiye de 300 milyodan pahali idi, macbook battery si..

eskimesinide goz onune alacaksin. 2000 dolara aldigin notebook 2 sene sonra 500 dolara bile dusebiliyor calisir ikinci eli.. cok degmiyor o yuzden..
Mesaj tarihi:
laptopun ikinci eli yok zaten
o sebeble cope atana kadar kullanmak onemli zaten
yane evet ole bi iyasa warda
ben 1600 dolara aldigim aleti simdi 500 600 dolara satsam satamam yane
sikinti
Mesaj tarihi:
Lan som agizlilar laptopimi bozdunuz =(

Dunyanin en garip bugi bende de var abi. Laptop sarjda degilken pili kullaniyoken scroll yaptiginda textler karisiyo, resimler dansediyo beyaz karecikler oluyo falan tam adami kor edebilecek bisey. cat diye basladi. allahtan hala garanti var da degistircekler parcalari.

scroll edince bole oluyo mesela text file
http://cs.brown.edu/~ilke/ak.jpg
  • Yeni Oluştur...