Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Burnu pembeyse karşı koyman anlamsız zaten eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 YEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 naptın lan köpeği eve mi attın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 HAyırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 olum sonunda köpeğe ikna ettim. sonra rottweilerı gördüler tip olarak. sonra doğrudüzgün eğitim verilen her hayvanda olduğu gibi nasıl bir köpek olacağını anlattım yaklaşık 3 gün tabiki bunları meleksi bir surat takınarak türlü şirinlikler içinde anlatıp sonunda ikna ettim. ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Bu kadar uğraşıya insan ferrari falan aldırır. köpek ne lan. pire torbası, ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sdf abi şuan nasıl hissediyorum anlatamam ki içim içime sığmıyo heidinin dedesine bile veririm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hacı be, bu aralar paraya sıkıştım be, senedim var 3000 liralık, hadi be kanka, he? hadi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Ne zmn gidip alıcaksın adını ne koyucaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Şaka gibi :' Bitek dün görmeye gitmedim köpeği. Pek ikna olcak gibi değil ailem ama deniyorum bakalım demiştim veterinerede. Dün sahiplendirmişler :' Of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 HAYDAAA. başka bi tane bulmaya çalış bence ailen fikrinden dönmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Hacı başka bi aşka yelken aç onu al Olmadı çalalım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Oha yazık olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 annengili töhmet altında bırak sizin yüzünüzden de biraz bakarsın daha bi gönüllü olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 içime oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Üffff, çok üzüldüm Stifler, umarım en az senin kadar hayvan sevgisi olan birileri sahiplenmiştir köpeği. Ama o kadar çok bakıma muhtaç ve verdiğin sevgiyi sana kat kat geri verebilecek hayvan var ki etrafta (pet shop, sokak), bu kadar hayvan sevgisiyle dolu olduğuna göre eminim, gene bu kadar çok sevgi-yakınlık duyup, sahiplenmek isteyeceğin bir hayvana denk geleceksindir. Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 aquatik said: Üffff, çok üzüldüm Stifler, umarım en az senin kadar hayvan sevgisi olan birileri sahiplenmiştir köpeği. Ama o kadar çok bakıma muhtaç ve verdiğin sevgiyi sana kat kat geri verebilecek hayvan var ki etrafta (pet shop, sokak), bu kadar hayvan sevgisiyle dolu olduğuna göre eminim, gene bu kadar çok sevgi-yakınlık duyup, sahiplenmek isteyeceğin bir hayvana denk geleceksindir. Kolay gelsin... Abi veterineri tanıyorum öyle bi kıro gidip alamaz köpeği o adamdan kesin iyi birileri almıştır hayvanı o kesinde, 2 hafta hergün beraber ola ola iyiydi baya aramız=) Tara koymuştum adınıda... Neyse bakalım abi her işte bir hayır vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hayvan alınmaz abi ölüyolar üzülüyosun.benim 8 senelik köpeğim öldü son ayını acı çekerek geçirdi.fena yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 an itibariyle kafayı dahada sıyırdım. veterinerle tekrar konuştum, en azından beni bikaç saat önce bile arasan daha kaydını yapmamıştık alanların ben zaten direk sana bi şekilde ayarlardım dedi. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bunun üstüne hayatta hiçbirşeyi ertelememek gerekir temalı bir kısa film patlatın topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Stifler, biliyorum çok üzülüyorsun da, o dediğin ''her işte bir hayır vardır'' lafı doğru bence. Bir de seni umutlandırmak gibi olmasın da, kimileri, özellikle köpek bakımı konusunda başarılı olamayıp, kısa bir süre içinde hayvanı geri verme eğiliminde olabiliyorlar. Vet. le bağlantını kesme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kimin aldığını öğren git adama olayı anlat gitsin başka bi tane alsın bağlanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar