Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şans dileyin

Stifler

Öne çıkan mesajlar

olum sonunda köpeğe ikna ettim.
sonra rottweilerı gördüler tip olarak.
sonra doğrudüzgün eğitim verilen her hayvanda olduğu gibi nasıl bir köpek olacağını anlattım yaklaşık 3 gün tabiki bunları meleksi bir surat takınarak türlü şirinlikler içinde anlatıp sonunda ikna ettim.

ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Sosyal ağlarda paylaş

Üffff, çok üzüldüm Stifler, umarım en az senin kadar hayvan sevgisi olan birileri sahiplenmiştir köpeği. Ama o kadar çok bakıma muhtaç ve verdiğin sevgiyi sana kat kat geri verebilecek hayvan var ki etrafta (pet shop, sokak), bu kadar hayvan sevgisiyle dolu olduğuna göre eminim, gene bu kadar çok sevgi-yakınlık duyup, sahiplenmek isteyeceğin bir hayvana denk geleceksindir. Kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

aquatik said:
Üffff, çok üzüldüm Stifler, umarım en az senin kadar hayvan sevgisi olan birileri sahiplenmiştir köpeği. Ama o kadar çok bakıma muhtaç ve verdiğin sevgiyi sana kat kat geri verebilecek hayvan var ki etrafta (pet shop, sokak), bu kadar hayvan sevgisiyle dolu olduğuna göre eminim, gene bu kadar çok sevgi-yakınlık duyup, sahiplenmek isteyeceğin bir hayvana denk geleceksindir. Kolay gelsin...

Abi veterineri tanıyorum öyle bi kıro gidip alamaz köpeği o adamdan kesin iyi birileri almıştır hayvanı o kesinde, 2 hafta hergün beraber ola ola iyiydi baya aramız=) Tara koymuştum adınıda... Neyse bakalım abi her işte bir hayır vardır..
Sosyal ağlarda paylaş

Stifler, biliyorum çok üzülüyorsun da, o dediğin ''her işte bir hayır vardır'' lafı doğru bence. Bir de seni umutlandırmak gibi olmasın da, kimileri, özellikle köpek bakımı konusunda başarılı olamayıp, kısa bir süre içinde hayvanı geri verme eğiliminde olabiliyorlar. Vet. le bağlantını kesme derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...