Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria Legion - Karak Norn - Destruction

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne gerek oasis i cekmene ? :) O oldğu yerde dursunn ben hallederim onu :) Bu arada Sardi nick ının ustune geldiğimde addonda +8 yazıyor benim en cok kestiğim sen olmuşun sizin guildden :) Sevgilerimi yollamaya devame edicem donem donem :)
Mesaj tarihi:
sardius said:

olabilir<* ama sor bi niye? çünkü cengaver gibi en önden cıkıyorum haliyle gelen bütün dmg i alıyorum???

(herşeye cevabım olur gelmeyin üstüme:P)

e bu cevaba karşılık artık bende en çok kesilen üye olaraktan sardinin tekniklerini kullanıcam forumlarda. :D

idolümsün sardi... :D
Mesaj tarihi:
FatihTheOasis said:

Abi bi kaçtanede healer çek benlede yanlız hissetmiyim o kaslı chosenlar arasında kendimi bi ev hikayem vardı bi ara anlatırım size haha :)

valla te var rift yok malesef ya healerini alacağım ya da seni... rift için ise bir magus bulacağız sana hep beraber toplaşıp gelin akşam yemeğine diye. :D
Mesaj tarihi:
nooluyo yavs kim kimi çekiyor ayrıca tank çemenin nesi güzel veya doğru oda tartışılır neyse ... guild vs guilde bizde moonlapse olarak katılabiliriz yada 6 vs 6 ya ...
Mesaj tarihi:
Reyna said:

nooluyo yavs kim kimi çekiyor ayrıca tank çemenin nesi güzel veya doğru oda tartışılır neyse ... guild vs guilde bizde moonlapse olarak katılabiliriz yada 6 vs 6 ya ...

Yok be yeter sizin guildinizden çektiğimiz zaten sürekli guildce bi iş yapıyosunuz :) ne geliyosa sizin guild bide bi zamanlar 21 gr dan geliyoduda şimdi yok ortalarda 21 gr harbi nereye kayboldular hepi topu 12 ızdırap beraberdi
Mesaj tarihi:
guild başlıkları yerine sunucuya özel rvr başlığında genel rvr hakkında konuşup, tartışabilirsiniz. guild üyelerinin rahatsızlığı üzerine bazı mesajlar taşındı, bazıları gösterimden kaldırıldı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tandagh said:

Biraz reklam yapayım ,Guild level 37 olmak üzere yakında ortalığın tozunu attıracaz armorlu hızlı mountlarla:P.Domuzun rengini ne seçsem ki?:P

Aman üstadım domuzla fazla haşır neşir olma, Allah muhafaza Grip filan kaparsın. :D En sağlamı helikopter gel biz sana ucuzundan 2. el bir helikopter yapalım. :D

Not: Şimdiden rank 37 niz hayırlı uğurlu olsun.
Mesaj tarihi:
Tandagh said:

Biraz reklam yapayım ,Guild level 37 olmak üzere yakında ortalığın tozunu attıracaz armorlu hızlı mountlarla:P.Domuzun rengini ne seçsem ki?:P

bu arada söylemeden edemiyecem ben gercekte de bir yaban domuzu avcısıyım:P bineksiz kalabilirsin hoca:P
Mesaj tarihi:
Tandagh said:

Abi harbiden merak ettim dwarfların upgradeli mountlarında ne ek var zaten afilli şimdi bide kanat falanmı taktılar:)

ek olarak kıçlarınada motor takmışlar:) artık helikopter sistemine ek bide arkadan itme gücüyle gidiyolar:))
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Birkaç güne alım yapacağımız klasları revize edeceğiz.Klas dengesinin sağlanması amacını hala gütmekteyiz bizi izlemeye devam edin.Kahretsin reklam kokan hareketler bunlar:p
Mesaj tarihi:
Evet Class balance nedeniyle aramış olduğumuz Magus ,Zealot,Shaman klaslarına ek olarak rank 35 üstü Chosen ve Marauder ihtiyacımız söz konusu.Chosen ve marauder arkadaşlar oyun içinden pmlerinizi bekliyoruz www.invadoriawar.com 'a üye olmayı unutmayın
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...