bakariz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ne gerek oasis i cekmene ? :) O oldğu yerde dursunn ben hallederim onu :) Bu arada Sardi nick ının ustune geldiğimde addonda +8 yazıyor benim en cok kestiğim sen olmuşun sizin guildden :) Sevgilerimi yollamaya devame edicem donem donem :)
sardius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 olabilir<* ama sor bi niye? çünkü cengaver gibi en önden cıkıyorum haliyle gelen bütün dmg i alıyorum??? (herşeye cevabım olur gelmeyin üstüme:P)
dakro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sardius said: olabilir<* ama sor bi niye? çünkü cengaver gibi en önden cıkıyorum haliyle gelen bütün dmg i alıyorum??? (herşeye cevabım olur gelmeyin üstüme:P) e bu cevaba karşılık artık bende en çok kesilen üye olaraktan sardinin tekniklerini kullanıcam forumlarda. :D idolümsün sardi... :D
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Abi bi kaçtanede healer çek benlede yanlız hissetmiyim o kaslı chosenlar arasında kendimi bi ev hikayem vardı bi ara anlatırım size haha :)
dakro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 FatihTheOasis said: Abi bi kaçtanede healer çek benlede yanlız hissetmiyim o kaslı chosenlar arasında kendimi bi ev hikayem vardı bi ara anlatırım size haha :) valla te var rift yok malesef ya healerini alacağım ya da seni... rift için ise bir magus bulacağız sana hep beraber toplaşıp gelin akşam yemeğine diye. :D
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 nooluyo yavs kim kimi çekiyor ayrıca tank çemenin nesi güzel veya doğru oda tartışılır neyse ... guild vs guilde bizde moonlapse olarak katılabiliriz yada 6 vs 6 ya ...
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Reyna said: nooluyo yavs kim kimi çekiyor ayrıca tank çemenin nesi güzel veya doğru oda tartışılır neyse ... guild vs guilde bizde moonlapse olarak katılabiliriz yada 6 vs 6 ya ... Yok be yeter sizin guildinizden çektiğimiz zaten sürekli guildce bi iş yapıyosunuz :) ne geliyosa sizin guild bide bi zamanlar 21 gr dan geliyoduda şimdi yok ortalarda 21 gr harbi nereye kayboldular hepi topu 12 ızdırap beraberdi
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dest vs Order konusunda kapişin arkadaşım guild imin konusunu kitlettiğiniz yeter B)- haydii bütün moon satcilari ve orderlar dişari :)-D
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 guild başlıkları yerine sunucuya özel rvr başlığında genel rvr hakkında konuşup, tartışabilirsiniz. guild üyelerinin rahatsızlığı üzerine bazı mesajlar taşındı, bazıları gösterimden kaldırıldı.
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Biraz reklam yapayım ,Guild level 37 olmak üzere yakında ortalığın tozunu attıracaz armorlu hızlı mountlarla:P.Domuzun rengini ne seçsem ki?:P
Hakkan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Tandagh said: Biraz reklam yapayım ,Guild level 37 olmak üzere yakında ortalığın tozunu attıracaz armorlu hızlı mountlarla:P.Domuzun rengini ne seçsem ki?:P Aman üstadım domuzla fazla haşır neşir olma, Allah muhafaza Grip filan kaparsın. :D En sağlamı helikopter gel biz sana ucuzundan 2. el bir helikopter yapalım. :D Not: Şimdiden rank 37 niz hayırlı uğurlu olsun.
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Abi harbiden merak ettim dwarfların upgradeli mountlarında ne ek var zaten afilli şimdi bide kanat falanmı taktılar:)
sardius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Tandagh said: Biraz reklam yapayım ,Guild level 37 olmak üzere yakında ortalığın tozunu attıracaz armorlu hızlı mountlarla:P.Domuzun rengini ne seçsem ki?:P bu arada söylemeden edemiyecem ben gercekte de bir yaban domuzu avcısıyım:P bineksiz kalabilirsin hoca:P
Hakkan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yok bizim helikopterlere minigun ekleniyor. :D hiç dikkat etmedim açıkcası. Rank 34'e gelmek üzere guild, 37 olunca haber ederim ne olduğunu :P
sardius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Tandagh said: Abi harbiden merak ettim dwarfların upgradeli mountlarında ne ek var zaten afilli şimdi bide kanat falanmı taktılar:) ek olarak kıçlarınada motor takmışlar:) artık helikopter sistemine ek bide arkadan itme gücüyle gidiyolar:))
Mina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ding guild lvl 37, butun İnvadoria'lı arkadaslarıma hayırlı olsun :P
Jaruza Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yeni binekleriniz hayırlı olsun sağlam duruyorlar hehe hatta bırakın onlarla savaşalım ürktüm resmen elflerin cold one larından :D
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Oyun içinden kontağa geçiyorlar sizle bu arada sitemize kayıt olup ziyaret edin
Tandagh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Birkaç güne alım yapacağımız klasları revize edeceğiz.Klas dengesinin sağlanması amacını hala gütmekteyiz bizi izlemeye devam edin.Kahretsin reklam kokan hareketler bunlar:p
Tandagh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Evet Class balance nedeniyle aramış olduğumuz Magus ,Zealot,Shaman klaslarına ek olarak rank 35 üstü Chosen ve Marauder ihtiyacımız söz konusu.Chosen ve marauder arkadaşlar oyun içinden pmlerinizi bekliyoruz www.invadoriawar.com 'a üye olmayı unutmayın
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bir süredir girmiyordum 31 lvl Zort shamanımla basmışsınız tekmeyi vallahi.
Öne çıkan mesajlar