Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 yaşında kalp krizi ?

Wylde

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum
Sosyal ağlarda paylaş

Wylde said:
Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum

acilen yarın gündüzden bir doktora görün bu iş akaya gelmez
yani en azıdnan benim canım tatlı bana olsa hemen giderdim doktora
Sosyal ağlarda paylaş

geçen final dönemi uyku düzeni pert olmuştu benim, sigara da içiyorum aynısı oldu bana siyami ersek acile gidecek kadar tırstım :D efor testine falan girdim sonraki gün, kalp kapakçığında çökme varmış. böyle ismini duyunca hass oluyosun ama, doktor genelde çoğu kişide olur farkına bile varmazlar dedi. genetikmiş zaten sanırım, işte aşırı stres, uyku düzeni bozulması falan göğüste ağrı, nefes darlığı falan bunları tetiklermiş. biraz da psikolojik bu durumlar, kafanda kurdukça daha kötü olduğunu sanıyosun. da bu belirtiler gastritten tut panik atağa kadar gidiyor sen bi görün doktora derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaşa geçen sene benzer şeyler olmuştu,endişelenip 9 eylül üniversitesinin aciline gitti ve 3 saat içinde ameliyata aldılar.Damarlarından birinin yüzde bilmem kaçı tıkalıymış,sigara ve alkol kötüleştirmiş vs vs.Bunlar öyle şakaya gelecek işler değil.
Hiç birşey çıkmayabilir ama çıkma olasalığı çıkmama olasılığıyla aynı.Kimseye uzak değil aslında böyle kötü olaylar,gene de allah korusun tabi
Ha bu arada,arkadaş 20 yaşında idi o zaman.

Sen git bi acile bi baksınlar sana =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...