Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Varmıdır böyle bi ihtimal ? sol kolum uyuştu boynum böle garipleşti kalbimde sıkışıo acaba diorm kalp krizine mi gidiyo . doktora gidesimde yok şimdi bu saatte kalkıp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 olabilitesi vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 gastrit varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yok hiç sahip olmadım öle şelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 korkutmak gibi olamsın ama kalp krizinin pek yaşı yok sadece genç yaştakilerde çok az görülüyor yanıdna başka birisi avr mı? yalnız mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bugun benim de sol kol uyusuktu uzun sure. her bişi olabilir. dikkt etmek lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 beslenme durumun? kolestrol? aşırı kilo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Yalnızım eet zaten ondan böle panik oldum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 fazla kilo derken uzun boyuluyum eet hani fazla kilom var ama obeziteye giricek bi kilom yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 gayet mümkünde bi anda çıkcağını sanmıyorum,daha öncedende rahatsızlık verir illaki. üşütünce o tarz şeyler olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 osur geçer çok kaba oldu ama budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 baktın çok sıkıştırmaya başladı öksürmeye başla ve 112 yi ara. gencim olmaz diye bişey yok. hem genç hem sporcu olan insanlar bile kalp krizi geçirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 21 değil ama yine genç 25-30 yaşlarında birine basket oynarken olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 biraz uzaniyim bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 stresten bendede kolda uyu$ma vs olmu$tu tamamen sinir stresle alakalı yani en azından bendeki öleydi efor testine her$eye girdiydim de ölcem sandıydım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Wylde said: Ya şimdi işin açıkçası normalde günde 1 pakete yakın sigara içerdim son 3 haftada onu 2 pakete çıkardım 1 haftadır işte sigara içemiyorum tek nefeslik almaya kalksam bile hafiften ağrı başlıyo arada böyle kalbim kasılır sol kolumda uyuşurdu pek takmazdımda bugün bide boynumda böyle yutkunurken acımaya başladı ondan düşünür oldum acilen yarın gündüzden bir doktora görün bu iş akaya gelmez yani en azıdnan benim canım tatlı bana olsa hemen giderdim doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ya vala ölürsem hiç hoşuma gitmez bu durum sdf . garip bi cümle olduda ne biliyim check up yaptırsam çok pahalılar noolduunu bilmiorm vücudumda . tık die gidivericem bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tam şunu izlerken bu başlığı gördüm bi garip oldum. http://www.399animeshop.com/anime/images/death-note-book.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Death note Homoda! İhmal etme biri adını deftere yazmış olabilir.. Her neyse harbi ihmal etme bence.Sigarayı bırak veya azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 sigara içmiorm zaten artıkta hani görceği kadar zarar gördü zaten kalp neyse artık sağlıklı yaşama adım atcaz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 geçen final dönemi uyku düzeni pert olmuştu benim, sigara da içiyorum aynısı oldu bana siyami ersek acile gidecek kadar tırstım :D efor testine falan girdim sonraki gün, kalp kapakçığında çökme varmış. böyle ismini duyunca hass oluyosun ama, doktor genelde çoğu kişide olur farkına bile varmazlar dedi. genetikmiş zaten sanırım, işte aşırı stres, uyku düzeni bozulması falan göğüste ağrı, nefes darlığı falan bunları tetiklermiş. biraz da psikolojik bu durumlar, kafanda kurdukça daha kötü olduğunu sanıyosun. da bu belirtiler gastritten tut panik atağa kadar gidiyor sen bi görün doktora derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bir arkadaşa geçen sene benzer şeyler olmuştu,endişelenip 9 eylül üniversitesinin aciline gitti ve 3 saat içinde ameliyata aldılar.Damarlarından birinin yüzde bilmem kaçı tıkalıymış,sigara ve alkol kötüleştirmiş vs vs.Bunlar öyle şakaya gelecek işler değil. Hiç birşey çıkmayabilir ama çıkma olasalığı çıkmama olasılığıyla aynı.Kimseye uzak değil aslında böyle kötü olaylar,gene de allah korusun tabi Ha bu arada,arkadaş 20 yaşında idi o zaman. Sen git bi acile bi baksınlar sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 10 kusur yaslarinda var kalp krizinden gidenler. cok nadir tabi ki. agri gogus kafesinde de olmali ve o kolundaki agri taa ceneye kadar vurmali ama boyle. buyuk ihtimalle seninki kas agrisi falandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar