SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ZÜPER YAHUUUU :tebrikz:[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 26 Mayıs 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 çıkmıo resim[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eettthh x x x x x x[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 adam mailından direk link koymuş... öyle olmaz noel baba... bir yere upload etmen ordan link vermen gerek[signature][hline]"Mph Rmph !!"
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 pardon bi saniye arkadaşlar bir karışıklıktan dolayı biraz bekleyeceksiniz özür dilerim...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 www.1asphost.com öneririm sana sınırsız bandwith, 100mb yer...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 üyeliksiz bir upload sitesi söylermisiniz lütfen acil lütfen[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 photobucket.com[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 asphost'un üyeliği çok basit paralı felan değil [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hade bakalım[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ahaha bi topic bu kadar yalan olmaz :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hadi bakalım heyecanla bekliyoruz[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 [signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Aha oldu işte şimdide olmadı demeyin haa lütfen!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 o dubaideki otel efsane bi$I zaten[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki: aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 topu deliğe atamasan ne oluyor?aşağıdaki adamın kafasına cukka iniyor mu? :)[signature][hline]Viva La Résistance!
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 adam direk aşşaa atıyo gibi topları -şakaaaaa.. -arghhh!![signature][hline].
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ahaha cuk oturdu :D[signature][hline]Icq : 162015742
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hehehe :).o top o kadar yüksekten kafaya gelse ölür adam harbi :).[signature][hline]Viva La Résistance!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 oyy oyy oyy kopardın abi beni burj el arab ya hayalim[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 O otel onunda önlemini almıştır arkadaş ben ne bileyim belki digital toptur aşşağı düştüğünü anlayınca kendi kendini yok ediyordur yani... Olamaz mı? 7 yıldızlı otelde bunu yapmayacak kim yapacak haa?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: _NoelBaba_, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: O otel onunda önlemini almıştır arkadaş ben ne bileyim belki digital toptur aşşağı düştüğünü anlayınca kendi kendini yok ediyordur yani... Olamaz mı? 7 yıldızlı otelde bunu yapmayacak kim yapacak haa? İyi de kafasına düştüğü adamı yok ediyo önce :)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it Tanis the Half Elven Dragons of Autumn Twilight [Bu mesaj Saendul tarafından 26 Mayıs 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben olsam o kadar yüksekte golf oynayamam, spor yapamam, yaptığım spordan zevk alamam, lan ne demek o kadar yüksekte golf oynamak ben ordan aşağı bile bakamam. tırsarım lannnnnnn[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!!
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Hayır abi yani top havada iken aşşağı düşme eylemi başlayınca kendini yok ediyodur yani düştükten sora yok etse ne yazar!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Öne çıkan mesajlar