Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dubai'de Golf Oynamak!!! [resim]

SbNN

Öne çıkan mesajlar

ZÜPER YAHUUUU :tebrikz:[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 26 Mayıs 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon bi saniye arkadaşlar bir karışıklıktan dolayı biraz bekleyeceksiniz özür dilerim...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

üyeliksiz bir upload sitesi söylermisiniz lütfen acil lütfen[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

O otel onunda önlemini almıştır arkadaş ben ne bileyim belki digital toptur aşşağı düştüğünü anlayınca kendi kendini yok ediyordur yani... Olamaz mı? 7 yıldızlı otelde bunu yapmayacak kim yapacak haa?[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_NoelBaba_, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
O otel onunda önlemini almıştır arkadaş ben ne bileyim belki digital toptur aşşağı düştüğünü anlayınca kendi kendini yok ediyordur yani... Olamaz mı? 7 yıldızlı otelde bunu yapmayacak kim yapacak haa?

İyi de kafasına düştüğü adamı yok ediyo önce :)[signature][hline]It's the sensible, logical thing to do of course; which is why we won't do it

Tanis the Half Elven
Dragons of Autumn Twilight

[Bu mesaj Saendul tarafından 26 Mayıs 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam o kadar yüksekte golf oynayamam, spor yapamam, yaptığım spordan zevk alamam, lan ne demek o kadar yüksekte golf oynamak ben ordan aşağı bile bakamam. tırsarım lannnnnnn[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi yani top havada iken aşşağı düşme eylemi başlayınca kendini yok ediyodur yani düştükten sora yok etse ne yazar!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...