Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 to the town of goodsprings road a courier one fine day, Hardly survived the bullet, didnt have to much to say Many dared to ask his business many men had made a slip For the stranger there among them had a 9mm on his hip 9mm on his hip It was early in the morning when he rode into the town He was carried from the north side slowly dying out He's a courier lose and running fore a bullet in his head And he's here to d some buisness with the 9mm he started with the 9mm he started with. dhsdfhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kafamın içinde çaldım ama birinin youtube'da söyleyip çalması lazım acele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hikayeye iyice dalmak icin fo3 ü de yükledim,hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Fallout3ün hikayeyle ya da eski falloutlarla hiç bir alakası yok. Boşuna oynama. Skyrimden daha kötü bi oyun bi kere, skillli fps. Bide F3 doğu yakasında geçiyor, New Vegas batıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 axedice said: Fallout3ün hikayeyle ya da eski falloutlarla hiç bir alakası yok. Boşuna oynama. Skyrimden daha kötü bi oyun bi kere, skillli fps. Bide F3 doğu yakasında geçiyor, New Vegas batıda. evet fallout wiki den baktım bunlara.bakayım sarmazsa silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 axedice said: Fallout3ün hikayeyle ya da eski falloutlarla hiç bir alakası yok. Boşuna oynama. Skyrimden daha kötü bi oyun bi kere, skillli fps. Bide F3 doğu yakasında geçiyor, New Vegas batıda. en azından stat falan bişeyler var adamlar uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya axe'ı dinlerseniz aç kalırsınız zaten, sovyet sansür kurumuna spiritual successor. oynayın işte mis gibi oyun hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 f3 güzel ama new vegas çok daha üstün her açıdan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 f3 de senaryo cok lineer evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 F3 de mekanlar cok ic bayiciydi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 tek düzelik var evet,bindirilmiş kıtalar sşilaghaslh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ya ben bu oyunu hala bitmesin diye ufak ufak oynuyorum ( iş güç de baya rolü var tabii ) ama çoook uzun süredir oynadığım ilk ve tek zevk aldığım single player oyun diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_cultural_references şurası gercekten harika,oturdum okuyorum,atıfta bulunulan filmleri listeledim,indirip izlicem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 The Treasure of the Sierra Madre diye film varmış ^^ http://www.imdb.com/media/rm2085259776/tt0040897 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 fo3 de republic of dave quest i gibi cok iyi mizah yönü olan quest ler önerebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hangi addonlar iyiydi bunda? said: Fallout New Vegas®: Gun Runners’ Arsenal™ Fallout New Vegas®: Courier’s Stash™ Fallout New Vegas®: Lonesome Road™ Fallout New Vegas: Old World Blues Fallout New Vegas: Honest Hearts Fallout New Vegas: Dead Money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hepsini alıyorum ilk3ü minik şeyler diğerleri güzel milyon kere bitirmiş olsam dafarketmiyo alıcam yine aylarca oynıyıcam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 J.E. Sawyer yeni bi mod çıkarmış tüm dlc'ler varsa şayet indirip oynayabiliyormuşsun, deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 steamde var mı? adı ne ben göremedim new vegas dlclerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ultimate edition çıktı: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51yE7XrBWHL._AA300_.jpg http://www.amazon.com/Fallout-New-Vegas-Ultimate-Pc/dp/B0065NP39E/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bunu alırım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bunun CE'si kesin çıkmayacak mı şimdi? Ona göre biraz daha bekleyeyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 goty versiyonun ce'si çıkmaz ki yaw? çıkar mı? ebayde falan var gerçi ce hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 e bunu 15$'a almadık mı zaten 3 ay önce? yeni birşey mi var içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 axedice said: Bunun CE'si kesin çıkmayacak mı şimdi? Ona göre biraz daha bekleyeyim falan. kesinlikle ama kesinlikle CE si cikmicak ultimate in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar