Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lonesome road için ;

şu mağarada ölen adamın notu ne iş,hani anna diye bir karısı var adamın biri ile aldatmış,bu adam tüccarmış,karıma öldügümü ilet falan diyor,falloutwikie de baktım bi şey bulamadım kadını nerde bulacagım hakkında

Mesaj tarihi:
yav normalini bitimeye kıyamıyorum ben
neden abartınız ya

üff vakit yok işten sonra 2 saat oyna günde bitermi bu
ama cogg güzell laaayn

level 8 miyim neyim daha ehe
Mesaj tarihi:
Şunun CE ını alıcam işte, normaline kısmet olmadı askere gidince.

Yalnız o bebekonsolcihazı resmi yerine şöyle pc versyonunun olduğu bi resim varsa değiştirelim lütfen.
Mesaj tarihi:
bunun ce si çıkar mıki? sanmıyorum çıkcağını.

en kaliteli resim bunu bulabildim. pc cover resmi yok. ben de ps3e alcam. pcde zaten erişebiliyoruz oyuna :P
Mesaj tarihi:
ya şöle oyunun akışını ve zorluğunu oynanabirliğini değiştirmeden oyuna tat katıcak mod arıyorum

nereye baksam extra ammo weap vs falan modlar

görsel falan değiştirebilir mesela yada inventory

bulamadım ya varmı tavsiye
Mesaj tarihi:
Karea said:

baktım ya yok doğru dürüst oralarda bişi

olanlarda tatava sanki

varsa sizin kullandığınız falan dedim ben

Oyunun zorluğunu falan değiştirmesin demişsin de project nevadaya bak baya değiştiriyor ama her detayı kapayabiliyorsun istersen
Mesaj tarihi:
ya işte sorun orda

hardcore oynuyorum achi falan bozulmasın + oyun zevkim eksilmesin görsellikle artsın derdindeyim ben

yoksa kolay keseyim onu bunu hayvan olayım gibi bir derdim yok
Mesaj tarihi:
old world blues u az önce bitirdim,tartışmasız oynadıgım en iyi dlc idi,senaryo ve mizahı cok güzel harmanlamışlar,dlc nin adının neden old world blues oldugundan tutun insan fetişi olup orgazm olunca discharged cell veren robota kadar her detay mukemmel islenmis,honest hearts a baslicam yakında.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...