Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bütün dlcler ve 50 level limit ile, her skilli 100 yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lonesome road u az önce bitirdim,fena degil,en azından dead money de ki kadar gına gelmedi atmosferden,inleyen tıslayan şeylerden sıkılmıstım,old world blues a baslicam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 lonesome road için ; şu mağarada ölen adamın notu ne iş,hani anna diye bir karısı var adamın biri ile aldatmış,bu adam tüccarmış,karıma öldügümü ilet falan diyor,falloutwikie de baktım bi şey bulamadım kadını nerde bulacagım hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sam said: şubat'ta bütün dlc'lerin olduğu ultimate edition geliyor. :) onu nerden duydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yav normalini bitimeye kıyamıyorum ben neden abartınız ya üff vakit yok işten sonra 2 saat oyna günde bitermi bu ama cogg güzell laaayn level 8 miyim neyim daha ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "nutella yerim" said: Sam said: şubat'ta bütün dlc'lerin olduğu ultimate edition geliyor. :) onu nerden duydun Röportajlarda geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Şunun CE ını alıcam işte, normaline kısmet olmadı askere gidince. Yalnız o bebekonsolcihazı resmi yerine şöyle pc versyonunun olduğu bi resim varsa değiştirelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bunun ce si çıkar mıki? sanmıyorum çıkcağını. en kaliteli resim bunu bulabildim. pc cover resmi yok. ben de ps3e alcam. pcde zaten erişebiliyoruz oyuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bunun CE si yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://nooooooooooooooo.com/vader.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 old world blues u oynuyorum su an,oynadıgım en iyi dlc'di bence,lore u cok güzel,ayrıca mizahi yönü de en güzel dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya şöle oyunun akışını ve zorluğunu oynanabirliğini değiştirmeden oyuna tat katıcak mod arıyorum nereye baksam extra ammo weap vs falan modlar görsel falan değiştirebilir mesela yada inventory bulamadım ya varmı tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 newvegas nexus da 23423234324 tane mod var kategori kategori, bi zahmet arayiver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 nexus a bak varsa orda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 baktım ya yok doğru dürüst oralarda bişi olanlarda tatava sanki varsa sizin kullandığınız falan dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Karea said: baktım ya yok doğru dürüst oralarda bişi olanlarda tatava sanki varsa sizin kullandığınız falan dedim ben Oyunun zorluğunu falan değiştirmesin demişsin de project nevadaya bak baya değiştiriyor ama her detayı kapayabiliyorsun istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fallout un kendı genıs senaryosu ve onca dlc varken mod kurmaya ne gerek var,gercı zevk meselesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya işte sorun orda hardcore oynuyorum achi falan bozulmasın + oyun zevkim eksilmesin görsellikle artsın derdindeyim ben yoksa kolay keseyim onu bunu hayvan olayım gibi bir derdim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 old world blues u az önce bitirdim,tartışmasız oynadıgım en iyi dlc idi,senaryo ve mizahı cok güzel harmanlamışlar,dlc nin adının neden old world blues oldugundan tutun insan fetişi olup orgazm olunca discharged cell veren robota kadar her detay mukemmel islenmis,honest hearts a baslicam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 asıl oyunu bitirmeden mi başlamalı dcl lere peki ? yoksa rahat rahat bitirip sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 asıl oyunu bitirirsen komple bitiyor oyun zaten,bitirip de başlayamazsın,yani son quest i yaparsan dlc leri oynama gibi bir imkanın yok,o yuzden bitirmeden baslanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 son quest'e başlarken uyarıyorlar zaten, o noktada save alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 honest hearts ı da oynadım,atmosfer güzel fakat sanki biraz kısa sürmüs ya da ben yan questleri yapmadan direk abandım ana quest e: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 wild wasteland ile rodents of unusual size a atıf var bi magrada,cok iyi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar