liseli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sağol canikom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi oha :D veryhard, hardcore mode on.Çok saçma yaa sneak guns survival oynuyorum suanda Adama kafa dışı vurduğum zaman 1 bar hp gidiyor.Aynı şekilde bende.Melee de kütür kütür hp gidiyor.Çok saçma olmuş.Şimdi legion elemanın biriyle konustum nipton mu ne alttaki şehire gittiydim mojave nın sağındaki yukarı yolladı beni :D bakalım nolcak.Deathclaw cıktımı önüme ölüyorum zaten damage gitmiyor deathclawdan dsa :D sardı feci yanlız.7str 8 endu 7 agi 6 int suanda char :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 liseli said: Aluriel said: revolver olayı çok eğlenceli Revolver olayı ne kanky http://fallout.wikia.com/wiki/Ranger_Sequoia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok yahşiymiş :P ya bende 9mm pistol var varmint rifle dan daa ii nası oluyor ya :O birde oyun başında bana hep güçlü güçlü silahlar verdi her yeni başlayışta verior. :( 10mm pistol fln verdi 600 bucktan satın alıor vendor o derece... metal armor fln verdi satsammı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 tekrar oynayacam da su son kalan dlc ciksin oyle baslayacagim. goty hesabi tumunu oynariz,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dlc lerin formatı farklı olmuor mu? sevmiyorum ya pure fallout dünyası.Keşke gerçek dünyada böyle olsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=juMWKWR_BCo&feature=player_embedded gelmis gecmis en ama en iyi mod su oyuna lan, cidden bethasdanin yetemedigi ufak ama oyuna zevk katan birsuru ayrintiyi eklemisler. power armor giyince ciddi anlamda piower armor giydigim hissini verebildi bana, nightvision ile heat hedesi fila ncok cok iyi olmus, bullet time, sprint ve grenade ustune yorum yapmak bile fuzili zaten o kadar iyiler optional moduller ise fena degil ama ben sirf core u kullaniyorum yukardaki oda 2. optional module implant modulu said: Head Implants * AR Scanner: Real-time target analysis * Bionic Eyes: Enhanced vision modes * Empathy Synthesizer: Charisma +1 * Logic Co-Processor: Intelligence +1 * Optics Enhancer: Perception +1 * Probability Calculator: Luck +1 * Voice Modulator: Speech +2(3,4,5), Barter +2(3,4,5) * Wired Synapses: Bullet time slowndown increased by 20% NEW Torso Implants * Adrenaline Booster: AP regeneration bonus for kills * Hypertrophy Accelerator: Strength +1 * Monocyte Breeder: Health regeneration * Nociception Regulator: Endurance +1 * Reflex Booster: Agility +1 * Stealth Nano-Bots: Controllable stealth field * Sub-Dermal Armor: DT +4 * Synthetic Lungs: 25% lower Sprint AP drain, water breathing Arm Implants * Kinetic Accelerator: Attack and reload 25% (50%) faster during bullet time * Nanobionic Weave: Limb regeneration * Hand Stabilizer: Lockpick +2(3,4,5), Repair +2(3,4,5) * Motor Memorizer: Guns +2(3,4,5), Energy Weapons +2(3,4,5) * Neural Datatool: Science +4(6,8,10) * Razor Nails: Unarmed critical chance and damage increased by 25% (40,55,70) Leg Implants * Kinetic Accelerator: Surroundings slowed down by 25% (50%) during sprint * Nanobionic Weave: Limb regeneration * Tread Damper: Sneak +4(6,8,10) * Weight Absorber: Carry weight +10(20,30,40) Perks NEW * Man Machine: Two additional torso implant slots * Tin Head: Two additional head implant slots 3. modul balance overhaul modulu said: Character Options * Reduced Leveling Speed * Configurable Skill Points per Level NEW * STR-focused Carry Weight Formula * AGI-focused Action Point Formula * Configurable Number of Perks per Level * STR-based Throwing Range Multiplier Damage and Combat Options * Less Hitpoints for Player and NPCs * Customized DT Bleedthrough * Increased Radiation Rate * Reduced Safe Falling Distance * Reduced Influence of Skill to Damage * Explosion Knockdowns and Explosion Ringing Effect * Increased Limb Damage * Headshots Bypass DT when Head is Unprotected * Configurable Auto Aim NEW Stealth and Movement Options * Higher Sneak Difficulty * Experimental Detection AI * Reduced Running Speed * Increased Speed with Holstered Weapon * Reduced Speed with Crippled Legs Miscellaneous Options * No Food Healing * Alternative Repair System * Higher Primary Needs Increases per Minute * Survival Skill and Food Quality Influence Primary Needs Rates * Hidden Karma Messages * Hidden Sneak Indicator * Tweaked Death Physics Force * Tweaked Gore Chances Item Rarity Changes * Rarer Stimpaks * Rarer High Quality Food * Rarer Ammo Food Changes For every existing food item, there are now three variations, classified as Terrible, Bad and Good. With decreasing quality, the food is less nutritious. If the respective option is enabled, eating bad or terrible food will temporarily increase the hunger rate. More details can be found here. zibilyon tane item ekleyen 4. modulu koymadim http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=40040 yeni veya yeniden basliyan ve doyamayanalr akcirmasin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hmm çok crysis vari olmuş buda yaw, hiç sevmem crysisi :p zate lvl 30 dan sonra 1 shot olmayan pek az mob var uygun silahla oda olsun, bide dlclerle 45 e çıkıyoruz, az biraz modifiye iyidir accık DT filan ama, (power armor giyerken köpek ısırmasından ölmek) biraz fazla olmuş gibi, tgm god mode aç daha iyi :p zaten 100 olmayan skill, 8-9 olmamış stat pek kalmıyor 45 lvlda zaten, son perkler pek yalan o yüzden hep stat arttırımına gittim ben, T-51b power armor giyiyorum hala zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bayağı god mode olmuş ya, bu yüzden mod kullanmaktan çekiniyorum heh. fikir fena değil ama abartılma durumu yaşanıyor bazen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Viktor said: 3. Modül açıklaması 3. modul balance overhaul modulu said: Character Options * Reduced Leveling Speed * Configurable Skill Points per Level NEW * STR-focused Carry Weight Formula * AGI-focused Action Point Formula * Configurable Number of Perks per Level * STR-based Throwing Range Multiplier Damage and Combat Options * Less Hitpoints for Player and NPCs * Customized DT Bleedthrough * Increased Radiation Rate * Reduced Safe Falling Distance * Reduced Influence of Skill to Damage * Explosion Knockdowns and Explosion Ringing Effect * Increased Limb Damage * Headshots Bypass DT when Head is Unprotected * Configurable Auto Aim NEW Stealth and Movement Options * Higher Sneak Difficulty * Experimental Detection AI * Reduced Running Speed * Increased Speed with Holstered Weapon * Reduced Speed with Crippled Legs Miscellaneous Options * No Food Healing * Alternative Repair System * Higher Primary Needs Increases per Minute * Survival Skill and Food Quality Influence Primary Needs Rates * Hidden Karma Messages * Hidden Sneak Indicator * Tweaked Death Physics Force * Tweaked Gore Chances Item Rarity Changes * Rarer Stimpaks * Rarer High Quality Food * Rarer Ammo Food Changes For every existing food item, there are now three variations, classified as Terrible, Bad and Good. With decreasing quality, the food is less nutritious. If the respective option is enabled, eating bad or terrible food will temporarily increase the hunger rate. More details can be found here. zibilyon tane item ekleyen 4. modulu koymadim http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=40040 yeni veya yeniden basliyan ve doyamayanalr akcirmasin direk @viktor 3 o yolaldığın 2 sini yüklesem çakışma olur mu? MEsela ben yeni başladım oyuna tekrar yeniden başlayabilirim su 3. mod cok hosuma gitti çok realistik.Very hard hardcore mode da feci zevkli olur gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok video ya bakmayin, balance patch yok orda bide bullet time olsun, sprint olsun hayvan gibi ap yiyorlar, sprint atip istedigim eyre geldigimde vats kullanicak AP kalmio misal genelde, gene str dusukken ole firlatilmio adamlar su 3 mod + hardcore + hard deneyin bi oyunu, cidden bole baslarda hayvan gibi zorliyor, ammo kitligi var yemek dogru durust yok filan, o hissi cidden veriyor video demonstrasyon iste modlar core + 1 2 3 seklinde, core la beraber istediginizi yukleyebiliosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çok sağol viktor sıkıntı yapmıyorsa direkt very hard hardcore mod oynamak istiyorum.Zaten str hep 7 başlardım oyuna :D agi bilerek düşürürdümki vats a zor zamanlarda 1 2 mermi muhtaç olayim diye (f2 aimed shot misali) sevmiyorum vats ile oyun oynamayı. Şimdi madem yemekler bize hp vermicek survival seçmenin mantığı yok bu güzel oldu.Onun yerine Lockpick yada science a verebilirim.Birde benim anlamadığım bişey var.Bu mermiler ile ilgili makale nerde okuyabilirim? mermi yapmak istiyorum breaking gauge falan çıkıyor onları dağıtıyorum toz moz falan cıkıyor böyle onunla ilgili tuto vs vs nerden bulabilirim? Mermi de yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Custom ammo yapmak için Lvl6 ve 70 repair isteyen bi perk var hand loader diye, bütün ammoları açıyor. Öbür türlü sanırım gun dealerlarda bulabilirsin specificationları ama çok nadir gördüm ben. Bu arada custom ammo baya iyi damage veriyor, repairın ikinci en iyi perki hand loader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kazara securitrona omuz attim, suzgece cevirdiler vatsa girene kadar asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 vault 11 e girdim rad x 3 tane aldmı radaway aldım Sprint bastım son odaya kadar radyasyon yediğimiz yerde suyun içindeymişcesine boğuldum resmen ölünce ceset havaya yükselmeye başladı fln :D das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 New Vegas'ı ilk kez oynuycam bana iyi bir başlangıç stats/perks ayarı söylermisiniz.İyide kasıt oyunun tadını çıkarmak için (kolaylık değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://img135.imageshack.us/img135/3695/130584463777.jpg Why hello there, pardner! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://newvegasnexus.com/downloads/images/42477-1-1308631851.jpg http://newvegasnexus.com/downloads/images/42477-2-1308631852.jpg http://newvegasnexus.com/downloads/images/43087-1-1311841282.jpg http://newvegasnexus.com/downloads/images/43087-2-1311841283.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sırf resim olmaz link de istiyoruz bu modlara ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Masticore said: New Vegas'ı ilk kez oynuycam bana iyi bir başlangıç stats/perks ayarı söylermisiniz.İyide kasıt oyunun tadını çıkarmak için (kolaylık değil) Kesinlikle ilk başta 8 Endurance 6 intelligent başla son puanıda str yapmanı öneririm yoksa cok overweight olcaksın.VE nexus daki Dlc leri kesinlikle yükle.Skill olarak Sneak,Guns (hardcore ve very hard mode oynuyorsan şart zaten bu yakında geckolar 2 vuruşta fln öldürüyorlar vurabilirlerse tabi) 3. de Science yada lock pick.Survival da olabilir ama ben gecko eti yemeyi sevdiğim için vermedim. 25 Survival ile geko eti pişirip afiyetle yiyebiliyorum.REalistik eklentisinde biraz değiştirdim kendi karakterime göre yaptım oyunda acıkma susama yorulma str ye göre taşıma vs vs çokta güzel oldu suanda Hala vermint rifle ve melee ağırlık takılıyorum criple olmaktan artık doctor achievementsini açtım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 charisma onemlimi peki ? 3 charisma yetiyormu mesela speech abanırsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 para karşılığı her statını +1 arttırabildiğin bi dr. var bide oyunda, buna göre ayarla, endurance a bakıyor bu olay, 9 olursa hepsini alabilirsin 48k caps ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 house unda XP glitchi var, konusup konusup beles xp ile 15-20 dk lvl20 oluosunuz, hatta oyun kendi kendini oynio ondan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lonesome Road, son dlc bu ay çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 icewind de o adda +1 con veren axe vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar