synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 uzay muzesinde space suit var asıl onu alıcan işte. ghoulların mekandamıydı lan yoksa. hem armoru da guzel hem gorunusu hem de deli rad resist var. sniper gencin beresiyle aynı renk çok şık. yalnız bende bi bug ıoldu sanki, takkeyi al ver yaparken, dupe oldu bere, ikimizde de bere var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 advanced rad suit var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 zaten sana bi bere veriyor, onun takkeyi niye alıyosun bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ah ulan şu geck i öğreten kurslar olsa gitsek, ne senaryolarım var ana oyundan daha iyi, haritaları bile çizdim kağıtlara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Vault 34 u en sona bırakmıstım bende..malum fallout bible da ve genel lore arastırmamda her zaman ilk 5 favori vaultumda yer alır ki benim bildigim kadarıyla bu vaultun icinde sırf silahlar degil ciddi anlamda bi orduya yeticek power armor teknolojik silah falan olduguydu..t-51 b ile girdim ( remnants yada tesla armor kullanmıyorum ) rad-x caktım totalde 4 tane,5 tane de rad away..%70 kusur rad res ile cok rahat dolastım..yüzdüm falan..üstüne bide hayal kırıklıgı oldu dandik silahlar bi olay cıkmadı bekledigim gibi.. unique glowing one sahaneydi ama .. Combata bile girmedim acıkcası,Veronica tesla armor + paladin toaster la senden önce gidip etrafı temizlio.. Gerilerdeki Fallout 3, NV den daha ii söylentileride acık ara testis gecimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aynen hiç kayda deger bisey yoktu. silahlar da zaten ziyan derecesinde hasarlıydı. ayrıc gauss rifle a da lanet olsun, 5 bullet harcayip butun ap mi bitirip de ghoullara hala tek atamıyorum better criticals, sniper, concentrated shot 91 energy weapons gibi skillerim toplamıyla. illa kovboy olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bunda tabi strmin 4 olmasının da etkisi olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 this: http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101129003633/fallout/images/thumb/b/be/PlasmaCaster.png/830px-PlasmaCaster.png the best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bitek silver rushta gordum masada, satan var mı? turbo plasma rifle ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yok işte oyunda 1 tane var oda silver rushaki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 alamıyosan diye söyliyim silver rushtaki herşeyi havaya kaldırıp tuvalete götürüp direk çalabiliyosun :/ yanılmıyosam gerçi baya str istiyo türüne göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ASDFRSAGFDASDFAN iyiymiş kaldırınca dokundun sayılmıyo mu -2 str perkini almıştım, 7 falansa sıçarzan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 oyundaki herşeyi graplayıp hidden pozizyonunda iken cebe atabiliyorsunuz zaten hatta graplamaya bile gerek yok, çömdüğünde hidden yazıyosa at cebe adam önünde olsa bile hidden yazıyorsa göremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çalmadım ben hiç, genelde kind brutality yaptım onun yerine. -slm bu sizin mi? *evet. -pek gzelmiş..benim olsun? *hayı.. -BJUWW! -kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dokunduğun objenin ağırlığı varsa ona göre dikkat çekiyosun öyle adamın dibinde yaparsan yakalanırsın. save load manyağğı olmaya gerek yok zaten hepsini almasada olur sonra cassidy ile gelicek nasılsa oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 silver rushtaki herşeyi tuvalete götürüp cebe atıp satıp kaçmıştım kimse de şüphelenmedi sadece 1-2 defa bağırdılar napıyosun diye ama düşmanımsın diyen olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Energy Weapons.. Uzak mesafelerde Unique gauss rifle tek gecerim ..mis gibi..MFC kullanıyor az az.. +meltdown Orta mesafede plasma caster (upgradeli) ownd sesleriyle ilerliyor MFC kullandıgı icin de guzel..hemde az az emiyor..+meltdown (companionlar da akıyor özellikle veronica) *Robotlara yada kalabalık dusmanlar icin beaton tesla canon cok keyifli..vurduktan sonra hala dmg vermeye devam etmesi +meltdown! Q35 hızlı bi plazma rifle ama yeterli bulmadım..MFC... Multiplas... o yeahh yakın mesafede leziz bir alet..acımasız plasma shotgun..mis mis..oyunda bi kac yerde gordum zaten baska yok..MFC tabiki..+meltdown.. Yakın-orta mesafenin EC ammolu super silahlarından biride pew pew.. 2 atıs sonra reload.. +meltdown +laser commander..owned.. Side arm ım .. Gatling laser++ full upgradeli olsa bile yeterli gucte degil..sadece keyifsel takılıyorum bununla arada...ammo israfı ..ECP kullanan bisey oldugu icin arada kullanılır iste.. full upgrade laser rifle enteresan biseye donusuyor böle dürbünlü falan.. ama gauss varken gereksiz.. armory e bakmam lazım baska aklıma gelmedi simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 plasmayı upg nası yapıyorus, unique gauss nirde. hardini kesip almıştım ben onun gaussu, sonra zaten tamir parası vermekten imanım gevredi. BoS takılıyorum ben, onlara adadım kendimi, o yuden git BoS kes al demeyin. anca hooverı aldıktan sora keserim gencleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aldım unique gaussu. plasmanın upı da alazam simdi. ama repair perksiz zor ya, repair 8k caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 harca parayı boşver :) harcayacak tek yer repair çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 radyasyonla ilgili perk ve 65 medicine in birlesimi, radaway -330 rad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LethE said: alamıyosan diye söyliyim silver rushtaki herşeyi havaya kaldırıp tuvalete götürüp direk çalabiliyosun :/ yanılmıyosam gerçi baya str istiyo türüne göre. şunu kitaplarla filan yapmak yetiyor zaten heh. unique gauss rifle & max charge gg. ghoul değil deathclaw olsa van şat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 creditteki muzik cok guzelmis. yesmanle mojaveyi dize getirdim bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Yaw Ed-e yi bakıma aldı hatun Log larını inceliycem die. Weapon Upgr. yapıp bi kaç günü yollarım dedi. Bu arada Rex almak zorunda kaldım bi q için tekrar Ed-e mi geri istiyorum sdf. alabilme ihtimalim varmı yoksa hatun beni kerttimi? gittmi ED? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 gelir gelir sabret. zaten mesaj cıkıyo olması lazım ya küçük pencere yada tepede achievementları yazar gibin "e-de niptoa gitti" yada "suit e gitti" fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar