Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Vault 34 u en sona bırakmıstım bende..malum fallout bible da ve genel lore arastırmamda her zaman ilk 5 favori vaultumda yer alır ki benim bildigim kadarıyla bu vaultun icinde sırf silahlar degil ciddi anlamda bi orduya yeticek power armor teknolojik silah falan olduguydu..t-51 b ile girdim ( remnants yada tesla armor kullanmıyorum ) rad-x caktım totalde 4 tane,5 tane de rad away..%70 kusur rad res ile cok rahat dolastım..yüzdüm falan..üstüne bide hayal kırıklıgı oldu dandik silahlar bi olay cıkmadı bekledigim gibi.. unique glowing one sahaneydi ama ..

Combata bile girmedim acıkcası,Veronica tesla armor + paladin toaster la senden önce gidip etrafı temizlio..

Gerilerdeki Fallout 3, NV den daha ii söylentileride acık ara testis gecimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Energy Weapons..

Uzak mesafelerde Unique gauss rifle tek gecerim ..mis gibi..MFC kullanıyor az az.. +meltdown

Orta mesafede plasma caster (upgradeli) ownd sesleriyle ilerliyor MFC kullandıgı icin de guzel..hemde az az emiyor..+meltdown
(companionlar da akıyor özellikle veronica)
*Robotlara yada kalabalık dusmanlar icin beaton tesla canon cok keyifli..vurduktan sonra hala dmg vermeye devam etmesi +meltdown!

Q35 hızlı bi plazma rifle ama yeterli bulmadım..MFC...

Multiplas... o yeahh yakın mesafede leziz bir alet..acımasız plasma shotgun..mis mis..oyunda bi kac yerde gordum zaten baska yok..MFC tabiki..+meltdown..

Yakın-orta mesafenin EC ammolu super silahlarından biride pew pew.. 2 atıs sonra reload.. +meltdown +laser commander..owned.. Side arm ım ..

Gatling laser++ full upgradeli olsa bile yeterli gucte degil..sadece keyifsel takılıyorum bununla arada...ammo israfı ..ECP kullanan bisey oldugu icin arada kullanılır iste..

full upgrade laser rifle enteresan biseye donusuyor böle dürbünlü falan.. ama gauss varken gereksiz..

armory e bakmam lazım baska aklıma gelmedi simdi..
Sosyal ağlarda paylaş

LethE said:

alamıyosan diye söyliyim silver rushtaki herşeyi havaya kaldırıp tuvalete götürüp direk çalabiliyosun :/
yanılmıyosam gerçi baya str istiyo türüne göre.

şunu kitaplarla filan yapmak yetiyor zaten heh. unique gauss rifle & max charge gg. ghoul değil deathclaw olsa van şat.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...