VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Kapak güzel ama içerik olarak aradığımı bulamadım yine. Gerçi bunda Level'dan çok açıklanan içeriğin az olması olabilir. Bir iki yeni ekran görüntüsü gördük anca. Neyse makasımı alayım bari :P (Dergide yazar resimleri görmekten bir süre sonra ne dergisini okuduğunu unutuyor insan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Kapak süper olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Kapak harbiden super..ezmis digerlerini..umarim iceriginide guzel yapmislardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 geckolardan nefret ediyorum. sırf bu yüzden fallout'u baştan oynayasım gelmiyor. umarım new vegas'ta o kadar sinir bozucu olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sırf bloga çıkmak için o kadar kasmamışlarsa ben de neyim :D yine de başarı tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Kapak süper ve hakediyorlar bloga çıkmayı tabi. Ama ben en öne çıkmalarının sebebinin Bethesda'nın Fallout 3 ilk incelemesi konusunda ortaya çıkan karışıklıktan dolayı bir kıyak yaptığına inanıyorum :D Şu Pc gamer versiyonları falan varmıdır acaba nette. Hepsi bu kadar boş mu incelemelerin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 VashTheStampede said: Hakkını yememeli güzel kapak. Sırf şu oyuna neler yazmışlar görmek için 8 ay aradan sonra Level alıcam bakalım. Ama oyun hakkında hiçbir bilgi koymayıp sadece resim basmışlarsa keserim o dergiyi resimleride duvarıma asarım :D VashTheStampede said: Kapak güzel ama içerik olarak aradığımı bulamadım yine. Gerçi bunda Level'dan çok açıklanan içeriğin az olması olabilir. Bir iki yeni ekran görüntüsü gördük anca. Neyse makasımı alayım bari :P (Dergide yazar resimleri görmekten bir süre sonra ne dergisini okuduğunu unutuyor insan) VashTheStampede said: Kapak süper ve hakediyorlar bloga çıkmayı tabi. Ama ben en öne çıkmalarının sebebinin Bethesda'nın Fallout 3 ilk incelemesi konusunda ortaya çıkan karışıklıktan dolayı bir kıyak yaptığına inanıyorum :D Şu Pc gamer versiyonları falan varmıdır acaba nette. Hepsi bu kadar boş mu incelemelerin merak ettim. abi adamda ciddi bir nefret var Level'a karşı. Level ağzıyla kuş tutsa yaranamıycak adama :D Gayet iyi bir bölüm olmuş Level'ın. Screenshot var, kurgu var, bilgiler var, röportaj var. Oyunun doğru düzgün bilgisi, videosu vs ortalıkta yokken bu kadar önbilgi vermeleri bile bence doyurucu. Gelecek aya daha fazla bilgi çıkar oyun hakkında, Level/Oyungezer'de görürüz onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yazı yazacak kadar bilgi çıkmamış oyunu kapağa taşımak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tunch said: yazı yazacak kadar bilgi çıkmamış oyunu kapağa taşımak :/ ağız bükecek ne özelliği var onu anlamadım. "preview" yapılacak kadar malzeme gerekmiyor ki bir oyundan bahsetmek için. adamlar gitmiş yapımcılarıyla görüşmüş, ekran görüntüsü koymuş, oyunda yapılacaklardan bahsetmiş, röportaj felan da koymuş. bunu da güzel bir kapakla tamamlamış. bu sayısındaki hangi oyunu kapağa koymalarını isterdin ki? en önemlisi new vegas'mış demek ki gözlerinde. bu arada bir çok derdi daha az materyalle çıkan oyunu kapaktan tanıtmışlığı var, şaşıracak bir hadise değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "Dergide hiçbir uyarı vermeden bir oyunun sonunu söylemeniz saygısızlıktır" dediğim için forumdan banlanmış ilk Level okuyucularından biri olarak kesinlikle o kuşu yutup bütün çıkarsalar bile o rezil üçlü gitmedikçe yaranılmaz orası doğru. Verilen bilginin az olduğunu söylüyorum sadece. Yazıya kötü falan demedim dikkat ettiysen :D En baştaki mesajımda yazdığım "az yazı çok resim" içerikli önyargım baya doğru çıktı. iki tam sayfa verdikleri resmin kalitesine bir baksana. O resim çok rahat tek sayfa olurdu. Derginin geri kalanında ufak bir değişme var tabi. Yazılar falan biraz daha okunabilir olmuş. Ama mesela antenin biri bilmemkaç yıllık Shadow of Destiny'nin PSP sürümü için "grafikleri kötü Heavy Rain varken buna bakılmaz" gibi bir yazı yazmış. Oyungezer fanboy falan değilim. Ama şu haliyle hala iş yapmaz. Sırf sayfa doldurmak için 6 sayfalık "ayın oyunları" listesi var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oha shadow of destiny nin psp oyunu mu çıkmış ? viktooooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 # VATS now includes a special attack for every weapon # Weapons can be modded - one of the mods involves reducing the spooling time for miniguns. # All of your skills can be used to influence dialogue # There are 3 factions - the NCR, Caesar's Legion, and (although unconfirmed) the Brotherhood of Steel # The overall theme of the game is about trying to find out who tried to kill you and why. # New weapon - The "All-American" - a rapid fire Sniper Rifle ( bozar ??) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 # All of your skills can be used to influence dialogue -why did you tried to kill me? +you tried raped the brahmins! -(STEALTH) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 npc de 0n3 heralde sfgsdgdsfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yok su yamuk yumuk konusan halfzombi f3'teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oo fail mi oldum yani ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 gel senle bi brahmin ittirelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 New Vegasla ilgili yeni previewlar ve ssler var. http://uk.xbox360.ign.com/articles/108/1086462p1.html http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/108/1086462/fallout-new-vegas-20100428000449405.jpg Armorlara damage reduction dışında (bu % olarak damage azaltıyor) bi de damage threshold ekleyeceklermiş. Bu da direk sayı olarak damage ı azaltıyor. Ayrıca eğer rakibin armoru yüksek olduğu için verdiğiniz damage yetersiz kalıyorsa mob healthbarın yanında ufak kırmızı bi kalkan belirecekmiş. Npcler bu defa daha aktif rol oynayacak, grup kontrolü için teker yapmışlar. (bethesdanın teker sevdasını anlamak mümkün değil. Ya da mümkün bilmiyorum sdf) http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/108/1086462/fallout-new-vegas-20100428000634823.jpg Bu arada daha önceden de söylemişlerdi ama karma sistemi geri geliyor. 3 temel faction var. Brotherhood of Steel, Ceaser's Legion (bunlar köle taciri) bi de New California Republic. Alttaki robot kime ait merak ettim, çok başarılı bi ekranı var hehe. Dialogdur questtir pek net bilgi yok, bi iki aya onları da görmeye başlarız. Obsidian oyunu olduğu için baya umudum var benim, rpg kıtlığı çektiğimiz şu dönemde aslanlarım beni yanıltmaz umarım. http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/108/1086462/fallout-new-vegas-20100428000742851.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Silphatos said: It will be coming out next year for the PC, Playstation 3 and Xbox 360. bold kısım bumlatıyo olayı NPClerle konuşmak için çark çevircek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Heh yok hayır, fallout 3teki gibi dialog tree olacak yine. Ama bu defa biraz daha yüksek iqya hitap eden dialoglar koyacaklardır. Font seçimleri aynı olacak diye tahmin ediyorum bethesda elletmez onu, ne de olsa konsol oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 arcane said: said: One of the things that Bethesda games are known for are their excellent story lines. How does your studio come up with them? We look for stories anywhere we can. Our designers are our story tellers. They write out what happens in quests, they write back stories about characters and lore, and they write all the dialogue. But those are just words and a starting point. From there, our level designers and artists create the living breathing world and that’s where we truly excel. Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 güzele benziyor bir de izometrik hale getirilebilirse iki kez bitiririm ve ikinci karekterimin adını ahmet abi koyup throwing kasarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Parasını da ödiycen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Vingthor said: # All of your skills can be used to influence dialogue -why did you tried to kill me? +you tried raped the brahmins! -(STEALTH) Werewolf said: npc de 0n3 heralde sfgsdgdsfgds AHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Bu oyun yeni bi fallout oyunumu yoksa sıradan DLC'lerden birimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar