HellHound Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Sam said: iki kişi daha ekleselermiş bu kadar sırıtmazdı, sanırım persona 3 portable'deki akihiko 327864718 npc seslendirmiş. :p ahah merak edip imdb'ledim, fade'de hapsolan adamin sesiymis o :P adam her yerdeydi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ardeth said: said: .Mr.House un basement olayı bu gerçekten çirkindi evet adamı canlı bıraktım sürünsün manyak ben danayamayıp head shot atmıştım kafa göz dağılınca tarifsiz bir zevk alıyorum nedense dfgds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 abi ben sırf adam beni böyle bırakma öldür dedi diye öldürmedim zaten acı çeksin denyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 süründürmeyin yazıktır öldürüverin gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Ardeth said: arcane said: Science FO3'de kritikti. Bu oyunda terminal dağılımında aynı özeni göremedim. her ne kadar hikaye için kritik olmasa da yine de enteresan şeyler yapabiliyorsun follower of the light questinde olduğu gibi :p Yok ya kritikten kastım nasıl X tane kasa var diye lockpick alınıyor, aynı şekilde Y tane bilgisayar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 lifesize A3-21 plasma rifle ve laser rifle yapmış adam: http://1.bp.blogspot.com/_dtR_xdTLX7Q/THlKURY8eCI/AAAAAAAAAIE/GXL7Tna9-hM/s1600/A3_21_Final_18.jpg http://farm5.static.flickr.com/4081/4893150604_06293cd7cd_b.jpg http://www.flickr.com/photos/ryanpalser/sets/72157623717376540/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 fort a nasıl gitcem biri söyleyebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bir de kaybolan companion ları nasıl bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 companionlarla ayrılırken soruyor nere gidem nerde bekliyem diye sana. lucky 38 olabilir yada ilk aldığın yer olabilir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BoS base'i bulmak için illa onla ilgili bir görev filan mı olması gerekiyor? yes man irtibata geç dedi. gittim hidden valley'e. kapılara lockpick attım arkalarından yıkıntı çıktı hep. nerde ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 4 kapı var birinde onlar çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hadi ya... ben 2 tane buldum. bakıyım bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Rex hiyarina bekle komutunu vermistim 2 adim gittim bi baktim yok. salak biseyin pesinden kosup kayboldu allah belasini versin onun supermutantlar kovalasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 BoS bunker ına girdim de Fallout oynadığımı anladım. Emote olsa /hug atcaktım bunkerdan fırlayan power armor lı tiplere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 fenris said: BoS bunker ına girdim de Fallout oynadığımı anladım. Emote olsa /hug atcaktım bunkerdan fırlayan power armor lı tiplere... ahahah aynen ama izometrik bunkerın yerini tutamadı yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şu güzelliğe bak abi :p http://fallout.wikia.com/wiki/Lost_Hills http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20090215113830/fallout/images/9/94/Fo1_Lost_Hills_Level_2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çok şükür kurtulduk lockpick için kapıyı seçmesi uğraş gerektiren oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ve bu sayede tuşlara her bastığımızda "muhteşem" bişeyin olduğu oyunlara kavuştuk çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ikisinin arası yok tabii..... dur bir dakika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bi sonraki morrowindde şunun usblisi çıksın kutudan, her kilitte yardıralım real http://www.tesnexus.com/downloads/images/10763-1191080596.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Sam said: çok şükür kurtulduk lockpick için kapıyı seçmesi uğraş gerektiren oyunlardan. tek derdin bu olsun :p bi lockpick'in bedeli hikaye olmamalı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bedeli hikaye değil zaten. kaldı ki artık dert değil şirketler istemezükçü kitleler kadar tutucu düşünmediğinden. neyse ki arada kotor, bloodlines gibi örnekler çıktı da forumumuz "3d mi olacakmış abi? :( " muhabbetleri etmez oldu. şimdi oyunları gereğinden fazla basitleştirmemeleri ana derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ne açıdan hikaye açısından mı ehehehe heh h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bugünkü gülelim eğlenelim köşemize TFTS isimli garip site katılıyor. The Top Six Reasons Fallout 3 Is Better Than Fallout New Vegas said: 4. Forced replay value. The game depends heavily on factions. Whether you’re working with the New California Republic, Caesar’s Legion, Mr. House, or just working for an independent New Vegas, you’re working for somebody. But what this means is that you can’t see everything your first trip through. Because once you get sufficiently deep in with some faction, you’ll be shunned by the other factions. My first playthrough found me committed to an independent New Vegas, and after starting to work with Mr. House, I was told that the NCR and Caesar’s Legion weren’t interested in working with me. That means, unlike the original, you can’t do everything in one go. You essentially have to restart (or go back to saves before you find yourself committed to one faction or another) in order to see how everything comes out. .... said: 1. Increased emphasis on speech challenges. This annoyed me, and annoyed many of the folks I talked about with this, but for some reason, Fallout New Vegas depends a lot more on speech challenges than anything else. I, like many of my contemporaries, began by tricking out my skills in firearms and explosives, lockpicks and medicine and the like. But as it turns out, the biggest part of this game seemed to be the thing I usually needed least, especially in the last go-round. Sure, in Fallout 3, if I was a smooth talker I could get some things done. But in Fallout: New Vegas, I’m at a serious disadvantage if I can’t talk straight. It’s almost preposterous how much of this game depends on my ability to talk my way out of a fight instead of blast my way out of it with something heavy, and energy based. http://nexus404.com/Blog/2010/11/05/the-top-six-reasons-fallout-3-is-better-than-fallout-new-vegas-after-playing-both-i-discover-six-reasons-that-fallout-new-vegas-just-cant-surpass-fallout-3-yet/ Yazıyı okuduktan sonra geçirdiğim beyin hasarını atlatmaya çalışırken gözüm yorumlara takıldı. said: I guess the biggest problem with Fallout New Vegas is the fact that you get to choose your enemies. Which is an interesting concept but goes against the purpose of the game–to shoot things. The conflict in New Vegas is not you against the world, the conflict is already established and you end up feeling like an arbitrator between waring factions. I think it’s in most people’s nature to smooth things out between conflicting parties, and this is allowed (and even encouraged), but again, that’s not why I bought the game. Bu xbox sahipleri için acilen bi "final solution" bulmak lazım nedir abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Norak said: bi sonraki morrowindde şunun usblisi çıksın kutudan, her kilitte yardıralım real http://www.tesnexus.com/downloads/images/10763-1191080596.jpg super fikir lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar