Krusty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 v.a.t.s ağırlıklı oynicaksan ver. ben 8str 7end 8per gibi bişile oynadım aynı skiller ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 başlangıçta 5 puan vermiyo mu ya? 8 str guns char a lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 lockpick'i gmlediğim an melee'ye abanıcam farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 azaltılıyo o fenris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 krusty ninkinde 8 puan dağıtılmış, onu diyorum. bir de guns kullanan adama 8 str gerekiyor mu? PA str vermiyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 1 veriyor düzgün PA'lar, bütün stat'lara +1 implant ekleyebiliyor eğer end yüksekse. (hepsini alabilmek için 10 end lazım, 8 ile başlayıp intense training + end implant aldım ben) oyunda en çok str isteyen silahlar 8 minigun harici. minigun 10 istiyor, (ne akla hikmetse) sırf onun için weapon handling aldım ben. 6'dan düşük str ile başlarsanız düzgün silahları elinize alınca ciguli gibi titrersiniz, dağa taşa ateş edersiniz. onun haricinde per'e 1 verin geçin derim ben. ed-e zaten per 10'muş gibi compass'ta gösteriyor 1km ötedeki adamı perk'i sağolsun. rex paso geberdiğinden ed-e tek seçim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yeni charla başladım tekrardan oyuna,önceki charım agi int charisma ağırlıklıydı,tasvip etmiyorum,harcanıyosunuz. ne gunslinger ne de lady killer karizması kurtarmıo kıçınızı :p yeni karakterimde statlar 9 str 9 per 8 end 6 charisma 6 luck (2 kez intense training aldım per'i arttırmak için + four eyes perk'i de var,güneş gözlüğü ve nigger char,danzel washington gibi dolaşıorum.book of eli styla) skill'leri de melee weapons,explosives,energy weapons ağırlıkta;speech ve lockpick ikincil olcak şekilde dağıtıyorum. çok sağlam oldu valla char,boone'u da aldım yanıma companion olarak,yarıp geçiyoruz. yalnız benim bi sorum olacak , yanınızda companion olduğu zaman experience bölünmesi gibi bi durum yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hayır, sadece onların dmg'siyle bile ölse aynı xp gelir. ama kill/dmg challenge'lara saymıyor o zaman sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 lol wiki'de görmüştüm, kelimenin tam anlamıyla bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 f3 cok kolaydi, bu nasil olmus, ciddi rpg ciler ne diyorsunuz, metacritic teki satilik dergilerin puanlarindan cok sizin degerlendirmeleriniz onemli bana, oynayalim mi bir rpg gozuyle bakarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bence chr gereksiz. 1 yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 hardcore oynarsan yeterince zor başlarda ama gene imba oluyorsun gauss rifle, lmg filan çekince. hoş gerçi fo1 & fo2 de öyleydi zaten, normal. iyi oyun gayet. cha zaten evrensel olarak gereksiz şu oyunda, tebrik ediyorum sadece bir perk filan vermişler cha'ya bağlı olan. ultra-gereksiz o da. tactics'de bile 8 cha'lı char yapıyordum divine favor (5 oyun arasındaki en iyi perk) için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 AHAHAHAHAHAHA Fisto! "I can't feel my legs" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 "hepsi bu mu" diye sorunca upgrade lazım olduğunu söyledi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 level 15 oldum hala deathclaw kesemiyorum sdfddf. edit: ha bi de veronica'nın questine yardım ediyorum 3 tane şey arıyor elijah'ın kafayı taktığı bi tanesi de helios one'da bulunan archimedes olayı yalnız ben o questi çok önceden bitirdim şimdi bu silahla ışın gönderme olayını yapamıcaz mı? freeside mıydı orda bir veletten 1000 caps a da silahını almıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 o velet tam olarak nerde acaba ? şu fare kovalayan salaklar mı ? farelerini kesmiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 onun yakınlarında bi quest için aradığın drug dealerın orda. hatta freesideın o tarafından girince kapının orda işte. //barter yoksa ve 1000 caps veremem diyosanız çocuk ordaki evlerden birine uyumaya gidiyo pickpocket yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya şu weapon modları nasıl kullanıyoruz? aldım bikaç tane güzel upgrade ama silaha nasıl uygulayacağımı çözemedim help pls :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 silah seçiliyken (mouse üstündeyken yani) menüde X e bascan, upgrade varsa uygun çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 aah tamam teşekkürler :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kingpin said: level 15 oldum hala deathclaw kesemiyorum sdfddf. sniper rifle veya en iyisi anti-material rifle yahut gauss rifle ile uzaktan sneak attack yapacaksın. sniper rifle 2-3 kere vurmayı gerektirebilir kafaya gelmezse. ama diğer ikisi direkt parçalıyor. 30 dt'leri var dc'lerin, en az 50-60 vurmuyorsanız veya ap merminiz yoksa hiç uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 AP anti-material rifle ile sneak headshot atarsan bir bilemedin iki vurusta indirebilirsin. Yalnız alpha male ya da mother deathclaw'a dikkat et, onlar yakina geldigi anda one-shotlamıslardı beni (level 22ydim ve ustumde T-51 power armor vardı ). Bi de psycho şart, o 25% hasar dunyaları degistirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 evet psycho kullanın bütün bir grubu temizleyecekseniz. ben enclave zırhının olduğu yerde iki düzineyi 1-shotladım max charge ammo'lu gauss rifle üzerine sayko çekip. tek atışta 350 filan vuruyordum, bu sneak crit'e dönüşünce gg. üstelik better criticals da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 The Strip ve Lucky 38'de oyunun dallanıp budaklanması çok iyi olmuş, Obsidiandan bile bu kadar farklı ve detaylı quest ağaçları beklemiyordum. F3'ün sandbox havasına questleri güzel yedirmişler. Heralde bütün questleri/mekanları görebilmek için oyunu bi 2-3 kere bitirmek gerekicek. Hollow point ya da buckshot gibi mermiler oyunda ne işe yarıyor tam olarak? Hayır damage thresholdu yüksek olmayan bi tane bile güçlü düşman görmedim şimdiye kadar, bi de üstüne bunları kullanıp gimp olmanın ne manası var? Handloading sağolsun bütün mermileri kırıp slug, jfp falan yapıyorum. Bi de jury rigging çok saçma olmuş, resmen altın madeni gibi perk. Yalnız şu jury riggingde hangi weapon hangisini tamir ediyor deneme yanılma yerine güzel bi guide ı olsa çok makbule geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar