Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

bu oyun bitmez, daha main questte ring a ding ding mi ne onu yapmadım diğer questleri yapmaktan. harita da o kadar çok yer varki açılan ohoh

bide ne buldum :) veronicaya verdim şimdilik, bende giyicem inş.

http://img43.imageshack.us/img43/3314/screenshot0z.jpg

deathclawları 1 shot yapamıyorsanız ve süper stimpack dolu çantanız yoksa gitmeyin bile yanına, 25 tane falan dclaw var, 2 mother, 1 alpha, bisürü yavru...

edik: daha düzgün bir ss konuldu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ben birazdan gideceğim o mekana ama silah testleri yapıyorum saatler süren heh. minigun berbat, gatling laser gene berbat. lmg adam gibi biraz neyse ki. gatling laser için laser commander alsam mı diye deneyler yapıyorum. max charge ammo & psycho & 100 ew ile 1k dps yapıyor ama azıcık bile zırh varsa gg.

tebrikler obsidian cidden, radscorpion'da 36 DT, bos paladin'de 31 DT. /golfclap

ha bu arada gauss rifle her şekilde oyunun açık ara en güçlü silahı sanırım dps & dmg olarak. 1011 dps gördüm şimdi, her atışı 322 vuruyor. gerçi missile launcher geçebilir 3 tane perkle sanırım, explosives'e skill yetişmedi maalesef. bir de vertibird'den çıkan bir tesla silahı var aoe'li, onun da tek atışı kuvvetli ama isabetsiz. gauss rifle'ın tek zayıf noktası her atıştan sonra reload istiyor, barrett gibi vakit kaybettiriyor o arada. yazdıkları dps rakamı dolayısıyla doğru değil, aldanmayın yani.

bu arada norak, başka enclave armor yok sanırım oyunda. sadece o set var diye biliyorum.

ha bu arada her nasılsa cass de power armor giyebiliyor, ben combat armor'la gezerken onda enclave miğferi & 45b (bos bunker'da masa üstünde duruyordu) vardı. ama stat bonustan etkilenmiyor npc'ler.
Sosyal ağlarda paylaş

dier power armorlarla felan repair olması lazım, jury rigging de var zaten, du bakim hemen 2dk..

ok body kısmı metal ve power armorlarla tamir oluyor, migfer her türlü sapka helm ile yapılabiliyor sunglasses bile oluyor lol. bide miğferi bambaska bi yerde 2 saat dolandım bulacam diye :p

birde, skill veren kitapların herbirinden 4er tane var,yani 12 (perk aldıysanız 16 ama gereksiz) puan ediyor. yani skilllerinizi 88 puan yapmanız yeterli, gerisi kitapla yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamir edersin de (bütün power armorlar 100 kapaklık metal armorlarla tamir oluyor) aynı anda ikiniz de giyemezsiniz diye dedim.

comprehension toplamda 50-60 puan filan bonus sağlıyor (öbür geçici kitaplara 20 vermesi güzel ama, 80'e getirip bırakabiliyorsunuz non-combat çoğu skill'i) hepsini bulabilirsen ama bu oyunda iyi saklamışlar, 7-8 kitap bulabildim lvl 28 olana dek. explorer alıp her yere gitmezseniz sanmam bulabileceğinizi hepsini. bazıları zaten sadece science veya lockpick'le ulaşılabilen yerlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Vegas girişindeki gun runners her derde deva.

vegas'a giden yol deathclawlarla çevrili elim kolum bağlı durumda. bi de oyunun saçmalığına gelin bi yer buldum haritanın güneyinde radyasyonlu ncr kampı böyle askerler ghoul falan olmuş herneyse ulan space suit giydim rad away çaktım %80 küsür resistance ile 10 dakka duramadım 200 ün üstüne çıktı hadi tamam anladım da radaway kullanıyorum 1 düşüyor radiation bu ne la? illa hardcore'u mu kapatalım yani herşeyin bi mantığı var.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

vegas'a giden yol deathclawlarla çevrili elim kolum bağlı durumda. bi de oyunun saçmalığına gelin bi yer buldum haritanın güneyinde radyasyonlu ncr kampı böyle askerler ghoul falan olmuş herneyse ulan space suit giydim rad away çaktım %80 küsür resistance ile 10 dakka duramadım 200 ün üstüne çıktı hadi tamam anladım da radaway kullanıyorum 1 düşüyor radiation bu ne la? illa hardcore'u mu kapatalım yani herşeyin bi mantığı var.

yanlış yoldan gidiyorsun, 3 ayrı rota var. en batıdan goodsprings'in kuzeyinden elini kolunu sallaya sallaya gidersin.

saçmalık değil orası, adamlar kirli bomba patlatmış. saçmalık varsa o da rad-x'leri radaway'leri dayayıp gene saatlerce gezebilmen ama oyundur diyoruz geçiyoruz. :p resisti %85'e dayayıp gezeceksin ama. adv res suit ve bolca rad-x radaway alana kadar yapma orayı.
Sosyal ağlarda paylaş

vault 34'u bitirdim sonunda, abi guns insani icin inanilmaz bi yermis degdi tum cileme.

2-3 tane sniper rifle, all american diye scopelu bi tufek, assault rifle bol bol, bisuru 10 ve 9 mm machine gun, grenade launcher, minigun, missile launcher, yuzlerce ammo, guns kitabi vs vs vs inanilmaz oldu.

ha bi de combat armor falan. keyfim yerinde de problem ben bu seyleri nasil tamir edicem aynisindan bulmak cok zor sonucta, repair de asiri pahali =/ repair kasmak lazimdi aslinda mundar ettim o sniper riflelari 3 taneyle bi tane adam gibi conditionli bile cikaramadim =/

bi de 100 lockpick isteyen bi kutu var onu acamadim haliyle tekrar bi yolum dusucek ileride
Sosyal ağlarda paylaş

v34 te birde ncr questi var, farmlarına gelen suyu kirletiyor vaultun reaktörü, onu kapamanız lazım, ama ghoullar, rad, ve su baskınından dolayı içerde hapis kalmış bir aile var, reaktörü kapatırsanız aile telef oluyor. kapamazsanız ncrnin patatesleri kabakları.

o 100 lock isteyen sandık veronicanın questi, anahtarla açılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...