Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Ben kanka oldum onlarla. Öyle gezerken bulduğum mevta scoutlardan aldığım holotapele üsse girdim, önce bi kimsin necisin diye esir aldılar ama şimdi görevleri yapıyorum. Yalnız özellikle hardin'in komplosu çok sığ işlenmiş. Merhaba yabancı madem yabancısın kimse senden şüphelenmez demesi ama üste konuştuğun herkesin hardinin asıl planlarını bilmesi falan. Bi konsol bebesi havası sezdim dialoglarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben güzel gördüğüm herşeyi çalıyorum gerekli olanları ama iyi olarak oynuyorum reputationımda neutral observer yazıyo şuan daha önce desert scavegner daha öncede mercenary yazıyodu.Ncr a yardım etmeden hırsızlık yaptığım için bi arada evillığa kadar düşmüştüm milleti öldürmememe rağmen.

Biyerde açıklıyodu bu alignmentları mesela karmada şöle mostly good but little bit evil gibi falan diye sana bi lakap veriyo söylediğim gibi.

Yanlız karmadan çok konuştuğunuz factionla olan ilişkiniz daha önemli Ncr trooperlarla nezaman konuşsam good job out there diyo.Bide şu olay güzel Ncr ile accepted oldum sonra bi ncr trooper öldürmek zorunda kaldım mixed e döndü ilişkim yani direk hated a falan düşmüyosunuz.

Edit:Bide şunu sorıyım bi factiona girme olayı yok sanırım dimi o faction için iyilik yapabiliyosunuz sadece anladığım kadarıyla?
Sosyal ağlarda paylaş

evet hardin'in kısmı bana da sırıtmış geldi doğrusu, başlangıçtaki rambo ilk kan'da rambo'ya yaptıkları muameleden sonra tezat oldu heh

gauss rifle da iyidir herhalde ama barrett muhteşem. tek head sneak attack'da alamadığım kimse çıkmadı henüz oyunda bos paladinleri dahil. (dövüşmüyorum da silahı deneyip load ettim heh) sawyer bütün oyunu tek atışlık tüfeng üzerine kurmuş, gene fo1 & fo2'nin dengesiz günlerine dönmüşüz. tek umudum resistance & threshold'u beraber ekleyip silahları elden geçirecek modcular.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

evet melee'ye bayağı perk lazım, guns için özel perk gerekmiyor çünkü zaten yok heh. çok kötü perk dağılımı, sadece vats için ya da kovboy malzemeleri için.

stephen king'in dark tower serisini okudun mu bilmiyorum ama biraz o ayarı vermeye çalışmışlar; kovboy silahlarıyla robot, zpmbi vs. avlamak.

ha ben çok beğendim o ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

ncr'la ilgili bi soru

ya ben bu adamların agızlarını kırdım helios one da filan
napıyım kendimi affettiriyim mi? iyi adam gibi takılıyorum sayılır oyunda
new vegasa girdigimde çökmesinler tepeme
legionu o ilk şehirdeki çeteleri filan patakladım

bu sebepten dolayı çıldırdım bi ara
peşine adamlar takılıyor, fast travelle gidemiyorken free haritada mutlaka karşına çıkıyorlar, 3-4 gün arayla. şehir içinde bir halt yapamazlar, sadece dışarda iken saldırabiliyorlar.

oyunu bitirmek üzereyken bug oldu kapamak zorunda kaldım, ncrlere kendini affetirmeye çalış bence, yoksa işin ilerde inanılmaz zorlaşacak.

bana verdikleri süre bitti son görevden önce bir yere giderken, 4-5 kişi dalıp ağızımı burnumu kırdılar geri load edip fast travel ile başka bir yere kaçtım, tesadüfen vault 11 ile karşılaştım, üzerimdeki son stimpakleri basıp allah ne verdiyse daldım, ne ilginçtir sadece beni bekleyen 1 kişi vardı, onuda zar zor öldürebildim hani.

ncr ye kafa tutulmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...