Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bundan fazla susamak/acıkmak işkence olur, paso yiyip içmeme rağmen dehydrate görebiliyorum çölde yürürken. the sims değil yani oyun sonuçta. sadece uyku ihtiyacı fazla yavaş ve kafeini basıp zıpkın gibi gezilebiliyor. dh yerine hot sistemi yeterli bir zorluk yaratıyor, deathclaw gelip iki koyuyor yatıyorsunuz direkt. ap harcanmayan sistemde çok kolaylaşmıştı öbür türlü. oyun tatminkar ama bir şikayetim inv sisteminin çok yetersiz kalması. çok fazla item var ama bunları kategorize etseniz bile sayfalarca kaydır kaydır bitmiyor. ilk iki fallout'taki kadar rezil olmuş inv sistemi neredeyse. caravan kartlarının filan ayrı ayrı listelenmesi de tuz biber. tonla çerçöp taşıdığımı ancak 5dk inv karıştırdıktan sonra farkedebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sam said: bundan fazla susamak/acıkmak işkence olur susamak konusunda haklısın aslında özellikle fast travel ve buffları için alkol kullanırken bol su tüketiyordum(genelde hep musluktan içiyordum suya para vermek yerine) ama o kadar çok ıvır zıvır varki yemek/uyku dert olmuyor asla (nuka cola bile uyku siliyor yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ceasar's Legion ın tarzı çok hoşuma gitti ya nipton şehrine girdiğinizde çarmığa gerilmiş elemanlar,kazıklara oturtulmuş kafalar şehre girerken piyango kazandım diye bağıran eleman vs. ardından burda olanları herkese anlat tarzı bi muhabbet.Ceasar's Legionla güzel bi tanışma oldu yani Gerçekten ufak detaylar oyunda obsidian ın parmağı olduğunu belli ediyo.Aslında obsidiandan çok fallout amerikanın batısı ağırlıklı bi senaryoya sahip olduğu için okadar çeşitli content warki kesinlikle fo3ten daha çok beyendim şuana kadar oyunu.Allah aşkına bidaha new yorkta washingtonda geçen fo oyunu yapmasınlar. Bide fo3 te yapıyodum bu oyunda unutmuşum controls tede bulamadım kendi karakterimizi görmek için kamerayı nası döndürüyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o nuka colaların hepsi gdo lu içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 radscorpionlu fabrikalarda üretiyolarmış onu geçen fw mail geldi ama vazgeçmem diet nukacoladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 genel olarak güzel oyun, bazı sorunlar var gerçi ama fo4'e hallederler inşallah. Lasombra said: Bide fo3 te yapıyodum bu oyunda unutmuşum controls tede bulamadım kendi karakterimizi görmek için kamerayı nası döndürüyoduk? change camera tuşuna basılı tutup fareyi hareket ettiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Saol Sam her tuşu denediydim.Buarada Fo3 e nazaran itemlerin tasarımlarındada gelişme war bence Cowboy Repeater,9mmlik vs. şuana kadar gördüğüm ve beyendiğim silahlar(bi magnum revolver war onu beyenmedim) NCR armoru falan tasarımları gayet hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 piyango biletini nereye veriyoruz bu arada (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Git bi Legion üyesiyle konuş yapar bi güzellik sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yakalasalar yapcaklar zaten güzelliği arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Uzun süre oynarsam bazı oyunlarda olan FPS bulantısı geliyor bu oyunda, bi de Halo ve Half Life2'de oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 field of view yüzündendi sanırım o oyunla alakalı da, o kadar sevmedim. böyle free roam, sandboxımsı oyunlar her zaman kıymetli benim için. şanslıyım sanırım tek sorun yaşadığım bug grafik glitchleriydi. yine de çok sarmadı. full dlcli fo3 daha iyi benim için. combatı güzelleştirmeye çalışmışlar, güzel olmuş da tam bitmemiş gibin falan. bitki! ya bir de hardcore modda bitirdim special reward falan diyodu e gelmedi bişiy. creditsin sonunu falan beklememiz gerekmiyodu de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bir de fallout 3 tweak guide'ı kesinlikle tavsiye ederim. oyun halen 512mb'lik sistemlere göre ayarla başlıyor, sadece 500mb tutuyordu ram'de. gerekli ayarları yaptıktan sonra 800mb tutmaya başladı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Nasıl bitiriyorsunuz oyunu ya? Sidequest yapmadan mı gidiyorsunuz? Okulunuz, işiniz yok mu sizin? sdfsdf Bethesda oyunlarında sadece side questleri yapıp dolu dolu oynayarak, hiç ana quest yapmadan 40 saat oyun süresi alabiliyorken hemen oynayıp bitirmek oyuna yazık etmek gibi geliyor bana.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbar100 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ses sorunu yaşayıpta çözen var mı acaba? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bug ve sorunların çözümü gerideki sayfalarda var, bence gene dlclerden birine ana questi bitirdikten sonra oyuna devam etmece koyarlar 3. oyunda olduğu gibi sonradan. tüm dlcler çıkmadan oyunu silmek yok, sonra uğraşılmıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 dandik dandik oyunlar oynuyosunuz, bugmış, fps düşükmüş, ses yokmuş. ohhhh ne rahat ya hiç çekmiyorum bunları :) ccc interplay ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 level 14üm şu anda. ne bug oldu ne de crash. bugları ve crashleri bol olsa bile fallout 3ten daha güzel bi oyun olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 silph hakli bug olmasi icin once oyun yapilmasi gerektigi icin interplay kesin cozumu bulmus durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 2-3 level daha almam lazım! plasma rifle ın unique versiyonunun olduğu yeri buldum fekat robotlar eritiyor beni içerde, f3 böylemiydi crit vurur geçerdik direk :p bide şey güzel, 3. oyunda npc kafaları felan hep aynıydı burda paso değişik kafalar tipler çıkıyor beğendim aferim. traderlardaki para da eskisi gibi fakir değil, 3-4k parayla geliyor bazısı. 3. oyunda genelde eleştirilen şeyleri biraz düzelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 HellHound said: silph hakli bug olmasi icin once oyun yapilmasi gerektigi icin interplay kesin cozumu bulmus durumda :P fallout mmo geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 heryeri aradım iki gündür şu elemanlar nerde? http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100513203824/fallout/images/8/80/FNV_box_art_%28pre-release%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Overseer said: ya bir de hardcore modda bitirdim special reward falan diyodu e gelmedi bişiy. creditsin sonunu falan beklememiz gerekmiyodu de mi hardcore achievement'tan başka bişi yok ödül olarak. steam olmayan(!) versiyon kullanıyorsan almaman normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tyrannus, Ranger Station Delta yı dene o elite Rangerlar için. southeast of Boulder City diyor. ncr olduğu için öldürüp zırhı giyersen ncr elemanları dalabilir bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Norak said: Tyrannus, Ranger Station Delta yı dene o elite Rangerlar için. southeast of Boulder City diyor. ncr olduğu için öldürüp zırhı giyersen ncr elemanları dalabilir bir ihtimal. thx ^^ http://img515.imageshack.us/img515/651/sdassdf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar