Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Yalnız NPClerin çoğu zaman sesi çıkmıyor, öyle uyuz bir bug yaşıyorum. Menüde mouse inanılmaz uyuz edici.

bunlar bende de var, oyunun yarısında diyaloglar sessizdi. bir dünya bug oldu, kaç kere load yapmak zorunda kaldım. bi ara herkesin içinden geçebiliyodum, kimse benle konuşmuyodu falan.

bir de f3 atmosferi daha güzeldi, vegas olaylarına girdikçe daha hoş olabilir belki. craft olayı da güzel.

ben de hardcore yardırdım ama yeme içme olayı sarmadı, daha çok havaya sokar demiştim ama boş bi gereksinim gibi geldi. açıp durumlarına bakmaya bile üşeniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki başlangıç mekanlarında quest sıkıntısı var gibi.

Bu arada Giant Radscorpion nasıl öldürüyoruz? Kuyruğa falan vurursam iyi güzel de, ben vuruyorum 5 o vuruyor 25 eheh.

Maintain ne yapıyor bir de onu çözemedim? Eskimesini mi engelliyor?

Sanki science, lockpick, speech falan vermezsek questler kalacak gibi duruyor. Her skillin checki olduğundan yetişmesi zor olmuş. Güzel birşey de, bir questi yapmanın birden fazla yolu olduğu zaman. Ya ben yanlış oynuyorum ya da oyunda bir eksiklik var. Kendimden şüpheleniyorum açıkçası, quest de bulamıyorum zaten.

Ambiyas müzikleri Fallout3'den de zayıf. Fallout1-2 müzikleri koymuşlar. İyi güzel de Military Base'de çalan müzik kasabada çalmasın bari.

Ses sorununu çözdüm galiba. 2 şey değiştirdim, hangisi çözdü bilmiyorum:
- 5.1 yerine 2.1 seçmek (ki zaten 2.1 kullanıyorum, ayarlamayı unutmuşum)
- windowed oynadım. sonra tekrar fullscreen yaptım, sorun olmadı.
okuduğuma göre ses sorunları surround ile alakalı, ayak sesleri, npc sesleri falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Radscorplar oyunun başı için biraz imba, en iyi çözüm direkt kaçmak heralde.

quest olayında da, mesela oyunun başlarında güneye doğru bardaki kızla giderken bi kulübe çıkıyor. içeride yatan eleman kız arkadaşını kurtarmamızı istiyor falan. tamam dedim ama quest falan vermedi, hadi haritada göstermeyi geçtim questi aldığımı bile göstermiyor. e nerden bulucam da yapıcam onu, yok radio tower'daymış yok bilmemne. bug heralde dedim geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bug değil o:

kız arkadaşımı kurtar questi
Orada gerçekten saldırı altında bir kız var ama o elemana gelmeden önce. Bende geckolar yedi o kızı. O yüzden ne alakası var bilmiyorum. Elemanın olay ise şöyle:

Radio tower dediği demirden yıkık kule, onu geç, sağda bir yerlerde yukarı doğru tırmanıyorsun. Doğru tarafa gittiysen 2şer 3er geckolar gelecek. Geckolardan sonra en tepede bir ceset var, oraya ulaşıp, elemana geri dönmelisin. Mayın da var, dikkat et. "Kandırdım seni, kız falan yok. Tek amacım seni enayi yerine koymaktı" falan diyip sana saldırıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Fena değil oyun güzel gidiyor gibi. Gerçi bazen etraftaki npcler beni görünce "ZAAAA" diye başka tarafa koşuyorlar peşlerinden kovalamam gerekiyor konuşmak için.

Onun dışında bu Caravan oyununu anlayan varmı? Tamam büyük çekmek gerekiyor falan ama genelde ilk karttan sonra sadece draw card yapabiliyorum ben.

Fantastik bug çıkmış oyunda. Denk gelmedim ben gerçi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim başlı başına bi oyun.Onun için fo3 e ihtiyaç duymaz.

Perception olayı falan fo3 te değişmişti.Energy weapons a bonusu perception,small guns a agility,big guns ada enduerance bonus veriyodu.Ama hatırladığım kadarıyla perception ın range modifier ı falan devam ediyo
Sosyal ağlarda paylaş

fallout 3 en son patchiyle bile zırt pırt crash oluyordu,vegasta dün gece ve bugün 3-4 saatlik yogun seanslar halinde oynadım alt/tab yaptım girdim çıktım sadece 1 kere göçtü şimdiye kadar oda avast sağ aşağıdan zıpladı ekrana bi ara o yüzden, onun dışında sağlam çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Sizde de mouse normal hareketlerde aşırı yavaş, ani hareketlerde de ultra hızlı mı? Yani resmen seçim apamıyorum her türlü ayarı denedim, başka oyunlarda da çok güzel çalışıyor mouse'um. PS3'e mi alsam bunda mı devam etsem bilemedim. Siz ne dersiniz?

ivme fix'i

fForegroundMouseAccelBase=0
fForegroundMouseAccelTop=0
fForegroundMouseBase=0
fForegroundMouseMult=0

Bunları Belgelerim klasöründeki FalloutPrefs.ini'ye ekle, bi de öyle bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yaşım kaç oldu ben oyunlardan hala niye korkuyorum lan?

çok ufak spoiler.başlangıçtan 1.5-2 saat ilerisi

ghoul threatini kaldır questinde ghoul mekanına gittim,iyi hoş tırsa tırsa oynadım zar zor.ordan da basementa in nightkinleri döv dediler.iyi hoş hay hay dedim.ilk boş odayı tırsa tırsa geçtim,baktım yukarda hidden yazıyor,compassta kırmızı yok,dedim hadi yardır.ayının teki önüme blink olup ağzıma vurdu,çok hızlı alt+f4 çektim.burayı yapmadan mainqueste devam etme şansı var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...