dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Shift+3'e bastığımda tek çıkması gerekn ^ işareti çift çıkıyor.. dahası bu ^ işareti ve ~ <-bunu bi de ´ <-bunu harflerin üzerine koyabilmem gerekirken koyamıyorum. klavye ayarlarında mı bi sıkıntı var diye baktım ama kalan her şey normal Acaba Regional and Language Options altından bişileri değiştirmem mi gerekiyor? yoksa Hâlâ yerine hala yazıp duruyorum (c/p yaptım şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ^ ~ ` bu işaretleri yalnız basabilmek için zaten o tuilara çift basman gerekir ki boşluğa yazsın (windows) harfin üzerinde göstermek için önce 1 defa shift+3 yap, sonra a harfine bas ve bunu elde etmen gerekir â, eğer sen tek shit+3 yaptığında ^^ bu çıkıyorsa, belki de klabyen bozuk yada windowsun push in ve push out'u ayrı ayrı işleme koyuyor olabilir. driver ayarlarında sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 dasaaa said: yoksa Hâlâ yerine hala yazıp duruyorum Türkçe'den kalktı şapka birkaç sene önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 shift + 3 + daha sonra da a = â shift + 2 tane 3 = ^^ gerçi kalktı o şapka Türkçeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hala-hâlâ, kar-kâr gibi sözcüklerde hala kullanılıyor tdk'ya da sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eheh.. şapkalı a yapmayı falan biliyorum swh driver'ı kaldırıp yeniden kurdum ama ı-ıh.. gelişme olmadı. kalkması kötü oldu onların.. kar vs yazmak da aynı şekilde rezilleşti. ben kullanıyorum hepsini. tdk gelsin tutuklasın lol Edit:OHA!111 millet şapkalı harf kullanmayı anlatmış yaw.. ^,~,¨,´ gibi karakterler harflerin üzerine konulmuyor. yani çalışmıyor beyler.. yoksa é yapmak için ne yapılması gerekir bilmeyenin kafasında klavye parçalarlar bu devirde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bolgesel ayarlarin nedir? sorun odur buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 upluyorum ama şu anda durduk yere bu sorun bende de çıktı. herşey turkey turkish falan ama umlautlu a yapamıyorum ya da şapkalı a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Meme yapmıştır o, iki sürt üfle geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ubuntu bi ara öyle uyuzluk yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yok windows gayet güzel güzel çalışırken bi anda niye kafayı yemeye karar verir tuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mum_Chamber said: bolgesel ayarlarin nedir? sorun odur buyuk ihtimalle Sorun bu. Bende de vardi ayni sorun. Bolgeselden klavye layoutuna bak. International olanda bu sorun oluyordu galiba. Tam hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kUjnmhtWn-Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar