Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Yılların eskitemediği dostum, biricik yoldaşım, sırdaşım, Adolf'üm Hitler'im, doğum günün kutlu olsun.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Kardeşlerim demen gerekirdi dostum.. Neyse ben doğrusunu yazayım. Hit ve arkadaşlarının, kardeşlerimin doğum günü kutlu olsun.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Yıl 1999 falan. Dershaneye gidiyom o zamanlar. Sanırsam ortaokuldayım. Bi gün teneffüste arkadaşla dershanenin karşısındaki pastaneye gittik. arkadaş "ben bir tane ek istiyorum" dedi. Pastanedeki teyze afalladı. Ben de "Halis ne diyon olum" dercesine gözlerine baktım Halis'in. Sonra arkadaş parmağıyla gösterince anladık mevzuyu. Gösterdiği tatlı eklerdi. Meğersem çocuk bi tanesine Ek dendiğini zannedermiş. Bu da böyle bir anımdır.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ben de hep birden fazla ekler'i işaret etmek isterken kelime sonuna çoğul eki getirme konusunda kararsız kalmışımdır. Genelde halk arasında ekler pasta/ları diye anılır zaten.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 helva yapın helva (ölüm yıl dönümünde tabiğ belirtmeme gerek yok ama belirttim yine de)
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Niye garbıc lan?!?!?!?!
Öne çıkan mesajlar