yicit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Değerli Pati Ahalisi; buyrun size bir community feeling olayı. Bu yıl ben de kişisel blog kategorisinde yarışmaya katıldım. Ha keşke bu kategoride değil de reklam ve pazarlama’da katılsaydım o ayrı. Neyse; Bana Oy Vermek İçin 2 Yöntem Söz Konusu. Internet Exploler Kullanıcıları İçin: Şimdi bu siteye girip hemen üye oluyoruz : http://2009.blogodulleri.com/ Sonra E-posta adresinize gelen onay mailıni onaylamanız gerekiyor. Son Olarak bu kategoriye giriyoruz http://2009.blogodulleri.com/kategori/6 (Letoonia Kişisel Bloglar Kategorisi) Orada yicit.com’u bulup oy veriyoruz. Bulmakta zorlanmamak için ctrl+f yaparak yicit yazmak suretiyle işlemi sonlandırıyoruz Firefox, Safari ve Diğer Browser’lar İçin http://2009.blogodulleri.com/blog/yicit-com adresine giriyoruz 1. Sayfada sağ üst taraftaki iki alanı doldurarak (birine eposta adresiniz, diğerine şifrenizi yazarak kayıt oluyorsunuz. 2. Sonra E-posta adresinize gelen onay mailıni onaylamanız gerekiyor. 3. Son Olarak aynı sayfadan oyunuzu verirseniz sevinirim. cuma son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 blogundaki yazıyı aynen c/plemişsin.. ayıp değil mi bize? bari özel bişeyler yazsaydın madem komüniti fiiling :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 cuma son diye dipnot düşmüşü yetmemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Pati ilgi ister abi. Bize ne kadar özel olduğumu hissettirmelisin : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Kimbilir bizden başka kaç community'ye bu sözleri c/p'ledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kırıldım ben oy vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gkgokhan said: Pati ilgi ister abi. Bize ne kadar özel olduğumu hissettirmelisin : ahannes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Asteroth said: Kimbilir bizden başka kaç community'ye bu sözleri c/p'ledin. Ardeth said: kırıldım ben oy vermem sizin pati gönlünüz sağolsun bre. düşünmeniz yeterli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 gerçek ismin için bile veririm oyumu be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 -Deno- said: gerçek ismin için bile veririm oyumu be ! saolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 bir sürü aday var o listede, 2 saat aradım da buldum blogunu. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 OLUM ADAM 1.OLDU KİŞİSEL BLOGLARDA Letoonia Resorts'dan tatil kazandı adam lan YUH HELAL BEN DAHA İYİSİNİ YAPARDIM DA YAPMADIM TABİ. AMA HELAL GZ TEBRİKZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben oy verdim yanlız teşekkür isterim kazandıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 aferin, al sana bir rep ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar