Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 nedir abi son durum burda? sitede de bisi bulamadım bununla ilgili. ucretli / ucretsiz karakter transferi nasıl yapabilirim? eltharion serverindan karak-azgala gecmek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 istediğin yere geçemiyorsun, goa transfer açarsa belli sunucudan belli sunucuya. geçen aylarda hayli yaptılar ama transfer devri kapandı görünen o ki, bundan sonra uzun süre başka transfer açılacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 of o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Berk Csr ile konustu emre 2-3 hafta icersinde gene bi tranfer olayı olucakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aç yeni bi karakter k8p de :P. şuan order 1 fortress almış. Dest 1 fortress almış. Eğlenceli olsa bari yeni girdim. Ortada savaş bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 csr ile konustum ve benim chari transfer ettiler arkadaslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 istediğin bir yeremi transfer ettiler? ::o nereyi istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tam emın olmamakla beraber, zaten benım char su otomatık transfer olmus serverları merge ederlerken o yuzden galba hakkım varmıs. arkadaslarım azgaldalardı, oraya gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 O olay sadece kapatılan sunucular için geçerli değil mi? Yani Eltharion'dan Azgal'a nasıl gidilebiliyor onu anlamadım ikisi de popüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kapatılan sunuculardan otomatık olarak kalabalık sunuculara atılan kısıler 1 kere server secme hakkı vermısler zamanında galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar