Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AT2WfHQaVGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abi of bu video o kadar kotu ki izlerken insanligimdan utaniyorum lan adasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 "yediğimiz tavuk" dediği anda iki damla yaş süzülüyor yanaklarımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abiii ahaha videoyu izlemedikm ama ginaly nin "yedimiz tavuk" demesi bana hatırlattı videoyu ahaha. abi of tavuk doner yicektim simdi. a.kü ne igrenclikir lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tavuk olunca rezalet turta olunca filmi cekiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben anlamadım neden oh wait? yok mu adamın msninde kız ondan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ardaya giden hitleri üstüne çekmeye çalışıyosun ama yemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 anlamadım abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fede said: ardaya giden hitleri üstüne çekmeye çalışıyosun ama yemezler http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00681/adolf-hitler-joke-4_681576c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sarcasm, Sheldon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Abi nickini msnindeki kızlara falan nasıl açıklıyorsun, merak içindeyim. oh wait... hahahhasedfsf gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 onu yapamayanlar da var =( asjhfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ii geceler bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hadin iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eight said: Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni.peki ya 3 yaşındaki bebeğin kundaktan kalkmadan ereksiyon olurken televizyon izlediğini görüp rusyaya pasaport çıkartıp ordan geçen elemena naber lan deseydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eight said: Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni. , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 mevzuyu anlamadım ben pedoluk yapanlarmı var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar