Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AT2WfHQaVGI
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abi of bu video o kadar kotu ki izlerken insanligimdan utaniyorum lan adasdfa
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 "yediğimiz tavuk" dediği anda iki damla yaş süzülüyor yanaklarımdan.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abiii ahaha videoyu izlemedikm ama ginaly nin "yedimiz tavuk" demesi bana hatırlattı videoyu ahaha. abi of tavuk doner yicektim simdi. a.kü ne igrenclikir lan sdfs
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 tavuk olunca rezalet turta olunca filmi cekiliyo
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben anlamadım neden oh wait? yok mu adamın msninde kız ondan mı?
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ardaya giden hitleri üstüne çekmeye çalışıyosun ama yemezler
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fede said: ardaya giden hitleri üstüne çekmeye çalışıyosun ama yemezler http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00681/adolf-hitler-joke-4_681576c.jpg
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: Abi nickini msnindeki kızlara falan nasıl açıklıyorsun, merak içindeyim. oh wait... hahahhasedfsf gayet başarılı.
eight Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 onu yapamayanlar da var =( asjhfad
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ii geceler bu arada sdf
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eight said: Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni.peki ya 3 yaşındaki bebeğin kundaktan kalkmadan ereksiyon olurken televizyon izlediğini görüp rusyaya pasaport çıkartıp ordan geçen elemena naber lan deseydi ?
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 eight said: Aga zaten aylardır tarafımdan yapılan geyiğin 9 yaşındakı bi kıza üstünde meyve suyu lekesi kafasında parti şapkasıyla serçe parmağım boyunda ereksiyonu olan birinden karı stalklamak için suugle acc isteyip alamamasından sonra banlı oldugum forumda yapılması bahsi geçen fotodan sonra internete girmeyi bırak ayar felan vermeye çalıştıktan sonra şaşırtmadı beni. ,
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 mevzuyu anlamadım ben pedoluk yapanlarmı var aramızda
Öne çıkan mesajlar