fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dl ler çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tek kelimeyle LOL (3 oldu ama neyse :p) uzun zamandan beri zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir akşam yaşadım valla, süpermiş oyun, insanı o kadar çok şeyle oyalıyor ki her gördüğüme balıklama atladım o derece :D SOE SOE olalı çıkardığı oyunlardan en beğendiğim bu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ohhhh sonunda :) 38 yasina geldim dedim ben herhalde delirdim bir tek benmi begeniyorum bunu.. yapilacak o kadar cok sey varki her an darlanmadan baska bir seye bulasmak mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kanuni nickini yazsana ekliyim seni listeme :) ben verdim gitti 5 doları valla, eğleniyorum negzel TCG var oyunda o bile yeter bana ha gidip MtG online da oynayabilirdim belki bu paraya ama olsun bu kastırmıyo adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oynadım bi 5 dakka, çok gay yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Nick kanuni ama ayin 13 une kadar yokum maalesef rose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hep kanuniden şüphelenmiştim ama blackrose senden beklemezdim bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 lol napim yaw lotro oynuyoruz kimse yok :p WaR da sarmadı beni niyeyse bu aralar single player ve böyle gay mmo'lara takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 üye oldum yükleniyo. browser'ı kapatıp açınca her seferinde tekrar yüklenicek mi 72 mb'lık şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Hayır, ama yeni yerlere gttikçe dl olacak sanırım, gw gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 internetten oynanıyo demiş ama bilgisayarıma 600 mb şey indirmiş. daha da iniyodu. akşama giricem tekrar güzeldi, demolotion derby arenası var; yemek yapıyosun falan. tatlı bi oyun. hayvan sahibi de olunuyodu ama göz atamadım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 patide hala oynayan varsa ekleyelim. ben bilmiyodum, hazır niklerden birini aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 muhauaha olm oyun süper tam aradığım tarzda:D başlangıc q larından birinde dioki,domuzları goblinlerden kurtar dio gidip kurtarıom çığlık atarak kaçışıyolar çok şirin ya heuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bunu oynayan var mı? bir sorum olacaktı plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 sitesine girebilen yok ki oyuna giresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bu oyunu oynayan var mı? varsa haber verin. birlikte dungeon grind yapalım. hesabımı açacağım tekrar cumartesi pazarları oynamak için. lvl 20 brawlerım, lvl 15 warriorum var. özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar