Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Realms

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tek kelimeyle LOL (3 oldu ama neyse :p)

uzun zamandan beri zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım bir akşam yaşadım valla, süpermiş oyun, insanı o kadar çok şeyle oyalıyor ki her gördüğüme balıklama atladım o derece :D

SOE SOE olalı çıkardığı oyunlardan en beğendiğim bu oldu
Mesaj tarihi:
ohhhh sonunda :)

38 yasina geldim dedim ben herhalde delirdim bir tek benmi begeniyorum bunu.. yapilacak o kadar cok sey varki her an darlanmadan baska bir seye bulasmak mumkun.
Mesaj tarihi:
kanuni nickini yazsana ekliyim seni listeme :)
ben verdim gitti 5 doları valla, eğleniyorum negzel

TCG var oyunda o bile yeter bana
ha gidip MtG online da oynayabilirdim belki bu paraya ama olsun bu kastırmıyo adamı :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
internetten oynanıyo demiş ama bilgisayarıma 600 mb şey indirmiş. daha da iniyodu. akşama giricem tekrar güzeldi, demolotion derby arenası var; yemek yapıyosun falan. tatlı bi oyun. hayvan sahibi de olunuyodu ama göz atamadım oraya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
muhauaha olm oyun süper tam aradığım tarzda:D başlangıc q larından birinde dioki,domuzları goblinlerden kurtar dio gidip kurtarıom çığlık atarak kaçışıyolar çok şirin ya heuehuehe
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu oynayan var mı? varsa haber verin. birlikte dungeon grind yapalım. hesabımı açacağım tekrar cumartesi pazarları oynamak için. lvl 20 brawlerım, lvl 15 warriorum var. özlemişim.
  • Yeni Oluştur...